Cok tsk edrmBalla uyarması benden
canım senin cinsiyet belli olmadı mı daha.Ben de hep her seyi kiz bebege gore dusunuyorum. Dr erkek derse ne olacak bilmiyorum :)))
"YASİR" çok beğendiğim bir isim.İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsınArkadaşlar ben bütün hazırlığımı kız için yapmıştım ancak bebek erkekmişErkek ismi arıyorum neden bu kadar acele ediyorum ancak karar verip babaya da kabul ettiririm Ne olur bana farklı bulduğunuz, anlamlı, duyduğunuzda çok hoşunuza giden erkek bebek isimleri söyleyin ne olurrrr Yardımlarınız için teşekkür ederim. Belki de bebeğin ismini aranızdan biri koymuş olacak. Bana da anı kalacak
canım senin cinsiyet belli olmadı mı daha.
benımkı bıle belli.
Agâh paşaArkadaşlar ben bütün hazırlığımı kız için yapmıştım ancak bebek erkekmişErkek ismi arıyorum neden bu kadar acele ediyorum ancak karar verip babaya da kabul ettiririm Ne olur bana farklı bulduğunuz, anlamlı, duyduğunuzda çok hoşunuza giden erkek bebek isimleri söyleyin ne olurrrr Yardımlarınız için teşekkür ederim. Belki de bebeğin ismini aranızdan biri koymuş olacak. Bana da anı kalacak
Aras:))İki osmi soyleyecekseniz koyun demek istedim tlf takiliyor
Benim oğlum olursa ahmet kızım olursa zeynep inşallahAras:))
Cok kafiyeli degil iki isim olarak ayri ayri guzelToprak Emir nasıl sizce?
Öyle mi diyorsunuz :) Ben de tam kesin bu olsun diye geçiriyordum içimdenCok kafiyeli degil iki isim olarak ayri ayri guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?