- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
-
- Konu Sahibi Mariaajulienn
Benim son kontrolume kdar girmedi. Son kontrolumde hala girmediyse ameliyat gunu verecekti. Tam 40+0 da kontrole gittigimde kanala girmis 3 cm acilma var demisti. O gun dogum yaptim.38+0 da doğum kanalına girmemişti bebek doktorum artık girmesi gerekiyordu dedi. Ne zaman girmişti sizinkiler?
Kaç kilo doğum yaptınız peki?Benim
Benim son kontrolume kdar girmedi. Son kontrolumde hala girmediyse ameliyat gunu verecekti. Tam 40+0 da kontrole gittigimde kanala girmis 3 cm acilma var demisti. O gun dogum yaptim.
3800 dogduKaç kilo doğum yaptınız peki?
Normal doğum oldu 38+4 de dünyaya geldi. Ama her bebek erken doğacak ya da geç doğacak diye bişey yok. Ne zaman nasipse o zaman sağlıkla doğar inşallah.Hanımlar, erkek bebekler ile ilgili hep geç doğduğu söylenir. Normal doğum yapan annelere sormak istiyorum? Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Benimki 2700 doğdu şişliği inince 2500 e düştü. Mama falan vermedim sadece anne sütü aldı. Şuan 15 aylık ve 14500 gr. Doktorlar kilosunu fazla buluyo. Zayıf bebek saha5 çabuk kendini toparlar.3800 dogdu
3800 dogdu
Yürüyüşün çok büyük etkisi oluyo. Çalışıyordum hamileyken hergün 1 saat yürürdüm öyle giderdim işe. doğum yapmadan bir gün önce 2 3saat yürüdüm sabah 4 gibi sancılandım suyum geldi 9 buçuğa kadar evde sacımı çektim hastaneye gittim 11 de doğuma aldılar 13.00 da doğum bitmişti.Hanımlar, erkek bebekler ile ilgili hep geç doğduğu söylenir. Normal doğum yapan annelere sormak istiyorum? Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Merhaba doğum yaptınız mı acaba? Ben de 40ın ın içindeyim yarın 40+0 olacak kanala girmedi henüz yarın gidişat belli olacak ? Şeker bendede vardı gebelik şekeri. Bebekse en son 3750 idi sizin sürecinin ne durumda acaba?Evet önden gidiyor gebelik şekeri de çıktı bende o yüzden normal doğum yapar mıyım erken doğar mı merak ediyorum