Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
2 haftamıııııııııııı çok uzun ...ay yok yaa ben kalamam o kadar..evimin dışında hemde 7 aylık bebeğin varken rahat edemezsin diye düşünüyorum...bebek açısından düşünüyorumda, bebeğin bi düzeni oluyor ve dışarıda o düzen bozuluyor..benim öyle oluyordu...bir sürü enfeksiyon, grip hasta olabilir Allah korusun....kaldığınız iller çok uzak değilse bebeğin için çok kısa tutabilirsin ziyareti..
Cnm uzak oldugu icin iki hafta kalmaliyim gidince ama gitmek istemiyorum. .zaten kaynanam beni pek sevmez

Geldim kızlar çok yoruldum.... ne kadar arabam olsada alışveriş yaparken çok yoruldum. Çok yoruldum ama yemek yapmam gerek
Hoşgeldin cnm aynen alışveriş yoruyor ben de pek sevmiyorum kadınlar alışverişi sever derler ama ben sevmiyorum tembelim biraz galiba:KK64:

A
Hoşgeldin cnm aynen alışveriş yoruyor ben de pek sevmiyorum kadınlar alışverişi sever derler ama ben sevmiyorum tembelim biraz galiba:KK64:
Hosbuldum canim Aynen ya birde ben dışarı çıktım mi mutlaka birşey almadan gelmem. Yani gereksiz masraf ederim. Eve geldiğimde cüzdanında para kalmadığına üzülüyorum. Ah biz kadinlar ahhh

Evet canım ya insan arabayla bile yoruluyor...arabaylq gidiyoruz yine yorulup eve geliyoruz
Hele trafik tam bir kabus. Yuruyerek gitsem bu kadar sinir olmam. Yesil isik yanmis kadinin biri uc cocuguyla geciyor. Adam birden firliyor onlerine allahtan yavas yuruyordular. Bende tam yanindaydim. Ya yesil isik birak yayalar gecsin. Ama maganda iste acmis muzigi umrunda degil. Rabbim bizi korusun. Ne diyim.

Günaydııınn canlar ben hala adet olmadım offf niye olmadım ki şiştim göğüslerim falan berbat çok batıyor acıyor niye böyle oldu benim göğüslerim bu kadar çok acımazdı yatamıyorum acısından bi adet olsaydım içim rahatlıycak kafayı yedim

Günaydııınn canlar ben hala adet olmadım offf niye olmadım ki şiştim göğüslerim falan berbat çok batıyor acıyor niye böyle oldu benim göğüslerim bu kadar çok acımazdı yatamıyorum acısından bi adet olsaydım içim rahatlıycak kafayı yedim
Canim test yaptinmi peki

X