- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #105.941
Kızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Maşallah canım hemen doğurup geldinKızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Çok şükür canım benim darısı sizlere inşallahMaşallah canım hemen doğurup geldin
Ay cnm benim gözün aydın allah evladını bağışlasın saliha kullarindan eylesinKızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Oyyy oyyy gelmiş mi aramıza minik kuzu cennet kokusu ile yuvanıza bereket getirsin inşallah canımKızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
MasallahKızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Maşaallah canım sağlıkla büyüsün inşaallah sağlıklı, hayırlı, imanlı, uzun ömürleri olsunKızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Sağlıkla büyüt canım.. Rabbim ne düşünüp verdi bilinmez.. Hayırlı evlatlar olsun.Gözünüz aydın canım sağlıkla anneli babalı büyüsün hayırlı evlat olsun ins
Amin canım hayirli olsun.Allah analı babalı büyütsünKızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Amin canım hayirli olsun.Allah analı babalı büyütsün
Maşaallah canım sağlıkla büyüsün inşaallah sağlıklı, hayırlı, imanlı, uzun ömürleri olsun
Masallahcanim benim rabbim anneli babali büyütsün hayirli evlat olsun kuzucuk nasil annesi bol bol kokla yerimize Allah razi olsun cnm duaların için
Ay cnm benim gözün aydın allah evladını bağışlasın saliha kullarindan eylesindualarında kabul etsin inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunOyyy oyyy gelmiş mi aramıza minik kuzu cennet kokusu ile yuvanıza bereket getirsin inşallah canımhayırlı evlat olsun, Allahım analı babalı büyütsün inşallah Allah razı olsun canım yüreğine sağlık
Gözün aydın cnm hayırlı olsun allh analı babalı büyütsünKızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Linki nne canım ben kaçırmışım. Tek ilişki benim belli tarihim saatimİliskinin olduğun gün saat ve sizin bulunduğunuz il ilçe girip ay burcu hangi burç ise ona bakıyorsunuz ekte var burçlar
Çok zordu canım şükür kurtuldum ama halen kötüyüm, bebekte başladı ağlamaya kendini belli ettiCanım çok sevindim nasıl geçti doğumun bebişin nasıl iyisinizdir inşallah ikinizde
Allahım ya mis maşallah Allah tez zamanda kaldırsın seni. İsmi neÇok zordu canım şükür kurtuldum ama halen kötüyüm, bebekte başladı ağlamaya kendini belli etti
Allah analı babalı büyütsün canım kavuştunuz sonundaAmin kizlar insallah Allah razi olsundualarimdasiniz
Çok şükür ALLAH önce olmayanlara versin sonrada kimin gönlünden ne geçiyorsa bu gurupta yeniyim cok guzel paylaşımlar var erkek istiyorum deyince mıllete cinsiyet ayrımı oluyor rabbım herkese 2 meyveyıde tattırsın inşallahHayirlisi olsun canım.Allah gonlüne göre versin.burada paylaş.evlat cok güzel bir nimet.onun kadar degerli bir sey var mı ki.
Amin kizlar insallah Allah razi olsundualarimdasiniz
Amin inşallah kurtuldun cok şükür sağlıkla büyüt bebeğini hayırlı evlat olurlar inşallahKızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Ismi daha belli deil teyzesi babası ile inatlasiyoruz hastaneden çıkınca bi şekilde cözücez artikAllahım ya mis maşallah Allah tez zamanda kaldırsın seni. İsmi ne
Insallah canım çok teşekkür ederimAmin inşallah kurtuldun cok şükür sağlıkla büyüt bebeğini hayırlı evlat olurlar inşallah
le güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?