- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #105.821
o zamanlar 27 günde bir adet oluyordum, genelde 27 günde bir olurum bu son iki ay kan ilacı ve folik asit kullandım bir ay 25, bir ay 26 oldu ama genelde 27 dir. Buna göre 13-14. gün yumurtlama olmuş olabilir. ama çatlama olmamıştır muhtemelen. Bir de sık ilişki olunca yani yumurtlamadan önce ve sonra olunca kız oluyor sanırım ben de öyle oldu.Yumurtlama ne zamandi acaba
Anladım tşk ederimo zamanlar 27 günde bir adet oluyordum, genelde 27 günde bir olurum bu son iki ay kan ilacı ve folik asit kullandım bir ay 25, bir ay 26 oldu ama genelde 27 dir. Buna göre 13-14. gün yumurtlama olmuş olabilir. ama çatlama olmamıştır muhtemelen. Bir de sık ilişki olunca yani yumurtlamadan önce ve sonra olunca kız oluyor sanırım ben de öyle oldu.
Catlamis artik yumurtlama baslamis, zamanlaman guzel oldu yeterli benceAma hala yumurtlama değil mi yani çatlamamış ozaman tekra koyulastıgına göre
İnşallah öyledir canım yaCatlamis artik yumurtlama baslamis, zamanlaman guzel oldu yeterli bence
inş canım.. tefriciyye okuyan grup bura değildi sanırım. Bana da dua eder miisniz? Ben 3 gündür 5 km yürüyorum çocuk sıkıldığı için.. acayip yoruluyorum ve göbek deliğimin altından itibaren kasık ve bel ağrısı oluyor. önceki sezeryan dikişlerim ağrıyor sanki..Anladım tşk ederimins bir de oglusla taclanirsin
Sen nasıl denemiştin kızında canımCatlamis artik yumurtlama baslamis, zamanlaman guzel oldu yeterli bence
Benim iki iliski pikken ve silininceSen nasıl denemiştin kızında canım
Ben bu kez silinmeye başlayınca yaptım bakalım. Hayırlısı..Benim iki iliski pikken ve silinince
Nasip olur insallahBen bu kez silinmeye başlayınca yaptım bakalım. Hayırlısı..
inş canım teşekkür ederimNasip olur insallah
Canım ben o grupta değilim etiketleyim grupta seni oraya yaz istersen ya da B Beybipattis ve R rana20 vardı yanılmıyorsam onlara sorarsıninş canım.. tefriciyye okuyan grup bura değildi sanırım. Bana da dua eder miisniz? Ben 3 gündür 5 km yürüyorum çocuk sıkıldığı için.. acayip yoruluyorum ve göbek deliğimin altından itibaren kasık ve bel ağrısı oluyor. önceki sezeryan dikişlerim ağrıyor sanki..
Cok sagol canim aminnn Allah razi olsun, cok zorlaniyorum artik ama gelecegi yok ya bekliyorum halen
Vaktini bekliyor kuzucukCok sagol canim aminnn Allah razi olsun, cok zorlaniyorum artik ama gelecegi yok ya bekliyorum halen
Insallah canimVaktini bekliyor kuzucuk
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin❤ Çin takvimine göre doğru mu peki?Cok sagol canim aminnn Allah razi olsun, cok zorlaniyorum artik ama gelecegi yok ya bekliyorum halen
Amin inşallah çok tesekkurlerAllah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin❤ Çin takvimine göre doğru mu peki?
ay öyle bir şey de mi varmış?! şaşkınım valla.. o kadar çok değişken var ki.. Allah nasip ederse edecek, yoksa gerçekten sıkıntı.Kizlar ayın belli zaman da kız belli zamanda erkek deniliyordu hangisiydi onlar
Aynen öyle var, bide astrolojiye sardım iki gündüray öyle bir şey de mi varmış?! şaşkınım valla.. o kadar çok değişken var ki.. Allah nasip ederse edecek, yoksa gerçekten sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?