- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.961
Allahım korusun onları rüyaları çık düşünme ama gördüğün kötü rüyadan da Rabbine sığın onun psikolojisini iyi bilirim ben de uzun süre atamıyorum üzerimden Allah yaşatmasın acılarınıR
Rabbim evlatlarimizi korusun acılarını göstermesin. Rüyası bile kaç gündür beni mahfetti. Birde evlatlarını kaybeden anneleri hiç düşünemiyorum.
Valla ya kistin var.Ya idrar yolu enfeksiyonu kapmissin.Yada döllenme asamasidir diyede olabilir ama benim aklimda en agir basan idrar yolu enfeksiyonu olabilir.O öyle asiri sancı yapar ara araVerdiğin bilgilerin hepsini kafama kazıdım cnm inşallah biz bırakmayız birbirimizi ben sizi merak ederim ayrıca dün geceden beri sol kasığım ince ince sızlıyor uyuyamadım hiç hala öyle niye öyle oldu çok kötü bazen adet ağrısı gibi bazen de sağ ya da sol ince ince sızlıyor çok kötüyüm sen bilirsin niye öyle oldu
Yok ince ince sızlıyor ama rahatsız ediyor şu ovülasyon yüzünden çok su içememiştim dediğin gibi idrar yolu enfeksiyonu olabilir ben bir kere geçirdim idrar yolu enfeksiyonu o baya ağrılıydı hatta idrarda yanma vardı ama şimdi yok öyle bişey ince ince sızlıyor döllenme bu kadar erken hissedilmez ki benim hiç aklımdan o geçmediği için. Bir kaç güne idrarda yanma çıkmazsa gitmem bakalım ne olcakValla ya kistin var.Ya idrar yolu enfeksiyonu kapmissin.Yada döllenme asamasidir diyede olabilir ama benim aklimda en agir basan idrar yolu enfeksiyonu olabilir.O öyle asiri sancı yapar ara ara
Canim iliskiden sonra başlıyor ve 6.gün tutunma olana kadar devam eder.Tabi bendede agri oldu sol tarafta ama bukadar şiddetli degildi.Bu ara bol bol su iç geçerse idrardandir.Gecmezse ve yanmada olmazsa bekliyelim bakalımYok ince ince sızlıyor ama rahatsız ediyor şu ovülasyon yüzünden çok su içememiştim dediğin gibi idrar yolu enfeksiyonu olabilir ben bir kere geçirdim idrar yolu enfeksiyonu o baya ağrılıydı hatta idrarda yanma vardı ama şimdi yok öyle bişey ince ince sızlıyor döllenme bu kadar erken hissedilmez ki benim hiç aklımdan o geçmediği için. Bir kaç güne idrarda yanma çıkmazsa gitmem bakalım ne olcak
İlişkiden sonra başladı çok şiddetli değil hafif hafif sızlıyor bazen bıçak batar gibi oluyor anneme sordum idrar yolu enfeksiyonu olsa ateşinde olur idrarda yanma olur diyor. Bol bol su içiyorum genelde sol kasığımda oluyor bacağıma vuruyor ağrısı bazen. Ben de beklemek istiyorum çünkü ilişki şüpheli yani ilaç da içmek istemiyorum ayrıca şeffaf akıntı var çoğaldı kötü bir akıntı değil şeffaf ve temiz anlayamadım offff beklemek sıkıcıCanim iliskiden sonra başlıyor ve 6.gün tutunma olana kadar devam eder.Tabi bendede agri oldu sol tarafta ama bukadar şiddetli degildi.Bu ara bol bol su iç geçerse idrardandir.Gecmezse ve yanmada olmazsa bekliyelim bakalım
Akintin varsa enfeksiyondur.idrar yolunda degil ya yanlis söyledim.Bendede mesanede iltihap oldumu solda sanci olur.Ateş felan olmaz.Akinti olur.Yanma kaşıntı mantar varsa olur.İlişkiden sonra başladı çok şiddetli değil hafif hafif sızlıyor bazen bıçak batar gibi oluyor anneme sordum idrar yolu enfeksiyonu olsa ateşinde olur idrarda yanma olur diyor. Bol bol su içiyorum genelde sol kasığımda oluyor bacağıma vuruyor ağrısı bazen. Ben de beklemek istiyorum çünkü ilişki şüpheli yani ilaç da içmek istemiyorum ayrıca şeffaf akıntı var çoğaldı kötü bir akıntı değil şeffaf ve temiz anlayamadım offff beklemek sıkıcı
Yumurtladiktan sonra 12 veya 13 gun geçse cikar canım.Hos geldin aramızamrb kızlar burayıda takip etmeye başladım uyuyangüzel saolsun link vermişti sabirin sende burdaymışsın sevindim.ovülasyon testiyle beraber gebelik testide almıştım sizce erken mi ilişkinin üzerinden kaç gün sonra yapınca çıkar
Yani bende 11.gun çıktı.Sabah ilk idrarla yani dinlenmis idrarla yaparsan erken çıkar canımYumurtladiktan sonra 12 veya 13 gun geçse cikar canım.Hos geldin aramıza
Yanma kaşıntı hiçbir şey yok çok şükür bekleyelim görelim hayırlısıAkintin varsa enfeksiyondur.idrar yolunda degil ya yanlis söyledim.Bendede mesanede iltihap oldumu solda sanci olur.Ateş felan olmaz.Akinti olur.Yanma kaşıntı mantar varsa olur.
Benim de 28 şubat adet ve 15 mart pazar gecesi ilişki bakalım ne olcakyumurtlama tarihimi tam bilmiyorumki çok düzenli değil regl geçmişim iki ay dogum kontrol kullandım 26 aralık -23 ocak en sonkinde ilaç kullanmadım ondada 21 şubatta oldum 5 martta ilişki oldu bide bu pazar gecesi oldu
5 marttanda hesapla 12 gun doldugunda test yap.Pazar gününden de hesapla 12.gun yap hangisinde çıkarsayumurtlama tarihimi tam bilmiyorumki çok düzenli değil regl geçmişim iki ay dogum kontrol kullandım 26 aralık -23 ocak en sonkinde ilaç kullanmadım ondada 21 şubatta oldum 5 martta ilişki oldu bide bu pazar gecesi oldu
Hosgeldin canım. Ama sistit çok fena idrarın sonuna doğru çok acıyorsistik falan mı oldun acaba ya da ilişkide çok mu zorladı eşin ilk evlendiğimde benimde çok olurdu ağrım ilişkiden sonra ince ince sızlardı
Benim biara sol karnima kasik kismima oyle sanci giriyordu ara ara dayanilmazdi.Ne yanma vardi ne ateş.Dr gittim idrar tahlili yaptı dedi mesanede iltihap var ondandir dedi.Yanma kaşıntı hiçbir şey yok çok şükür bekleyelim görelim hayırlısı