- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.081
Cevap vermez cnm yazan kişi eşinden şiddet görüyorum demişti kapattı hesabı herhaldeBlmyrm bnde formda gordm sordm yazan kişi henz cvp vermemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap vermez cnm yazan kişi eşinden şiddet görüyorum demişti kapattı hesabı herhaldeBlmyrm bnde formda gordm sordm yazan kişi henz cvp vermemiş
Allah analı babalı büyütsün cnm hayırlı evlat olsunCok sagol canim tesekkur ederim,sana da hayirli dogumlar dilerim, ismi İnci oldu canim
Aaa doğdu mu canim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Cok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsunAllah analı babalı büyütsün cnm hayırlı evlat olsun
Bebeğim iki aylık çoktan doğurdumSizincnsyet belli oldumu
Bebeğim iki aylık çoktan doğurdum
Kız benimd
Allah bağışlasın buradaki şeylerimi dnemiştiniz değlmiBebeğim iki aylık çoktan doğurdum
Kız benimde
Ayy allah yardımcısı olsn yaCevap vermez cnm yazan kişi eşinden şiddet görüyorum demişti kapattı hesabı herhalde
Gözün aydın canımCok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun
İnşallah kalbindekidirİyi akşamlar bugün doktora gittim keseyi gördük. Kalp atışı da vardı ama çok küçük olduğu için çok zayıf atıyordu. Doktora kese hangi tarafta diye sordum, sen bunlara kafa yorma boşver dedi. Dualarınızı bekliyorum kızlar.
Kaç haftalık canım.insallah gonlundekidir. Bide gebelik belirtilerin nelerdi ?İyi akşamlar bugün doktora gittim keseyi gördük. Kalp atışı da vardı ama çok küçük olduğu için çok zayıf atıyordu. Doktora kese hangi tarafta diye sordum, sen bunlara kafa yorma boşver dedi. Dualarınızı bekliyorum kızlar.
Tesekkurler canimGözün aydın canım
Doktor 5+6 dedi ama ben biliyorumki 16 Ocakta oldu. Benim hesabıma göre 4+3. İlk haftadan gebelik belirtileri gördüm vallahi. Özellikle kokuda hassasiyet, alt karın ve kasık ağrısı halsizlik yorgunluk mide bulantısı hemen başladı. Sürekli midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum.Kaç haftalık canım.insallah gonlundekidir. Bide gebelik belirtilerin nelerdi ?
4 haftalıkken kalp atışı falan pek duyulmaz ya maşallah canım ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.insallah bulantılar da geçer en kısa zamanda.Doktor 5+6 dedi ama ben biliyorumki 16 Ocakta oldu. Benim hesabıma göre 4+3. İlk haftadan gebelik belirtileri gördüm vallahi. Özellikle kokuda hassasiyet, alt karın ve kasık ağrısı halsizlik yorgunluk mide bulantısı hemen başladı. Sürekli midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun. Çıkmayabilir şimdi testte. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri de çok benzer olduğu için emin olamıyor insan. Neyse ki az kalmış öğrenirsin birkaç güne.4 haftalıkken kalp atışı falan pek duyulmaz ya maşallah canım ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.insallah bulantılar da geçer en kısa zamanda.
Benimde bat perşembe bekliyorum bakalım.dün sabah test yaptım negatif çıktı.bende belirti var gibi yok gibi hayırlısı
Allah razı olsun evet aynen ama sonuç kızAllah bağışlasın buradaki şeylerimi dnemiştiniz değlmi
Maşaallah canım inşaallah oğlun seninledirİyi akşamlar bugün doktora gittim keseyi gördük. Kalp atışı da vardı ama çok küçük olduğu için çok zayıf atıyordu. Doktora kese hangi tarafta diye sordum, sen bunlara kafa yorma boşver dedi. Dualarınızı bekliyorum kızlar.
Canım adetten önce test yapmış mıydın silik çizgi falan çıkmış mıydı kaçıncı gün öğrendin gebeliğini?Doktor 5+6 dedi ama ben biliyorumki 16 Ocakta oldu. Benim hesabıma göre 4+3. İlk haftadan gebelik belirtileri gördüm vallahi. Özellikle kokuda hassasiyet, alt karın ve kasık ağrısı halsizlik yorgunluk mide bulantısı hemen başladı. Sürekli midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum.
Gözün aydın canım.. sağlıkla al kucağına.. ultrason görüntüsü vermedi mi_?Doktor 5+6 dedi ama ben biliyorumki 16 Ocakta oldu. Benim hesabıma göre 4+3. İlk haftadan gebelik belirtileri gördüm vallahi. Özellikle kokuda hassasiyet, alt karın ve kasık ağrısı halsizlik yorgunluk mide bulantısı hemen başladı. Sürekli midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum.
Benim pazartesi olması gerekiyordu, olmadı iki gündür. hayırlısı..4 haftalıkken kalp atışı falan pek duyulmaz ya maşallah canım ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.insallah bulantılar da geçer en kısa zamanda.
Benimde bat perşembe bekliyorum bakalım.dün sabah test yaptım negatif çıktı.bende belirti var gibi yok gibi hayırlısı