Gebeliğe Hazırlık Erkek bebek istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 1 ay evvel doğum ettim erken doğum nedeni ile bebeğimi kaybettim tekrar bir oğlum olsun istiyorum erkek bebek olması için ne yapmalıyım
Y kromozomlu olanlar daha hızlı X kromozomlu olanlar daha yavaş ama daha dayanıklı oluyor yumurtlama öncesi yaparsan yumurtlama olana kadar y kromozomlular ölür tüp içinde x bekler aha yumurtlama günü y hızlı hemen yumurtaya yetişir ve erkek olur tıbben böyle

Annem de doğum esnasında böyle bir kayıp yaşamış, kısa bir süre sonra bana hamile kalmış. Tüm bebeklik fotoğraflarımda üzerimde erkek bebek kıyafeti var :) Acınızı anlıyorum ama kendinizi bu şekilde şartlamayın bence. Her şey gönlünüzce olsun

Kızlar 1 ay evvel doğum ettim erken doğum nedeni ile bebeğimi kaybettim tekrar bir oğlum olsun istiyorum erkek bebek olması için ne yapmalıyım
Yum günü ve yumdan 5 saat oncejiniliskiden kaldm ve oğlum var ilk oglumada yum günü tek ilişki ile kalmstm yani yum günü ilişki olmalı yum ne kadar yakın olrsa o kadar iyi rabbm insallh tekrar nsip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…