ospelias canım adetten sonra genelde kız bebek olur derler adetin 14. günü yumurtlama günü yani erkek olma olasılğı artıyormuş bu yüzden tezimizi çürütmüş oldun bende kız bebek için adetten sona yapmayı düşünüyordum peki sen adetten sonra ilişki devam ettimi yoksa tek ilişkidemihamile kaldın?
Arkadaşım sana şöyle bir yardımım olabilir. Erkek olamasını istiyorsan en azından şansını yükseltir. Hamile kalmadan önceki 2-3 ay hiç ilaç kullanmaman gerekli ve özellikle son ay ve bebeğin cinsiyeti belli oluncaya kadar protein yönünden yüksek gıdalar yemen gerekiyor. Corn Flexler filan var öyle şeyler de yemen lazım. Folic plus filan da kullan. Yapılan incelemeler erkek bebek sahibi olanların protein yönünden yüksek besinler tükettiğini ve bu hatunların ilaç kullanmadığını vs. göstermiş.
Sonra yumurtlama gününde ilişkiye girmen gerek. Önce ya da sonra girersen kız olma ihtimalini yükseltirsin. Bu da şu şekilde erkeğin dişi spermleri, erkek spermlere göre daha uzun yaşıyormuş. Ayrıca erkek geni taşıyan spermler dişilere göre daha hızlı hareket ediyormuş. Yani yumurtlama gününde ilişkiye girersen olasılık yükselir. Ayrıca hemen ayağa kalkmıyorsun biraz da yatıyorsun.
Bunlara rağmen erkek olmazsa hayırlısı olsun demekten başka çare yok.
ben de adetten sonra denedim, kızım oldu, adet gününe yakın yaparsan oğlun olur derler ama doğru mu bilmem, adetten sonra ben o hafta 2 gün arayla hep:kedi: denedim
biz adetten hemen sonra denedik, erkek bebeğimiz oldu.
papatya canım sizin bebişin cinsiyeti değişmiş sanırım takvimler tutuyo yani sende sevindim gönlüne göre olmasına.hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.canlar bu takvimlere inanmayın.benim rus takvimi,çin takvimi.kamer çin takvimi,hatta burda iki kişi iyi bilirim dede onlara hesaplattırdım.yok erkek 4 yılda kadın 3 yılda yenilenir hesabı yaptırıdm.bi site var meşhuradını vermeyeyim.oraya arkadaşım üyeydi seninkinede bakayım dedi.bunların heeeepsiiii erkek diyo.hiç kız çıkan olmadı yanı.ama benim kızım olacak.bunlara inanma.ama şu yumurtlamanın oldugu gün yapılan ilişkide erkek olma olasılıgı olur derler bence dene daha mantıklı geldi bana..
dedimya benimki uymuyo diye .ben daha önceden yani hamile kalmadan önce böyle şeyler yapmıdım.biz ne olursa olsun.dedikbhamile kaldıktan sonra baktım hep erkek çıkıyo..canım sen daha bilimsel yaklaş bence....opuyorumnanaktan
yerimsenibenarkadaşlar merhaba...
eşim in uzun ikna çabalarının sonrasında 2. bebeğimizi yapmaya karar verdik...6 yıllık evliyiz..3.5 yaşında kızımız var...2.bebeğimizi Allah izin verirse ve önce sağlıklı olmasını isteriz, fakat bu da erkek olsun istiyoruz...bu konuda 2 gündür çin takvimi ,şudur budur derken elde var sıfır....erkek bebek cinsiyeti belirleyebilmek adına yaşanılan tecrübe yada bildiğiniz bir takım öneri ve tavsiyeleriniz var mı ?:kedi:
şimdiden hepinize tşk ler....kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bende 2. bebeğimi düşünüyorum ilki kız bunu erkek istiyorum. eczaneden ovulasyon kiti alaıp kullanarak yumurtlama gününde hamile kalmayı umuyorum . tavsiyelerinize ihtiyacım var ... sevgiler...
ilişkiden önce 3 4 gün cinsel pehriz
ilişkiden yarım saat önce eşşine sert kahve
ilişkiden önce eşin testislerini soğuk suyla yıkaması
ilişkiden önce kadına karbonatlı suyla vajinal duş
bol bol dua
erkeğin ve kadının yemesi gerekenler var en az 3 aylık diet
her sabah ateşini ölç yataktan çıkmadan.
yüksek çıktığı gün yum günüdür .....
allahın takdiri...
ilişkiden önce 3 4 gün cinsel pehriz
ilişkiden yarım saat önce eşşine sert kahve
ilişkiden önce eşin testislerini soğuk suyla yıkaması
ilişkiden önce kadına karbonatlı suyla vajinal duş
bol bol dua
erkeğin ve kadının yemesi gerekenler var en az 3 aylık diet
her sabah ateşini ölç yataktan çıkmadan.
yüksek çıktığı gün yum günüdür .....
allahın takdiri...