Doğuma Hazırlık Erkek bebek için tavsiyeleriniz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
seni cok iyi anliyorum..benimde ilk bebegim olcak kismetse ilkinin kiz olmasini cok istiyorum ama bunun icin bisiy yapmadim..ha bu erkek istemem anlaminada gelmiyor hepsi bizim canimiz olcak..haklisin bi kizdan sonra bi erkek kardes iyi olcaktir keske bi bilgim olsada versem ama yok....aallah gönlüne göre versin

ben de adetten sonra denedim, kızım oldu, adet gününe yakın yaparsan oğlun olur derler ama doğru mu bilmem, adetten sonra ben o hafta 2 gün arayla hep:kedi: denedim

bu bana pek inandırıcı gelmedi
ben hiç et süt tüketen biri deilim..
folic asitte kullanmadım
he yumurtlama günün asla hamile kalmayın
yumurtlama öncesi adet biter bitmez hamilelikte .seyrek ilişkide erkek olma ihtimali yüksek
tabi allahım izniyle
bide cinsiyeti baba belirler.bunu unutmayın
hamileligi ögreendigim andan beri cinsiyet belli oluncaya kadr
allahtan hep erkek bebek istedim
belirterek dua ettim hayırlı evlat istedim.
allah gönlünüze göre versin.opuyorumnanaktan

ben de adetten sonra denedim, kızım oldu, adet gününe yakın yaparsan oğlun olur derler ama doğru mu bilmem, adetten sonra ben o hafta 2 gün arayla hep:kedi: denedim

aybukeciğim peki sendemi kız istiyorun da planlayarakmı yaptın yani önceden etrafında varmıydı tanıdık benim bir kaç tanıdık var onlarda adetten sonra yapmışlar kız olmuş bende geçen ay adetten hemen sonra bir kere ilişkide bulundum bakalım nolcak.

evet canım kız istiyordum kız olduu, tesadüf mü bilemiyorum, erkek bebeği de tutturusak tesadüf olmadığını anlaycaz

aybukeciğim adetten sonra iki gün arayla denedik demişsin bazen adetten sonra tutmayada biliyor bu süre zarfında yumurtlama dönemine denk geledebilir o yüzden ben adetten sonra ilk ikigün yapmayı düşünüyorum onun dışında beklicem.çünki benim tanıdığın öle oldu adetden sonra denemişler belkide yumurtlama gününe kadar ilişkide bulundular ve o sırada tutmuş olabilir. arkadaşımda kız istiyordu bir oğlu olduğu için

papatya canım sizin bebişin cinsiyeti değişmiş sanırım takvimler tutuyo yani sende sevindim gönlüne göre olmasına.hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

yumurtlama günün dışında nasıl hamile kalınılır ki
yumurtlama gününden önvce yada sonra yaparsan kız olur,yumurtlama gününde yaparsan erkek olur yazmış arkadaşlar.genelde çocuk isteyenler hep yumurtlama gününü hesaplarlar aman kaçırmayalım diye.ozaman erkek çocuk dahamı çok dünyaya geliyor.

canım yumurtlama kişiden kişiye değişir kiminde 14-16-18 günler die biliyorum ama adetinin ilk gününden sayacaksın sanırım seninde yaklaşık o dönemlere denk geliyo birde yumurtlamanın belirtileri var göğüste hassasiyet karın bölgesinde ağrı , vucut ısısının normalden fazla olması ve akıntının yoğun olması gibi canım ama bunu anlaman için kendindeki belirtileri fark etmen yada eczaneden ovulasyon testlerinden temin etmen gerekir.

Özel mesaj attım ama kabul etmiyormuşsun, haberin olsun. Bir soru varmış yeni gördüm ona cevabendi.

arkadaşlar bende 2. bebeğimi düşünüyorum ilki kız bunu erkek istiyorum. eczaneden ovulasyon kiti alaıp kullanarak yumurtlama gününde hamile kalmayı umuyorum . tavsiyelerinize ihtiyacım var ... sevgiler...

ilişkiden önce 3 4 gün cinsel pehriz
ilişkiden yarım saat önce eşşine sert kahve
ilişkiden önce eşin testislerini soğuk suyla yıkaması
ilişkiden önce kadına karbonatlı suyla vajinal duş
bol bol dua
erkeğin ve kadının yemesi gerekenler var en az 3 aylık diet

her sabah ateşini ölç yataktan çıkmadan.
yüksek çıktığı gün yum günüdür .....

allahın takdiri...

bunu ilk kez duydum ne kadar çok ayrıntı varmış erkek bebeği olanlar yaptı mı ki bunları yaa, sanmıyorumm...

yumurtlama gününe yakın tarihte döllenme olursa erkek olur tezine katılıyorum...bende de öyle oldu...

neler onlar acaba yemesi gerekenler açıklarsanız sevinirim.

Bir de dini kitaplarda hep adetten sonra 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek 5 günden sonra kalırsa kız olur deniyor bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…