Doğuma Hazırlık Erkek bebek isteyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cilekkokusu12345

Cok sukur allahim****
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
2.516
2.120
çocuğunuzun olmasını çok mu istiyorsunuz? erkek bebek olması için etkili yöntemler makalemiz sizi bu konuda bilgilendirmek için hazırlanmıştır. Bildirdiğimiz bilimsel ve tıbbi yöntemler erkek bebek şansını artırmak içindir, yoksa hiç bir yöntem yüzde yüz erkek çocuk sahibi olmanızı garantilemez, takdir yaradanındır.

Shettles Metodu
Bu yöntem şu prensibe dayanıyor, erkek spermi taşıyan Y kromozomu hızlı hareket eder, fakat kız sperm ise daha uzun süre hayatta kalır.
Buna göre yumurtlama yani ovulasyon tarihine ne kadar yakın ilişkiye girerseniz erkek spermi daha çabuk hareket ettiği için yumurta oğlan olarak döllenecektir.
Şayet yumurtlama zamanından 1 gün önce ilişkiye girerseniz erkek spermler yumurtlama zamanına kadar yaşayamayacağından ve kız spermi daha uzun süre yaşadığından kız olma ihtimalinize yükselecek.Bu durumda tam ovulasyon gunune denk, veya ovulasyondan sonraki bir cinsel birleşmede erkek bebek olma olasılığı daha yüksektir, eğer cinsel birleşme ovulasyondan birkaç gün önce olursa y-kromozomlu spermlerin coğu öleceği icin geriye kalan coğu x-kromozomlu sperm ile döllenme gercekleşirse kiz bebek olur.

Yumurtlama Tarihinizi Hesaplamak İçin Tıklayınız
Whelan metodu
Whelan metodu shettles yöntemini tam tersini savunmaktadır.
Erkek bebek için yumurtlamadan 4-6 gün önce ilişkiye girilmesi gerektiği, kız bebek için ise yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmek gerektiğini savunur.

Erkek Çocuk Olması İçin Neler Yemeli? Tıklayınız
Ericsson Metodu
Bu method kadın doğum merkezlerinde uygulanan bir yöntemdir.
Babadan alınan spermler ile anneden alınan spermler bir tüpte dölleniyor
ve yapay döllenme anne rahmine bırakılıyor.

Erkek Çocuk Sahibi Olmanın 9 Yolu Tıklayınız
Microsort Yöntemi
Bu yöntem de ericcson yöntemi gibi suni döllenme uygulamasıdır.

Çin Takvimi
Çin takvimi ile uzak doğu halkları yüzlerce yıldır bebeğin cinsiyetini erkek veya kız olarak belirlemeye çalışmışlardır.

Çin Takvimi ile bebek cinsiyetinizi belirlemek için tıklayın
Pozisyon Önemli
Doggy style, kadının üstte olduğu, adamın üstte olup kadının karnını bacaklara çektiği seks pozisyonları daha derin birleşme sağlar ve boşalma sırasında erkek geni taşıyan spermler rahime daha yakın olur, böylece erkek çocuk sahibi olma ihtimaliniz artar.

Alkali Oranı Yüksek Gıdalar
Ispanak, brokoli, lahana, turp, pancar, limon, sarımsak gibi alkali gıdalar sadece vücudumuzun pH seviyesini dengede tutmakla kalmaz, kadının servikal sıvısının asitliğini azaltarak, Y kromozomunun baskın gelip, erkek bebek sahibi olmayı sağlar.

Erkek anneleri erkek bebek deneyimlerini zi bildiklerinizi paylasirmisiniz veya duyduğunuz bilgileri. ?
Merhaba hanimlar
Burayi her zaman her konu icin takip eder yardim alirim simdi fikrinize ihtiyacim var

Belki cogunuz bu konuda bana olumsuz yorum yapacak ama bastan sunu belirteyim en onemlisi bebegimin sagligi AMA nefistir bu arkadaslar gonul ister neyin yoksa onu ister

Benim 4.5 yasinda bir kizim var allahim onu hep guldursun omrunu uzun etsin, tekrar bebek istedik bu seferde oglumuz olsun istedik sonuc olarak ben elimden gelen ve dogru bildigim butun her seyi uyguladim cok sukur hamileyim

1 dr ile ovilasyon takibi
2 test ile ovilasyon takibi
3 tek iliski
4 alkali olmaya dikkat
5 muhammed sureleri okundu
10. Haftamda drum bebegi %70 erkege benzetmisti simdi 13+4 de 80 kiz dedi

Sormak istedigim yumurtlama gunu tek iliski oncesinde hic iliski olmadan kizi olan var mi???
Dr un kiz deyip erkege donen bildiginiz var mi??
Simdiden tesekkurler hepinizin gonlundekine nail olmaniz dilegimle

Merhaba hanimlar
Burayi her zaman her konu icin takip eder yardim alirim simdi fikrinize ihtiyacim var

Belki cogunuz bu konuda bana olumsuz yorum yapacak ama bastan sunu belirteyim en onemlisi bebegimin sagligi AMA nefistir bu arkadaslar gonul ister neyin yoksa onu ister

Benim 4.5 yasinda bir kizim var allahim onu hep guldursun omrunu uzun etsin, tekrar bebek istedik bu seferde oglumuz olsun istedik sonuc olarak ben elimden gelen ve dogru bildigim butun her seyi uyguladim cok sukur hamileyim

1 dr ile ovilasyon takibi
2 test ile ovilasyon takibi
3 tek iliski
4 alkali olmaya dikkat
5 muhammed sureleri okundu
10. Haftamda drum bebegi %70 erkege benzetmisti simdi 13+4 de 80 kiz dedi

Sormak istedigim yumurtlama gunu tek iliski oncesinde hic iliski olmadan kizi olan var mi???
Dr un kiz deyip erkege donen bildiginiz var mi??
Simdiden tesekkurler hepinizin gonlundekine nail olmaniz dilegimle
Bir tanıdığıma Doğuma kadar doktor kız dediği Ama erkek doğurdu. Fakat bu bahsettiğim Doğum 20 yıl önce gerçekleşti. Yani kiz diye beklenen ve erkek doğan çocuk 20 yaşında. Bunu da göz önünde bulundurun.

Bir tanıdığıma Doğuma kadar doktor kız dediği Ama erkek doğurdu. Fakat bu bahsettiğim Doğum 20 yıl önce gerçekleşti. Yani kiz diye beklenen ve erkek doğan çocuk 20 yaşında. Bunu da göz önünde bulundurun.

Saol canim yanitin icin 15 hafta oldum bugun bakalim zaten artik belli olur allah yardimcim olsun

Saol canim yanitin icin 15 hafta oldum bugun bakalim zaten artik belli olur allah yardimcim olsun
Merhaba , benimde bebeğim şuan 15 haftalık 11. Haftada biizmkinide doktpr erkeğe benzetti...
Tüylenmede artışda erkek bebek belirtisi diyorlar , bilmiyorum ne kadar doğru tabi ama. Bende durum doğru sizin tüyleriniz ne alemde??? Testesteron hormonu etkisiyle alakalıymış bildiğim kadarı ile...
Hayırlı doğumlar dilerim.

Merhaba , benimde bebeğim şuan 15 haftalık 11. Haftada biizmkinide doktpr erkeğe benzetti...
Tüylenmede artışda erkek bebek belirtisi diyorlar , bilmiyorum ne kadar doğru tabi ama. Bende durum doğru sizin tüyleriniz ne alemde??? Testesteron hormonu etkisiyle alakalıymış bildiğim kadarı ile...
Hayırlı doğumlar dilerim.

Merhaba bebeginiz hayirli olsun, benimde dogumum 1 nisan gosteriyor ayniyiz, diger forumda bi arkadas daha var :KK66: szizde erkek bebek icin ozellikle bi sey yaptiniz mi ??
Tekrar kontrolunuz yakin mi?

Bi tuylenme durumum var ewet ama ben genel olarak hamilelikle aLakali diye dusundum:KK66: birde usume belirtisi var ayaklarim usuyor

Merhaba bebeginiz hayirli olsun, benimde dogumum 1 nisan gosteriyor ayniyiz, diger forumda bi arkadas daha var :KK66: szizde erkek bebek icin ozellikle bi sey yaptiniz mi ??
Tekrar kontrolunuz yakin mi?

Bi tuylenme durumum var ewet ama ben genel olarak hamilelikle aLakali diye dusundum:KK66: birde usume belirtisi var ayaklarim usuyor
Tşk ederim...
Çarşamba gideceğim inşallah o zamana netleşir diye düşünüyorum 16 +1hafta oluyor .
Ben spiralle hamile kaldım canım, özellikle yaptığım birşey olmadı sürpriizz...:eğlence:

Tşk ederim...
Çarşamba gideceğim inşallah o zamana netleşir diye düşünüyorum 16 +1hafta oluyor .
Ben spiralle hamile kaldım canım, özellikle yaptığım birşey olmadı sürpriizz...:eğlence:

Vaayyy masallahhh rizki varmis annesi omurlu olsun saglikla gelsin,hayirli jaberler almani dilerim bana yaz gonlunce olsun.
Sen ne hissediyorsun anneler hisseder icind3n birses fisildar kalbine?

Vaayyy masallahhh rizki varmis annesi omurlu olsun saglikla gelsin,hayirli jaberler almani dilerim bana yaz gonlunce olsun.
Sen ne hissediyorsun anneler hisseder icind3n birses fisildar kalbine?
Ayy çok tşk ederimm. Hepimizinki hayırla sağlıkla gelsin inşallah...
Benim iki oğlum var zaten ama nedendir sanki yine oğlum olacak gibi hissediyorum. Araştırmadan öğrenmeden de rahatlayamayacağım , sürekli araştırıyorum. :) :)
Keseye göre cinsiyet , nub teorisi , skull teorisi Allah ne verdiyse :KK66:
Sizin kontrol yakın mı?

Ayy çok tşk ederimm. Hepimizinki hayırla sağlıkla gelsin inşallah...
Benim iki oğlum var zaten ama nedendir sanki yine oğlum olacak gibi hissediyorum. Araştırmadan öğrenmeden de rahatlayamayacağım , sürekli araştırıyorum. :) :)
Keseye göre cinsiyet , nub teorisi , skull teorisi Allah ne verdiyse :KK66:
Sizin kontrol yakın mı?

Ne guzell masallahh onde abiler var :)bende oglan olsun de oku.ussundur belki yumurtlama takip cin takvimi hepsini denedim bir kizim var degisik olsun istedim kizim yumurtlama gununden once olmustu bende bu sefer degiaik yakalayayim dige elimden geleni yaptim allahin hosuna gitsin insan merak etmeden duramiyor bide ozel caba sarfedince okuyor ha okuyorum sizin gibi:)) bende yrn ikili test sonucumu gistermeye gidecegim ama korkuyorum dr um bir oglan dedi bir kiz beni ambele etti

Tahmini hamile kaldigin supheli iliskiyi biliyor musun yumurtlama zamanini bilir misin eger 4 gun once ilisk olduysa muhtemelen kizin olur canim,kiz bebek hamileliginde biraz aglak olur insan leblebiden nem kapar birde ayiptir soylemesi kusura bakma cinsel istek cok olur ogullarinda nasildin?

Ne guzell masallahh onde abiler var :)bende oglan olsun de oku.ussundur belki yumurtlama takip cin takvimi hepsini denedim bir kizim var degisik olsun istedim kizim yumurtlama gununden once olmustu bende bu sefer degiaik yakalayayim dige elimden geleni yaptim allahin hosuna gitsin insan merak etmeden duramiyor bide ozel caba sarfedince okuyor ha okuyorum sizin gibi:)) bende yrn ikili test sonucumu gistermeye gidecegim ama korkuyorum dr um bir oglan dedi bir kiz beni ambele etti

Tahmini hamile kaldigin supheli iliskiyi biliyor musun yumurtlama zamanini bilir misin eger 4 gun once ilisk olduysa muhtemelen kizin olur canim,kiz bebek hamileliginde biraz aglak olur insan leblebiden nem kapar birde ayiptir soylemesi kusura bakma cinsel istek cok olur ogullarinda nasildin?
Evet katılıyorum , cinsel istek sıfırr eski cilveli halimi özledim inan :KK66:
Sanırım yumurtlama günüme denk geldi fotosunu atıyorum anlarsan birde sen yorumla teyzesi... Hayırlı güzel haberlerle gell inşallah yarın...
Son resm 15 hafta göstermedi
IMG_20171009_004449.JPG
IMG_20171005_012449.JPG

Kızlar adım adım gebelikte erkek bebek isteyenler topigi var orası aktif

X