Biz de isim konusunda çok kararsız kaldik. Kiz ismi bulmak daha kolaymis gercektenBız Çağan Alp düşündük ama son bir arastiralim dedik. Farkli isim onerisi gelirse biz de fikir edinmis oluruz
Herkese merhaba, hayırlı Ramazanlar..
Bir oğlumuz olacağını öğrendik ama hamileliğin başından beri erkek ismi düşündüğümüzde hiçbir şey bulamıyorduk. Şimdi iş ciddiye binince isim konusu iyice kafamızı kurcalamaya başladı. Kız olsaydı çok kolay isim bulabiliyorduk, çevremizde çok fazla kızı olan yok çünkü. Eşimin de eğer ailede veya yakınlarda bir isim varsa onu koymak istememe gibi bir huyu var, "aa benim adımı mı koydunuz" gibi durumlar çıkmasın istiyor, haklı da kesin söylerler. Bulamazsak kahramanlık yapmasını bekleriz diye düşünüyoruz artıkveya Çınar olur hiç yoktan dedik (son 5 yılda doğan çocukların yarısı Çınar herhalde ama). Farklı isim önerilerinde bulunabilir misiniz acaba? Seçeneklerimiz arasına ekleyebileceklerimiz olursa değerlendirelim biz de. Teşekkürler şimdiden
Bizde isim bulamiyoruz kiz ismi cok kolaymis. Cinar ismi cok konmus evet . Herkes donup dolasip ayni isimleri koyuyor , Omer Alpdemir Tolga dusundum ben ama hic birinide cok asiri begenmedim acikcasi anlasamiyoruz esimlede biz yurtdisindayiz kolayda soylensin istiyoruz cok zorlandik
Allahim bize de insallah en kisa surede nasip etsin hayirlisiyla 2nci kuzulari canimoğlum yok hamıle değilim
ama ömer asaf ismi hoşuma gidiyor,
koyarız inşallahh
Göktug ismine hayranim. Ama kuzenimin cocugunun adı oldugu icin koyamıyorum. Insallah esinizi ikna edebilirsiniz kulaga cok guzel gelen bi isim çünküTuğra
İlker
Oguz kağan
Mustafa Mert
Doruk
Cihangir
Kayra
Kutay
Göktuğ
Bende daha karar veremedim daha doğrusu eşime beğendiremiyorum
o kadar cok cinar ve poyraz ismi var ki... Deniz, Ali, Kerem aklıma gelenlerHerkese merhaba, hayırlı Ramazanlar..
Bir oğlumuz olacağını öğrendik ama hamileliğin başından beri erkek ismi düşündüğümüzde hiçbir şey bulamıyorduk. Şimdi iş ciddiye binince isim konusu iyice kafamızı kurcalamaya başladı. Kız olsaydı çok kolay isim bulabiliyorduk, çevremizde çok fazla kızı olan yok çünkü. Eşimin de eğer ailede veya yakınlarda bir isim varsa onu koymak istememe gibi bir huyu var, "aa benim adımı mı koydunuz" gibi durumlar çıkmasın istiyor, haklı da kesin söylerler. Bulamazsak kahramanlık yapmasını bekleriz diye düşünüyoruz artıkveya Çınar olur hiç yoktan dedik (son 5 yılda doğan çocukların yarısı Çınar herhalde ama). Farklı isim önerilerinde bulunabilir misiniz acaba? Seçeneklerimiz arasına ekleyebileceklerimiz olursa değerlendirelim biz de. Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?