Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bir tane dünya tatlısı kızım var ilk çocuğumda çok istemiştim kız olmasını anneye en iyi yoldaştır şimdide rabbimden bir erkek istiyorum hayırlı sağlıklı şekilde inş
erkek bebek için ovulasyonun hangi günleri birlikte olmak gerekiyor
Bende oğlum olsun istiyorum. Hatta bununla ilgili bi konu açtım Çin takvimi. Kızın için bi bakarmısın tuttumu? Eğer tuttuysa erkek için bu takvimi takip edebilirsin. Ben takip etmeyi düşünüyorum.
canım istemen guzelde rabbimden hayırlısını dile nolur bizim elimizde deyil veren allah
Tabiki öncelikle hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum ama bilimsel bi araştırma yapılmış faydalanmakta yarar var.
bennde aynı sekılde denemıstım ve oğlumoldu suan 5,5 yasında ) şimdi ikinci çocuk için denemelere başlayacağız...allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasibeylesin...bıde adetın 12 ıle 17. gunlerı arası yanı yumurtlama zamanında olursa erkek olur demıslerdı..ben sadece o bı hafta esımle bırlıktelık yasamıstım ve oglum oldu..
bende oğlum olsun istiyorum. Hatta bununla ilgili bi konu açtım çin takvimi. Kızın için bi bakarmısın tuttumu? Eğer tuttuysa erkek için bu takvimi takip edebilirsin. Ben takip etmeyi düşünüyorum.
bıde adetın 12 ıle 17. Gunlerı arası yanı yumurtlama zamanında olursa erkek olur demıslerdı..ben sadece o bı hafta esımle bırlıktelık yasamıstım ve oglum oldu..
bıde adetın 12 ıle 17. gunlerı arası yanı yumurtlama zamanında olursa erkek olur demıslerdı..ben sadece o bı hafta esımle bırlıktelık yasamıstım ve oglum oldu..
Bu tür şeylere inanmayın...Yumurtlama zamanı haricinde gebelik olma ihtimali zaten çok çok az..
canım adetin 12. E17.günü derken başladığı ilk günden itibaren mi sayıcan ben mesela 30mart 2013 de hastalandım bugün 5.günüm bugün
bnm yani 11nisan ve 17nisan aralarında mı birlikte olmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim bende erkek bebeğim olsun istiyorum
hayırlısı ile..
ben de öyle düşünüyorum zaten yumurtlama olmadan hamile kalmazsın. Ama ben de tam yumurtlama gününde olan gebeliklerde erkek olasılığı yüksek diye duydum erkek spermler daha hızlıymış diyolar
çünkü erkek spermler y ler asitli ortamda hemen ölüyormuş
ayrıca önce kadının boşalması gerekiyormuş
bennde aynı sekılde denemıstım ve oğlumoldu suan 5,5 yasında ) şimdi ikinci çocuk için denemelere başlayacağız...allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasibeylesin...
pekı yumurtlama gununuzu nasıl buldunuz ve tek bır sefermı ılıskıye gırdınız arkadaslar
kızlar bu tarz seyler batıl bence allah ne derse o olur...hiç takmayın bole seylerı kafanıza ...hakkımızda hayırlısı olsun...benım bi arkadaşımda denedım oldu dıye soylenıyo hatta benım ısmımle yazmıştı aşağida...ben onada dıyorum ama anlamıyo...siz hayırlı zamanda hayırlı evlat isteyın ben öyle yapıyorum....daha yenı evlıyım gercı ama 6 aydır deniyoruz..kiztim vardı küçücük ...dr engel değil hamıle kalmana hiç bişi demesıne ramen bu ayda olmadı...diyecegım rabbim ol der olur olma der olmaz...bu tarz dusuncelerı atın kafanızdan...erkek ha kız elı ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun dimi ya....siz dua edın..rabbime sirk koşmaya gırer bu tarz seyler sadece gönlunuzdekını rabbım versın nur topu gıbı evlatlarımız olsun.........Allah nasıbeder insaallah