• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Bebek için hangi dua

esrahiraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
2
0
1
27
Mrb hanımlar 1.5 yıldır bebek istiyoruz nasip olmadı ve çok istiyirum erkek bebeğim olsun Allah ne nasip etse odur ama ben dua gücünde inanıyorum en`am süresi erkek bebek için duymuştum deneyen oldumu yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim hayırlı geceler 😘

Mrb hanımlar 1.5 yıldır bebek istiyoruz nasip olmadı ve çok istiyirum erkek bebeğim olsun Allah ne nasip etse odur ama ben dua gücünde inanıyorum en`am süresi erkek bebek için duymuştum deneyen oldumu yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim hayırlı geceler 😘
Linç yemeye mi geldiniz
Hayırlı sağlıklı bir evlat isteyin bence.
Allah zaten kararlamıştır

Dinimizde erkek ya da kız için okunan ne sure ne de dua duymadım Allahtan sizin için en hayırlısı neyse onu isteyin çünkü en hayırlıyı sadece o bilir

Hep öyle ediyorum zaten hayırlısını istiyorum o ne dilerse o olur ama gönülden duadan istemekte güzel degilmi

Canım en başta Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben 20 ay denedim olmadı bebeğim, hamile kalmadan 2 yada 3 ay önce his olarak kız evladım olsun çok istiyordum ama bi gün namazdan sonra Allahım eğer bana bi hayırlı evlat verirsen erkek olursa adını Muhammed koyacağım diyerek dua ettim ağzımdan öyle çıktı. Hamile kaldım sonra düşük yaptım ertesi ay bi daha kaldım oğlum oldu adını Muhammed koydum. Bu dua meğerse erkek evlat isteyenler için yapılacak dualardan biriymiş ben çok sonra öğrendim Rabbim bu duayı bana kendisinden söyletti. Ama duayı edersen hamile kalırsa oğlun olursa adını Muhammed koyman lazım ben yanına ikinci isimde koydum.

Back