Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm erkek bebek dogumuna hediye alicam bunlar cok buyuk tesekkurler mont cok guzelmis 15 20 gun once aramistim aldm keske bunuda gorseydim alirdmBende de etiketli olarak bunlar var ama takas düşünmüyorum.
Kenneth Cole 4 yaş gömlek - 10 tl
![]()
H&M 3-4 yaş kısa kollu gömlek - 10 tl
![]()
Muka Gömlek - 5-6 Yaş - 5 tl
![]()
Karteks pantolon 3 yaş - 5 tl
![]()
LCW Şort - 5 Yaş - 3 TL
![]()
Chicco Mont - 3 yaş - 75 tl
![]()
Canm cok tesekkjr ederim ama kirmizi renk dusunmuyrmEki Görüntüle 1265742 Eki Görüntüle 1265743 Eki Görüntüle 1265745
Etiketli olarak elimde bunlar var..
Ca
Canm erkek bebek dogumuna hediye alicam bunlar cok buyuk tesekkurler mont cok guzelmis 15 20 gun once aramistim aldm keske bunuda gorseydim alirdm
Canm cok tesekkjr ederim ama kirmizi renk dusunmuyrm
Etiketi varmi cnm bu ikisinin bak bunlar guzel etiket onemli hediye paketi yapicam cunku fiyatlarinida yazarmisin bide sana ozeldwn mesaj attmm onada bi cevap recaa etsem :))Bunlar var cnm daha da var bakim bi
Canim birde bu uclu takimlar var askinda cok canlu renkleri var ama isiktan oyle cikmis etiketleri ustunde cizgili tisortlu takim 20tll desenli tshirtli takim 25 tl ikiside kislik etiketlu disney ler tane 12 tl oda karron askili etiketi zaten askisi oluyor yani oda etiketli birde 18 numara bot var sifir dusunursen oda 25 tl lacivert ortopedikEtiketi varmi cnm bu ikisinin bak bunlar guzel etiket onemli hediye paketi yapicam cunku fiyatlarinida yazarmisin bide sana ozeldwn mesaj attmm onada bi cevap recaa etsem :))
Peki tulumlar 0.3 ay miCanim birde bu uclu takimlar var askinda cok canlu renkleri var ama isiktan oyle cikmis etiketleri ustunde cizgili tisortlu takim 20tll desenli tshirtli takim 25 tl ikiside kislik etiketlu disney ler tane 12 tl oda karron askili etiketi zaten askisi oluyor yani oda etiketli birde 18 numara bot var sifir dusunursen oda 25 tl lacivert ortopedik
Canım üçlü takımlar kac yasCanim birde bu uclu takimlar var askinda cok canlu renkleri var ama isiktan oyle cikmis etiketleri ustunde cizgili tisortlu takim 20tll desenli tshirtli takim 25 tl ikiside kislik etiketlu disney ler tane 12 tl oda karron askili etiketi zaten askisi oluyor yani oda etiketli birde 18 numara bot var sifir dusunursen oda 25 tl lacivert ortopedik
Ben buldm.cnm aradigim gerisi sana kaldi :)merabalar ben de boyle bir baslik acmayi dusunuyordum. ben de kiz ve erkek bebeklere gidebilecek hediyelikler ariyorum, etiketli olmasi tercih sebebi. toplu alim olursa daha iyi olur. sizin basliginiz ama almadiklariniz olursa ben de bakabilirim![]()
Canim kirmizili olan 9 ay digeri 18 ayCanım üçlü takımlar kac yas
Küçükmüş bıze canım ama cok güzeller alana hayırlı olsunCanim kirmizili olan 9 ay digeri 18 ay
Saol canim bnm slzede iyi alisverislerrrrKüçükmüş bıze canım ama cok güzeller alana hayırlı olsun