- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi aburcuburcu burcu
-
Bu fotoğrafları doğum yapacak yakınıma göstereceğim beğenirse alırım.size olumlu ya da olumsuz mutlaka dönüş yaparım.teşekkür ederim ilginiz için.
Aradığım tam olarak bunlar değil.çok teşekkür ederim cevabınız için.size de iyi satışlar.Eki Görüntüle 1755302 cupkek standı ve kurabiye kovası dahil 40 tl
Mevlut takimi da var iki kez giydirdim yepyeni duruyor ilgilenirseniz foto yuklerimBu fotoğrafları doğum yapacak yakınıma göstereceğim beğenirse alırım.size olumlu ya da olumsuz mutlaka dönüş yaparım.teşekkür ederim ilginiz için.
Sende olmasına sevindim:) daha önce yaptığım alışverişlerden çok memnun kalmıştım bunları sa bulursam süper olur.Kıyafet ayakkabı haricinde parti süslemesinde kullanabileceğim ürünler,baner,tabak, çatal, peçete vs gibi şeyler arıyorum.Bende de kız bebek için doğum günü parti malzemeleri var. Kiyafet ayakkabi vsss. Ne istediğinizi tam olarak yazarsaniz foto çekip yollarım. Malum bizdekilerde durmuyor. Kaldirdigimiz yerden cikarip duzenleyip foto cekmek zaman aliyor..
Zuzu sen misin? Beşikle başladı dimi alışverişimiz. Eşin elden teslim almişti . Yanlış mi hatirliyorumSende olmasına sevindim:) daha önce yaptığım alışverişlerden çok memnun kalmıştım bunları sa bulursam süper olur.Kıyafet ayakkabı haricinde parti süslemesinde kullanabileceğim ürünler,baner,tabak, çatal, peçete vs gibi şeyler arıyorum.
Evet doğru hatırlıyorsun canım:) Eşlerimizi alet etmiştik ilk alışverişimize ve tabi sonrasında dolandırılma anımız var onu da unutmamak gerek:) senden aldığım herşeyden çok memnun kaldım hele beşik görevi de gören anakucağı vazgeçilmezimiz olmuştu.benim kerata bir süre sonra oyuncak bile yaptı onu, sallayıp eeeee diye ninni söylemişliği bile var.:))Zuzu sen misin? Beşikle başladı dimi alışverişimiz. Eşin elden teslim almişti . Yanlış mi hatirliyorum
Hayırlı olsun prensesime... o dolandirici yüzünden bakiş açim degisti. Seni ve senin gibi o gune kadar alisveris yaptiklarimi ayri tutuyorum.Pek güvenim kalmadi. Musait olunca foto çekip yüklerim elimde olanlari bakarsin..Evet doğru hatırlıyorsun canım:) Eşlerimizi alet etmiştik ilk alışverişimize ve tabi sonrasında dolandırılma anımız var onu da unutmamak gerek:) senden aldığım herşeyden çok memnun kaldım hele beşik görevi de gören anakucağı vazgeçilmezimiz olmuştu.benim kerata bir süre sonra oyuncak bile yaptı onu, sallayıp eeeee diye ninni söylemişliği bile var.:))
Yarar canım sağol:)Eki Görüntüle 1755839 Eki Görüntüle 1755840 bunlar hiç açılmamış paketinde duruyor. Balon çatal ve masa örtüleri kullanildiğı için fazladan elimde kalmadi. İşine yarar umarim.
Fotoğrafı alacağım kişiye attım cevap bekliyorum.gelen cevaba göre haber veririm size.teşekkürlerEki Görüntüle 1755662 15 tk mavi gecelik kitik beyaz lohusa takimim var gormek istersen ilanlarmda cnm
Fiyat gayet makul ancak fotoğrafları yakınıma attım olumsuz cevap verdi.çok teşekkür ederim, iyi satışlar size.
Rica ederimFiyat gayet makul ancak fotoğrafları yakınıma attım olumsuz cevap verdi.çok teşekkür ederim, iyi satışlar size.
Tabak ,bardak 12^li...çubuk arılar ve kuzular toplam 10 tane.Yarar canım sağol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?