• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek ismi lütfen yardııııımmmmmm :(

Yağız, Kerem , Tuğrul isimlerini seviyorum ben. İki isimden pek hoşlanmıyırum. Olacaksada iki kısa isim olmalı. Yazdığınız Toprak Emir ismi de güzel bence.

kızlar bu arada benım bebişte erkek.
düşündüğüm isimler
Göktuğ,gökmen, Denizhan, Metehan,
ozan ,güney,Gökalp
yinede hiç birini oturtamadım kafamda.

Arkadaşlar ben bütün hazırlığımı kız için yapmıştım ancak bebek erkekmiş :KK70: Erkek ismi arıyorum neden bu kadar acele ediyorum ancak karar verip babaya da kabul ettiririm :anneadayı: Ne olur bana farklı bulduğunuz, anlamlı, duyduğunuzda çok hoşunuza giden erkek bebek isimleri söyleyin ne olurrrr :anne: Yardımlarınız için teşekkür ederim. Belki de bebeğin ismini aranızdan biri koymuş olacak. Bana da anı kalacak :KK54:
"YASİR" çok beğendiğim bir isim.İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın

Oglumun adı Rüzgar :) yalniz Rüzgar koyarsan hazirliklk ol adinin anlamini cidden taşiyormuş cocuklar :)

Arkadaşlar ben bütün hazırlığımı kız için yapmıştım ancak bebek erkekmiş :KK70: Erkek ismi arıyorum neden bu kadar acele ediyorum ancak karar verip babaya da kabul ettiririm :anneadayı: Ne olur bana farklı bulduğunuz, anlamlı, duyduğunuzda çok hoşunuza giden erkek bebek isimleri söyleyin ne olurrrr :anne: Yardımlarınız için teşekkür ederim. Belki de bebeğin ismini aranızdan biri koymuş olacak. Bana da anı kalacak :KK54:
Agâh paşa
koymayi dusunuyorum insallah Allah nasip eder
Agâh guzel bir isim

Back