- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 30
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #102.661
Oyle cnm malesef 3 tane cennetkuslarim varSeninki daha acı olmuş cnm Rabbim sağlıkla gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ah o nefsimiz olmasa, malesef o etkiliyor ilk gebelikte ne güzel hiç farketmiyor ama 2.de herkeste bir beklenti oluyor o kesin
Maşallah ne kadar cesaretisiniz. 5 tane çocuk zor olmuyor muBen 5 kız annesi olarak duygu konusunda hepinizden tecrübeliyim. 4. Kızımdada 5.de de kız olduklarını öğrendiğimde üzüldüm. Ama inanın doğduktan sonra o kadar seviniyorsunuz ki. Şuan her gün şükrediyorum iyiki olmuşlar diyorum. Tabiki istiyorum oğlum olmasını da ama nasip. Herşeyde vardır bir hayır. Hayırlı sağlıklı olsunlar gerisi boş. Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip eder inşallah.
Canım sana da Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin inşallahBen 5 kız annesi olarak duygu konusunda hepinizden tecrübeliyim. 4. Kızımdada 5.de de kız olduklarını öğrendiğimde üzüldüm. Ama inanın doğduktan sonra o kadar seviniyorsunuz ki. Şuan her gün şükrediyorum iyiki olmuşlar diyorum. Tabiki istiyorum oğlum olmasını da ama nasip. Herşeyde vardır bir hayır. Hayırlı sağlıklı olsunlar gerisi boş. Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip eder inşallah.
Çok zor ama büyüyorlar iste. Bide benim eşim asla yardımcı olmaz hiçbir konuda. Herşeyi tek başıma yaparım . Ailemde yanımda değil. Allah yardım ediyor.Maşallah ne kadar cesaretisiniz. 5 tane çocuk zor olmuyor muben 2. Ye bile zor karar verdim 3. Hayal gibi bişey benim için.
Amin canım Allah razı olsun. İsteyen herkese inşallah.Canım sana da Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin inşallah
Valla tebrik ederim ne güzelÇok zor ama büyüyorlar iste. Bide benim eşim asla yardımcı olmaz hiçbir konuda. Herşeyi tek başıma yaparım . Ailemde yanımda değil. Allah yardım ediyor.
Büyüyünce daha güzel olacaklardır. Allah gönlündeki erkek evladı da hayırlısıyla nasip etsinBen 5 kız annesi olarak duygu konusunda hepinizden tecrübeliyim. 4. Kızımdada 5.de de kız olduklarını öğrendiğimde üzüldüm. Ama inanın doğduktan sonra o kadar seviniyorsunuz ki. Şuan her gün şükrediyorum iyiki olmuşlar diyorum. Tabiki istiyorum oğlum olmasını da ama nasip. Herşeyde vardır bir hayır. Hayırlı sağlıklı olsunlar gerisi boş. Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip eder inşallah.
Hayırlı evlat olsun canım. Bu topiğin adı kız bebek isteyenler olsa bu kadar kızı bulamazlardı kesinCanım tam tahmin ettiğim gibi kızım olacak
Sağol canım aynen valla acaba biz de kız isteyenler topiğini mi okusaydıkHayırlı evlat olsun canım. Bu topiğin adı kız bebek isteyenler olsa bu kadar kızı bulamazlardı kesinnasibimiz yok ne yapsak olmuyor
Vallahi düsunmedim değilSağol canım aynen valla acaba biz de kız isteyenler topiğini mi okusaydık
Amin canım hepimize hayirlisiyla nasip eder inşallahBüyüyünce daha güzel olacaklardır. Allah gönlündeki erkek evladı da hayırlısıyla nasip etsin
Bence bebişleri kız olanlar oraya deneme sürecini yazabilir aktif olmasa da gelen giden oluyorSağol canım aynen valla acaba biz de kız isteyenler topiğini mi okusaydık
Masallah allah sağlıklı ömür versin hayırlı evlat etsinAmin canım hepimize hayirlisiyla nasip eder inşallah
Yazdım daha önce de arkadaşlar da yazabilirler tabi. Ama her şey nasipBence bebişleri kız olanlar oraya deneme sürecini yazabilir aktif olmasa da gelen giden oluyor
Canım kese usg si varmı yollayabilirmsnAynen canım kesinlikle ben de hep kızım olmasını isterdim ama bir de oğlan olaydı iyiydi. Bana nub kese erkek dense sanırım daha çok üzülürdüm ister istemez kaptırıyor insan kendini ben ilk yıkımı kız denilince yaşadım su an çok üzülmüyorum minik bi burukluk var o da 16. Haftaya kadar kız fikrini kabullenmiş olmamdan
Hersey gercekten nasip :) ben zaten hic bi zaman inanmadim bu yontemlere... kaderinde varsa oluyorYazdım daha önce de arkadaşlar da yazabilirler tabi. Ama her şey nasip
Senide görünce bütün ümitlerim yıkıldı iki kız çok ta sorun olmuyor hatta aslında baya baya güzle bi duygu ama üçüncü çok zor oluyor yani dördüncüyü ne düşünecek halin ne de mecalin oluyor ama öyle bir çevreye sahibim ki Buda kız olursa sanki hiç çocuğum yok muamelesi yapılacak ve erkek olana kadar ki oda artık çok çok zorAynen canım kesinlikle ben de hep kızım olmasını isterdim ama bir de oğlan olaydı iyiydi. Bana nub kese erkek dense sanırım daha çok üzülürdüm ister istemez kaptırıyor insan kendini ben ilk yıkımı kız denilince yaşadım su an çok üzülmüyorum minik bi burukluk var o da 16. Haftaya kadar kız fikrini kabullenmiş olmam
Kactane kiziniz var ?Senide görünce bütün ümitlerim yıkıldı iki kız çok ta sorun olmuyor hatta aslında baya baya güzle bi duygu ama üçüncü çok zor oluyor yani dördüncüyü ne düşünecek halin ne de mecalin oluyor ama öyle bir çevreye sahibim ki Buda kız olursa sanki hiç çocuğum yok muamelesi yapılacak ve erkek olana kadar ki oda artık çok çok zor
Çok şükür iki kızım ver İnan okadar seviyorum ki anlatamam ama insan farklı bi meyvede tatmak istiyorKactane kiziniz var ?