• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek ismi lütfen yardııııımmmmmm :(

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
Arkadaşlar ben bütün hazırlığımı kız için yapmıştım ancak bebek erkekmiş :D Erkek ismi arıyorum neden bu kadar acele ediyorum ancak karar verip babaya da kabul ettiririm :anneadayı: Ne olur bana farklı bulduğunuz, anlamlı, duyduğunuzda çok hoşunuza giden erkek bebek isimleri söyleyin ne olurrrr :anne: Yardımlarınız için teşekkür ederim. Belki de bebeğin ismini aranızdan biri koymuş olacak. Bana da anı kalacak :KK54:

Bu arada benim bulduklarım
Ensar, Barlas, Sarp, Acar, Algan, Emir, Yiğit, Barlas, Kerem, Yekta, Uras, Dirar, Doğu, Eymen Emir, Toprak Emir, Yağız Emir :anneadayı::KK200:

Bu arada benim bulduklarım
Ensar, Barlas, Sarp, Acar, Algan, Emir, Yiğit, Barlas, Kerem, Yekta, Uras, Dirar, Doğu, Eymen Emir, Toprak Emir, Yağız Emir :anneadayı::KK200:
İki isim koymayin bence cocuk icin zor oluyor. İki ismi birden koyacaksaniz koyun. Toprak, Uras, Tanay, Aden , Arel
Bide soyisminize uygun olmali.

Arkadaşlar ben bütün hazırlığımı kız için yapmıştım ancak bebek erkekmiş :KK70: Erkek ismi arıyorum neden bu kadar acele ediyorum ancak karar verip babaya da kabul ettiririm :anneadayı: Ne olur bana farklı bulduğunuz, anlamlı, duyduğunuzda çok hoşunuza giden erkek bebek isimleri söyleyin ne olurrrr :anne: Yardımlarınız için teşekkür ederim. Belki de bebeğin ismini aranızdan biri koymuş olacak. Bana da anı kalacak :KK54:
Uğur, Arda, burak,Emir,Yunus Emre,Berkan bu isimleri cok begeniyorum

Ahh ahhh isim konusu en zor olanı... Benim de oğlum olacak abisinin adı Alperen. Söyle kenarda bekletin bana da fikir olur. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah yavrunun.

Oğlumun ismi nasipse Alparslan olucak :) tabi başından beri böyle istiyorduk tabi ayrıca isimler aramıştık onları da yazayım :) yiğit, Mert, kerem, Yusuf, Efe, Cihangir bunlardı :)

Back