- 15 Temmuz 2016
- 8.331
- 13.924
- 248
Ya senin gibi öğretmene ben kurban olurum.İnanın veriyorum hatta söylediğinde suratlarına bile bakmıyorum boşa konuşuyorlarmış gibi davranıyorum yani bir insan hamile birisine nasıl bunu der her şeyi geçtim masum doğmamış bir bebeğe. Ben lise branş öğretmeniyim benim kocaman olmuş kız-erkek öğrencilerimi yaşım onlara yakın olmasına rağmen çocuğum gibi sevmişimdir ve seviyorum hep
Ya sacmalamasınlar ne demek erkek bebek kız gibi sevilmiyor? 20 aylık oglum var o kadar çok seviyorum ki tarifi yok yani.Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
İki kızım vardı bir erkek bebeğim oldu allahim tam anneci mıncık mıncık sıkıyorum , "annecim sarıl bana" deyince eriyorum. . kizlar babaciydi . Bosverin başkalarının fikirleri değil sizin fikirleriniz önemli. Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin. Gerisi boşKızlar herkese iyi bayramlar öncelikle7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
Ayy evet 7. Ayindan beri anne anne diye geziyor bazen opmek ister gibi yapiyor ama tam beceremiyor. Daha 12 aylık. Gerçekten anneci oluyorlarmis. Babasinada anne anne diyorİki kızım vardı bir erkek bebeğim oldu allahim tam anneci mıncık mıncık sıkıyorum , "annecim sarıl bana" deyince eriyorum. . kizlar babaciydi . Bosverin başkalarının fikirleri değil sizin fikirleriniz önemli. Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin. Gerisi boş
Ayyyy sen şakamisin Allah'tan çevremde böyle salaklar yok çok şükür olsada ağzını yırtarım.2 yaşında oğlum var hiçbir zaman kız istemedim olsa onuda çok severdim tabiki ama hep erkek bebek hayalim vardı ve o kadar tatlı ki annemmm diyip sarılması ömrüme ömür katıyor.eskiden kız evlat kotulenirdi şimdide erkek evlat işte gereksiz zihniyetlerin gereksiz düşünceleri...Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
Ayyyy sen şakamisin Allah'tan çevremde böyle salaklar yok çok şükür olsada ağzını yırtarım.2 yaşında oğlum var hiçbir zaman kız istemedim olsa onuda çok severdim tabiki ama hep erkek bebek hayalim vardı ve o kadar tatlı ki annemmm diyip sarılması ömrüme ömür katıyor.eskiden kız evlat kotulenirdi şimdide erkek evlat işte gereksiz zihniyetlerin gereksiz düşünceleri...Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
Allahım razı olsun inşallah arkadaşım.Yani kısaca erkek olduğu için tatlı olmazmış kız çocuk sevimli olurmuşkesinlikle bebeğimi kimse sevsin diye büyütmeyeceğim sonuçta bu arasa sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah bebeğiniz
Ağızlarının payını veremediniz mi? Herkesin haddine mi şu cinsiyette çocuğunuz olsa diye. Ben yerinizde olsam içimden geçen her lafı söyler bir daha kimseye yorum yapamaz ederdim. Sağlıklı olsun paşanız kucağınızda olsun hayatı ömrü güzel hayrlı bir evlat olsun Allah size bağışlasın inşallahKızlar herkese iyi bayramlar öncelikle7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
3 buçuk yaşında bir oğlum var iyiki var size sadece şunu söyleyeceğim tam olarak gerçek aşkı tadacaksınız ☺ zormu evet zor ama erkek olduğu için değil çocuk bakmak genel olarak zor çünki bir insan yetiştiriyoruz elbette zorlanacağız sağlıkla alın kucağınızaKızlar herkese iyi bayramlar öncelikle7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
Öz has hakiki anneme kızımız olacak dediğinde OLSUN demişti.Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
O kadar anne yalakasi oluyorlar ki cok tatlilar ama bir o kadar da yorucu. birakin kimse sevmesin siz sevin sadece.Yani kısaca erkek olduğu için tatlı olmazmış kız çocuk sevimli olurmuşkesinlikle bebeğimi kimse sevsin diye büyütmeyeceğim sonuçta bu arasa sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?