- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.061
Evet canımKim icecekmis heriflermi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımKim icecekmis heriflermi
Herif zaten kilolu colada icsin tam olsunEvet canım
Ben yaptim karbonatlı suyu şırınga ile vajinadan içeri enjekte ettim.Kızlar vajinal duşu yapan varmı nasıl yapılıyo
Sen kimle yapmıştın planlamayıHiç birsey yapmadım valla
Cinsiyet tahmini kesin diye bi sayfaSen kimle yapmıştın planlamayı
Ph icin turnosol kagitlari oluyor onunla ölcülüyor insternet sitelerinde satiliyorOnu nasıl ölçüyorsunuz
18 nisan öğlen 1 buçukOvulasyonu hangi tarihte yaptin acaba bide Saat kacta yapmistin hatirliyonmu catlama tarihi ve saati gerekiyo cinsiyet hesaplama icin yardimci olurmusun
2020mi18 nisan öğlen 1 buçuk
Mısır gevreğini nasıl tukettınız sutle falan mıCanım aynı yöntemler yumurtlama günü ilişki ama benim ki biraz riskliydi. Test silikleştikten 4.5 saat sonra oldu ilişki. Ve diger gecede oldu. İki gün yani
Ben ph seviyesi 8 in üzerinde su aylar öncesi den çok tükettim.
Her sabah kahvaltıda sadece Mısır gevregi yedim.
Eşime 1 yıl falan keçi boynuzu yedirdim. Bu kadar canım benim
Başka gitmedimGittinmi bidaha ay Hala 51% kizmi
Mısır gevregini nerden duydunuz işe yarıyor mu?Mısır gevreğini nasıl tukettınız sutle falan mı
Sütle mısır gevreği kız bebek için daha etkili olmaz mı sonuçta kalsiyum tüketiliyor böyleceMısır gevreğini nasıl tukettınız sutle falan mı
Doktor takibi en garantisi, ovulasyon test ile takip yap, alkali beslen, ph yukseltmeye calis. Herseyden once bi kac ay testle takip yap kendini tani. Esine takviye kullan bi kac ay,Hanımlar günaydın kararımızı verdik 2. Çocuk istiyoruz bir kızım var 2. Nasip olursa inşallah erkek istiyoruz şimdi ne yapmam gerek takvime göre adetim 24ünde başlıcak eşime bişi yaptırmalımıyım doktora gidip muayene olmam gerekir mi ilk çocuğun ilk denemede olmuştu kızlar bilgi verir misiniz nasıl beslencez ovulasyon testi hiç yapmadım
Evet2020mi
Blmyrm bnde formda gordm sordm yazan kişi henz cvp vermemişSütle mısır gevreği kız bebek için daha etkili olmaz mı sonuçta kalsiyum tüketiliyor böylece
Sizincnsyet belli oldumuKız nie o kadar güldün
Aaa doğdu mu canim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahCok sagol canim tesekkur ederim,sana da hayirli dogumlar dilerim, ismi İnci oldu canim