bence cinsiyetten çok daha önemli şeyler var..asıl onlar için uğraşmak lazım..
'' 2.bebeğimizi Allah izin verirse ve önce sağlıklı olmasını isteriz''
burada belirtmişim zaten,öncelikli durumları.... cinsiyetinin öncesinde zaten ben gerekli uğraşımı verdim...ve çok ta uğraştım .... müsade edin de 2. bebeğimin de farklı bir cinsiyette olmasına karar biz verelim olmaz mı !
canlar bu takvimlere inanmayın.benim rus takvimi,çin takvimi.kamer çin takvimi,hatta burda iki kişi iyi bilirim dede onlara hesaplattırdım.yok erkek 4 yılda kadın 3 yılda yenilenir hesabı yaptırıdm.bi site var meşhuradını vermeyeyim.oraya arkadaşım üyeydi seninkinede bakayım dedi.bunların heeeepsiiii erkek diyo.hiç kız çıkan olmadı yanı.ama benim kızım olacak.bunlara inanma.ama şu yumurtlamanın oldugu gün yapılan ilişkide erkek olma olasılıgı olur derler bence dene daha mantıklı geldi bana..
dedimya benimki uymuyo diye .ben daha önceden yani hamile kalmadan önce böyle şeyler yapmıdım.biz ne olursa olsun.dedikbhamile kaldıktan sonra baktım hep erkek çıkıyo..canım sen daha bilimsel yaklaş bence....opuyorumnanaktan
canım ben bunu yazdım ama ben bugün doktora gittim kız degilmiş erkekmiş meger.benimde üç yaşında bi kızım vardı.ama ben iki kız olayına bayagı alıştırmıştım.ama senin dedigin gibi ikisininde olması iyi oldu.ben bi çaba sarf etmedim.allah istedi oldu.umarım seninde herşey gönlünce olsun:ecrin_bebek: