Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Selam kizlar topiginizi çok begendim.bende 2 prenses annesiyim:KK36: Çok sukur.nasib Tabiiki Ama Bende isterim Oglus 1 tane.hayirlisi ile .simdilik hamilelik dusunmuyorum ama sizi takib edib ogrenicem uyguladiklarinizi.
Kendimi tanitayim.25 yasindayim kizlarim 5 ve 3 yaslarinda.
Bu arada yukarda okudum minik prensesin parmagi kapida kalmis çok uzuldum:cry: gecmis olsun kiyamam.ama iyilesir toparlar yakinda onlarin kemikleri cabuk kayniyor
Hoşgeldin canım aramıza..

Selam kizlar topiginizi çok begendim.bende 2 prenses annesiyim:KK36: Çok sukur.nasib Tabiiki Ama Bende isterim Oglus 1 tane.hayirlisi ile .simdilik hamilelik dusunmuyorum ama sizi takib edib ogrenicem uyguladiklarinizi.
Kendimi tanitayim.25 yasindayim kizlarim 5 ve 3 yaslarinda.
Bu arada yukarda okudum minik prensesin parmagi kapida kalmis çok uzuldum:cry: gecmis olsun kiyamam.ama iyilesir toparlar yakinda onlarin kemikleri cabuk kayniyor

Sordum kızlar öyle bir dua yokmuş ama Allahtan kız veya erkek Bebek istemek günah değil caizdir isteyebilirsiniz zaten yine de Allah dilediğini verecektir size demişler yani biz Allah'a bol bol dua edip istiyceğiz O zaten bize hayırlısını verecektir bu arada yine kimse yok yazmamış

X