- 24 Haziran 2020
- 23
- 18
- 25
-
- Konu Sahibi Hayalperestx
Evettt Noyan'ı bir aralar dusunuyordum sonra nedensizce vazgectim... Ay ne kadar zor kendi cocuguna isim bulmak. Aslinda hepsi hos isimler ama yakistiramiyor insan.Poyraz gına getiren isimler arasinda başlarda :)
Devrim de sıkıntı cıkaracak isimlerden. Fakat isimler arasinda en iyisi o.. Yerine Deniz ismini nacizane tavsiye ederim. Ozellikle erkeklere cok yakistiriyorum. Modasi gecmeyen, dönem ismi olmayan isimlerden..
Taylan ismini de sevmem..
Barlas kaba geliyor..
Onun dışında Can ismini önerebilirim..
Uras, Noyan, Pamir, Pars, Yalin, Arda, Emre.
Rica ederim..Evettt Noyan'ı bir aralar dusunuyordum sonra nedensizce vazgectim... Ay ne kadar zor kendi cocuguna isim bulmak. Aslinda hepsi hos isimler ama yakistiramiyor insan.
Bu arada fikir icin tesekkur ederim.
Noyan aslında ermeni ismidirEvettt Noyan'ı bir aralar dusunuyordum sonra nedensizce vazgectim... Ay ne kadar zor kendi cocuguna isim bulmak. Aslinda hepsi hos isimler ama yakistiramiyor insan.
Bu arada fikir icin tesekkur ederim.
Noyan aslında ermeni ismidir
Bir sürü Noyan adında tanıdığım ermeni arkadasım varCiddi misiniz ?
Bence saydiklariniz arasinda devrim en guzeli artik her cocugun adi poyraz uraz aras barlas ali bi okula baslasalar sinifin yarisindan çoğu ayni isimli olcak. Ben de devrim istemistim eltim duydu bizden once dogdu bebegi ve devrim koydu. Bizde Yağız koyucaz inşkizlar bir turlu karar veremedim, yardimci olacak arkadaslara tesekkur ederim.
Taylan
Devrim
Barlas
Poyraz
Ya da onerebileceginiz baska isimler ??
Sizden duyup koyması da yaniiiBence saydiklariniz arasinda devrim en guzeli artik her cocugun adi poyraz uraz aras barlas ali bi okula baslasalar sinifin yarisindan çoğu ayni isimli olcak. Ben de devrim istemistim eltim duydu bizden once dogdu bebegi ve devrim koydu. Bizde Yağız koyucaz inş
Şimdi baktım Türk isimiymis o tesadüftur benceBir sürü Noyan adında tanıdığım ermeni arkadasım var
Aybars nasıl ?Barlas. Baybars da olabilir. Bence çok güçlü isimler.
Çok güzel. Anlamı da çok güzelmiş. Ay gibi güzel ve temiz anlamlarında. Aybars da güçlü bir isim.Aybars nasıl ?
Fikirlerin için coookk teşekkürlerÇok güzel. Anlamı da çok güzelmiş. Ay gibi güzel ve temiz anlamlarında. Aybars da güçlü bir isim.
Ay onu da yaptım hahahahDaha zamanınız varsa doğum yapmadıysanız evde hoşunuza giden isimleri söyleyin yani seslenin ben öyle yapmıştım.. bu arada favori ismim Emre.. batında olabilir