valla ben daha başlangıcındayım heralde bu mevzuların teravet..
eline sağlık, çok güzel derlemiş ve anlatmışsın arkadaşım.
takılma ve cevaplama artık farklı yorumları. boşa mesaj kalabalıklığı oluyor topikte. dikkate almadan geçelim, görmezden gelelim işimize gelmeyen yorumları, oki doki? :))
Şimdi, ben de bu ay çatlatma iğnesi yaptırayım diyorum. nasıl oluyor bu iş? ne zaman gidiliyor takip için? adet olduktan sonra mı? hemen mi? ne aralıklarla gidiliyor doktora takip için? 19 mm olunca iğne mi olunuyor? nedir bunun içeriği?
iğneden sonra da kontrole gidiliyor mu? çatladı mı çatşlamadı mı diye bakılıyor mu yani?
bir de, bu çatlatma iğnesi meselesine bazı doktorlar sıcak bakmıyorlar.. neden bilemiyorum... ortaya çıkacak bebeklerde anomalilere sebep olabileceğini savunanlar okudum dünden beri internette.. kafam da karıştı... iyice araştırdın heralde sen bu konuyu, güvendin ve yaptın. di mi canım? tavsiye de ediyorsun, yanılmıyorum değil mi?
* solgar e vitamini, 400 ünite
* solgar çinko, 22 mg
* gnc ariginmax-men
* kızılay soda (günde 2-3 tane)
*karpuz, domates, patates, baklagiller, et.... bol protein, potasyum.. doğru di mi?
* muhakkak turnusol kağıdı testi, akıntının ph durumuna bakılıacak. mavi olmazsa, o ay denenmeyecek.
* kan verse eşler daha uygun olacak... böylece kan tazelenmesi durumu gerçekleşecek.
benim anladıklarım bunlar.. doğru muyum bacım?