- 5 Eylül 2011
- 2.169
- 4.234
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #106.441
Allah razı olsun çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Normalde beslenmeniz nasıldır Eşinnin ve senin?Keçiboynuzu özü 1 hafta boyunca sabah akşam içti . Bide deneme olacağı akşam pekmezini yemişti. Başka yok cnm. Bide testle takip yapmıştım. Ama test yapmadan çatlayacağını hissetmiştim. 6 ay test yapınca alışıyor anlıyor insan
Rabbim sana da hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin cnm bol dua et
Allah razı olsun çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Normalde beslenmeniz nasıldır Eşinnin ve senin?
Sigara içer mi? Birde yum. Çatladığını akıntından mı anladınBen pek et sevmem ama yiyordm . Eşimde et sever yer, Paketli yiyecekler hiç yemez hazır şeyleri yemez .
Bebeğini sağlıkla al ins canım kucağınaMaviayyy
Bu şekildeydi cnm . Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bi şekilde nasip etsin İnşaAllah
Öyle derler evet 2-3 kişinin de kısa sürdüğünü biliyorum Cat zamanı değerlendirip erkek bebeği olduEğer kısa sürüyosa çatlama ve eşitlenme zamanlama doğru olmuş bildiğim kadarıyla tabikide rabbimin hikmetiAma çabuk çatlıyosa çatlama sonrası iyiymiş diye biliyorm yanlışmı biliyorumm kızlar
Çok sıkı takip etmek gerekiyor o zaman canım 4-5 ay garanti yazıpÖyle derler evet 2-3 kişinin de kısa sürdüğünü biliyorum Cat zamanı değerlendirip erkek bebeği oldu
Sigara içer mi? Birde yum. Çatladığını akıntından mı anladın
Bebeğini sağlıkla al ins canım kucağınapic yapmadan önce ki eşitleme ile çatlama arası toplamı kaç saat sürüyordu testlerin
Eğer kısa sürüyosa çatlama ve eşitlenme zamanlama doğru olmuş bildiğim kadarıyla tabikide rabbimin hikmetiAma çabuk çatlıyosa çatlama sonrası iyiymiş diye biliyorm yanlışmı biliyorumm kızlar
Daha küçük amaMerhabalar, ilk ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş sanırımbilen biri bakabilir mi 7+4 haftalık bebeğim.
Merhabalar, ilk ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş sanırımbilen biri bakabilir mi 7+4 haftalık bebeğim.
Şimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhabalar, ilk ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş sanırımbilen biri bakabilir mi 7+4 haftalık bebeğim.
Teşekkür ederim, 1 ay sonra tekrar kontrolüm. O görüntüyü de paylaşacağım sizinleŞimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Tam pikken mi deneme yaptınız yoksa silinince mi bide bi kere miKeçiboynuzu özü 1 hafta boyunca sabah akşam içti . Bide deneme olacağı akşam pekmezini yemişti. Başka yok cnm. Bide testle takip yapmıştım. Ama test yapmadan çatlayacağını hissetmiştim. 6 ay test yapınca alışıyor anlıyor insan
Rabbim sana da hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin cnm bol dua et
Tam pikken mi deneme yaptınız yoksa silinince mi bide bi kere mi
Tam yakalamıssn sağol Canım brnimSilinince cnm aşağıda önceden yazdığım msj ı kopyaladım yardımcı olabildim inş .bu arada Rabbim size de gönlünüze göre hayırlısını versin inş
"Ben kaç aydır ovu testiyle çatlamayı yakalayıp deniyordum. Tutmayınca doktora gittim. Doktor hiç bir problem olmadığını yumurtalarımın çatladığını söyledi. Her ay takip edince artık çatladığı zamanı tamamen anlıyordum. Çünkü 5 6 ay geçmişti. Testlerimi atayım ama sonradan çekmiştim.
2 şubat pikti. 3şubat gece 1de tamamen çatladığını hissettim. Testte baktım silinmiş. 1 saat sonra deneme oldu. Öğlen 2buçuk gibi bidaha test yaptım. Tamamen silinmişti. Yani tek deneme oldu"
Rica ederim cnm benim Rabbim sizlere de gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inşTam yakalamıssn sağol Canım brnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?