Miran Ali çok beğendiğim bir isim şuan hamileyim cinsiyet belli değil erkek olursa Miran ali olucak belki fikir olurMerhaba arkadaşlar, yakın çevremizden çok etkilendiğimiz için dışarıdan bakan gözlerin fikirlerine ihtiyaç duyduk :) "Etkilenmeyin kendi çocuğunuz istediğiniz ismi koyun" diyecekler çok haklısınız fakat işin eğlencesi tarafından bakarsanız memnun oluruz :) Şıklar dışında önerileriniz olursa belki de aradığımız ismi bulmamıza yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkür ediyoruz :)
Hayırlısıyla sağlıkla gelir İnşallahMiran Ali çok beğendiğim bir isim şuan hamileyim cinsiyet belli değil erkek olursa Miran ali olucak belki fikir olur
Yorumunuz için teşekkür ederimmuhammed ismi koyulmasından taraftar değilim çünkü vebali çok ana babaya.. aslında bir de tek isim daha kullanılabilir geliyor bana. kendi ismimden dolayı sanırım dedim ki asla çocuğuma ne uzun isim koyarım ne iki isim koyarım kısa ve net isimler tercihim olacak..
benim önerim belli ki daha klasik isimler seviyorsunuz o halde Selim ismi çok hoşuma gidiyor. kısa ne anlaşılabilir. her yaşa uygun
ne demek sağlıkla gelsin adıyla büyüsünYorumunuz için teşekkür ederim
Efe ile uyumlu isimler bence
Doruk , Rüzgar, Poyraz, Ayaz , Kerem , Çınar vs
İlgili makama (kocama) iletiyorumTeşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?