Erkek bebek geç mi doğar???

Bidamlaa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
103
61
13
22
Herkese merhaba 40+0 dayım ağrılarım var nst de düzensiz sancı görüldü baskı ve kasılma hissediyorum lakin bebişim hala doğmadı ilk gebeliğin verdiği tecrübesizlik ve korkuyu yaşıyorum kakasını yeme düşüncesi de aklımı kurcalıyor erkek bebişler vaktinden geç mi geliyor bilgi verir misiniz????

bebeğin gelmek üzere benimde 40+6 da doğdu doğum belirtilerin başlamış bugünlerde evden tek çıkma dışarıya benim kızım kakasını yapmıştı ama bişey olmadı normal doğumla oldu .nezamn yaptığını bilmiyorum kaka evde suyum gelince fark ettik normal de 3 günde 1 kontrole gidiyorduk son 2 hafta kala kaka yaparsa anlarsın zaten yeşil sıvı geliyor

En korktuğun şey benimde geç gelmesi bende normal düşünüyorum, kuzenimin erkek normal doğum 15 geçmişti kırkı… Annemde erkek 1 hafta falan atar der hep, doktora düzenli git 2 günde 1 falan bence bir sıkıntı olmaz. Sağ sağlim alırsın inşallah kucağına

Bebiş dolu dolu 40 haftayı tamamlamış hakkını içerde bırakmamış inşallah kolaylıkla doğar sağlıkla alırsınız kucağınıza

41+0 da doğum yaptım, ne sancım vardı ne açılma sezeryan ile alındı.

En son pazartesi gittim düzensiz sancı çıktı hala da ağrılarım devam ediyor 37. Haftadan bu yana ağrılarım var sağlıkla doğsun da tek kalmıyorum eşim izin aldı o yönden sıkıntı yaşamıyorum güzel yorumun için teşekkür ederim

Amin En son pazartesi gittim cuma gel dedi bakalım noluyor

Bebiş dolu dolu 40 haftayı tamamlamış hakkını içerde bırakmamış inşallah kolaylıkla doğar sağlıkla alırsınız kucağınıza
Amin çok teşekkürler etrafıma bakıyorum millet başını almış gidiyor bende mi terslik var diye düşünmeden edemedim

O daha da zor oluyor sanırım ağrı olması daha iyi diye duydum 37. Haftadan bu yana artarak ağrılarım oluyor
Yani bilmiyorum benim için daha iyiydi çünkü çatı darmis normal doğuma zaten müsait değilmişim suni sancı da gereksiz direk sezeryan dediler ne olduğunu anlamadan oldu bitti, hamileligimde rahat geçmişti ne bulantı ne koku hassasiyeti, ağrı sancı yasamadan geçti doğuma kadar, ama sonrası tam bir işkence emekleyene kadar çektirdi, gaz sancısı kolik huysuzluk uyumama sürekli kucakta durma derken saçlarım ciddi şekilde beyazladi.Ben herşey çok iyi gidince çok uysal bir bebek olacak saniyordum ters köşe yaptı

Normal doğum öncesinde çektirip doğurma kısmında acılıymış ama doğumdan sonrası çok rahat diyorlar sezeryan ise doğumu kolay sonrası işkence gibiymiş anneler her halükarda o acıyı yaşıyor sanırım bebişler iyi sağlıklı olsunlar da Rabbim bir şekilde o gücü veriyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…