• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Erkek bebek hastahane süsü,1 yaş kız bebek doğum günü malzemeleri arıyorum.

aburcuburcu burcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
2.728
8.516
108
Merhaba arkadaşlar,bir yakınımın mart ayında doğacak miniği için, erkek bebek hastahane süsü, sepet vs arıyorum.

Ayrıca yakında yaşına girecek kızım için doğum günü parti malzemeleri arıyorum.

Elinde olan arkadaşlar fotoğraf ve fiyat bilgisi vererek cevap verirse çok memnun olurum. Son ricam da lütfen konuma bakın demeyim, azıcık huysuz kızım var ve haliyle konularınızı çok istesem de uzun uzadıya inceleyecek zamanın pek mümkün olmuyor.
Doğum günü için fikir ve önerilerinize de açığım.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
IMG_20160122_141534.webp
IMG_20160122_141603.webp
IMG_20160122_141512.webp
begenirseniz hepsi 40 tl

index.webp
cupkek standı ve kurabiye kovası dahil 40 tl

Bende de kız bebek için doğum günü parti malzemeleri var. Kiyafet ayakkabi vsss. Ne istediğinizi tam olarak yazarsaniz foto çekip yollarım. Malum bizdekilerde durmuyor. Kaldirdigimiz yerden cikarip duzenleyip foto cekmek zaman aliyor..

Bende de kız bebek için doğum günü parti malzemeleri var. Kiyafet ayakkabi vsss. Ne istediğinizi tam olarak yazarsaniz foto çekip yollarım. Malum bizdekilerde durmuyor. Kaldirdigimiz yerden cikarip duzenleyip foto cekmek zaman aliyor..
Sende olmasına sevindim:) daha önce yaptığım alışverişlerden çok memnun kalmıştım bunları sa bulursam süper olur.Kıyafet ayakkabı haricinde parti süslemesinde kullanabileceğim ürünler,baner,tabak, çatal, peçete vs gibi şeyler arıyorum.

Sende olmasına sevindim:) daha önce yaptığım alışverişlerden çok memnun kalmıştım bunları sa bulursam süper olur.Kıyafet ayakkabı haricinde parti süslemesinde kullanabileceğim ürünler,baner,tabak, çatal, peçete vs gibi şeyler arıyorum.
Zuzu sen misin? Beşikle başladı dimi alışverişimiz. Eşin elden teslim almişti . Yanlış mi hatirliyorum

Zuzu sen misin? Beşikle başladı dimi alışverişimiz. Eşin elden teslim almişti . Yanlış mi hatirliyorum
Evet doğru hatırlıyorsun canım:) Eşlerimizi alet etmiştik ilk alışverişimize ve tabi sonrasında dolandırılma anımız var onu da unutmamak gerek:) senden aldığım herşeyden çok memnun kaldım hele beşik görevi de gören anakucağı vazgeçilmezimiz olmuştu.benim kerata bir süre sonra oyuncak bile yaptı onu, sallayıp eeeee diye ninni söylemişliği bile var.:))

Evet doğru hatırlıyorsun canım:) Eşlerimizi alet etmiştik ilk alışverişimize ve tabi sonrasında dolandırılma anımız var onu da unutmamak gerek:) senden aldığım herşeyden çok memnun kaldım hele beşik görevi de gören anakucağı vazgeçilmezimiz olmuştu.benim kerata bir süre sonra oyuncak bile yaptı onu, sallayıp eeeee diye ninni söylemişliği bile var.:))
Hayırlı olsun prensesime... o dolandirici yüzünden bakiş açim degisti. Seni ve senin gibi o gune kadar alisveris yaptiklarimi ayri tutuyorum.Pek güvenim kalmadi. Musait olunca foto çekip yüklerim elimde olanlari bakarsin..

20160127_002140.webp
20160127_002328.webp
bunlar hiç açılmamış paketinde duruyor. Balon çatal ve masa örtüleri kullanildiğı için fazladan elimde kalmadi. İşine yarar umarim.

Back