- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.021
Erkek bebek icinmiydi buÇatlama olmadan 2 3 saat önce ilişki oldu başkada bir şey yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek bebek icinmiydi buÇatlama olmadan 2 3 saat önce ilişki oldu başkada bir şey yapmadım
Aynen öyle ✌Yaaa bak işte rabbimin işine ya. İnşallah bizlere de nasip olur
Anladım canım.o zaman sağ sol olayı diye birşey yok.bir de nasibimiZde ne varsa biz uğraşarak sebebini işlemiş oluyoruz
Bende takip ediyorum yüzde 83 tutma oranı var diyor ben cesaret edemiyorum yuzde 17 bana tutar dıye kısmetİnstagramda bir çok planlama yapan sayfa var artık onları bile araştırdım . Adım adım annelik diye bir sayfa var oraya planlama yaptıran ya da olumlu duyumlar alan oldu mu
Sağ canım sağdan yumurtlama olduSağlıkla gelsin inşallah bebeğin.canim peki yine ayni taraftan mi yumurtladin.mesela ben iki kızıma da sol yumurtamdan hamile kaldım.agrim oluyor yumurta catlarken.doktora da teyit ettim. Ben niyeyse sağ erkek sol kız olayına takılıyorum
Aynen öyle ... sadece yöntemi merak ediyorum shettles metodu falan mı acaba planladıkları eğer öyleyse şu topikte daha fazlasını öğrendim diyebilirim eğer planlama yaptırıp bizi aydınlatan biri olursa çok iyi olacak ne yapıyorlar ne söylüyorlar neye dikkat ediyorlar vs vsBende takip ediyorum yüzde 83 tutma oranı var diyor ben cesaret edemiyorum yuzde 17 bana tutar dıye kısmet
Kız bebek içindiolmadı erkek olduErkek bebek icinmiydi bu
Sen bilmeden erkek bebek için ugrasmissin canım biz oğlanı bulalım diye bunların hepsini yapıyoruzBir de kızlar ben 3.oğlumda hiç bilmeden İngiliz karbonatlı su içiyordum sadece daha sağlıklı olmak sindirimime iyi gelsin falan filan. Omega 3 çok kullandım b vitamini ve folik asit de kullandım . Lakin bunların hepsi sağlık sıhhat bulmak adınaydı. Gebelik aklımın ucundan geçmiyordu. Bir de okudukça farkettim biz biraz tuzlu tüketiyoruz ve eşim eti çoook sever her gün et yese usandım demez
Onları acemi olduğum için hatırlamıyorumDiğer ikisi soldanmiydi
Aynen canım ya Güler misin ağlar mısın işte. Elhamdulillah hayırlı sağlıklı olsunlar da bi de bunlardan sonra hayırlı sağlıklı minnoş bi kızım olsuuuuuuun inşallah hepimizin dilediği hayırlısıyla olsunSen bilmeden erkek bebek için ugrasmissin canım biz oğlanı bulalım diye bunların hepsini yapıyoruz
Amiin canım inşallah rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.Aynen canım ya Güler misin ağlar mısın işte. Elhamdulillah hayırlı sağlıklı olsunlar da bi de bunlardan sonra hayırlı sağlıklı minnoş bi kızım olsuuuuuuun inşallah hepimizin dilediği hayırlısıyla olsun
Hayirli cumalarGünaydınhayırlı cumalar olsun herkesin dileği gönlünce olsun inşallah şu mübarek günde,dualarda buluşalım
Peygamberimizin böyle bir şey söyleceğini sanmıyorum önemli olan sağlıklı olmasıdır bunlar uydurulmuş hadislersahabelerinden biri peygamberimize erkek evlat istediğini söylemiş. bunun için özel olarak ne yapmalıyım demiş.
peygamberimiz de 'eşinle, özel gününün bitiminde birlikte ol demiş
doktorlar da bunu doğruluyor genelde adet bitiminde oluşan gebeliklerde erkek oluyormuş
Canım gözün Aydın rabbim Saliha bir hatun eylesin inş kuzum ne tatlıdır şimdi ismi belli oldu mu pekiCok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun, Allah sizlere gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Merhaba Ingiliz karbonatli suyu nerden aliyoruz ne işe yariyor?Bir de kızlar ben 3.oğlumda hiç bilmeden İngiliz karbonatlı su içiyordum sadece daha sağlıklı olmak sindirimime iyi gelsin falan filan. Omega 3 çok kullandım b vitamini ve folik asit de kullandım . Lakin bunların hepsi sağlık sıhhat bulmak adınaydı. Gebelik aklımın ucundan geçmiyordu. Bir de okudukça farkettim biz biraz tuzlu tüketiyoruz ve eşim eti çoook sever her gün et yese usandım demez
Cok sagol canim tesekkur ederim,sana da hayirli dogumlar dilerim, ismi İnci oldu canimCanım gözün Aydın rabbim Saliha bir hatun eylesin inş kuzum ne tatlıdır şimdi ismi belli oldu mu peki
Hayırlı olsun canım maşallah hem sana hem meleğine çok güzel bir ismi varRabbim hayırlı evlat eylesinCok sagol canim tesekkur ederim,sana da hayirli dogumlar dilerim, ismi İnci oldu canim
Eczaneden alıyordum ben. Yani dediğim gibi sağlıklı olmak adına sindirime iyi geldiği için suyu alkali yapmak için kullanıyordum bir bardak suya yarım çay kaşığı karıştırıp içiyordum. O sıralar organik beslenmeye falan oldukça sarmıştım ama burada okudum ki alkali su falan içmek erkek bebek açısından olumluymuş ben bunu bilmiyordum yaniMerhaba Ingiliz karbonatli suyu nerden aliyoruz ne işe yariyor?