erkek arkdsnızı babanzla nasl tanıstrdnz :)))

gulcesme

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
15
0
16
İzmir
bu ay sonunda babam annm erkek arkdsm ve ben yemek yiyecegz babam sevglmle tanısack aslnda tanıyo ama pek bir muhabbetleri yok ve ben simdiden heyecan yaptım o gce nasıl davranacgmı bilmyrm cnku babam konu bn oldgnda cok ters bır ınsan olablyr

Merhaba,

Çok büyük bir sınav sizi bekliyor. Çok fazla heyacanlanmadan daha sakin ve rahat olabilirseniz sanırım daha kolay olacaktır.

Herkesi kontrol altında tutmaya çalışmayın, müdahaleler etmeyin, ani çıkışlardan uzak durun, yapabiliyor iseniz sessiz kalmayı ve size söz verilince fikir beyanını seçin ve en önemlisi babanız hakkında ve babanıza sevgiliniz hakkında küçük tiyolar verin ki hazırlıklı olunsun.

evlenmeye karar verdik artık ben 25 o 27 yasında annene söyledim ailesi alevi olduğunu annem fotosunu gördü ii çocuğa benziyo gelsin dedi sonra babama gösterdi annem oda iyi bakalım gelsin dedi bu aksamda babam ARAŞTIRMIŞ BİR ARKADASINDA TOKAT ALEVİLERİ ALEVİLİĞİ ÇOK KOYU YAŞAR ÇOK 3 KAĞITÇI OLURLARMIŞ BENİM GÖNLÜM YOK DEDİ YIKILDIM ŞİMDİ SEVGİLİME NASIL SÖYLİCEM

Ben tanıstırmadım dan diye kendi tanısti Tutturdu biz ciddiyiz ailenle tanısmak istiyorum diye bi müddet oyaladım tabii. Bir gece aradı yarın bayram babanla bayramlasıcam dedi. Ben utana sıkıla aneme söyledim babamla konusması icin anneler sanırım bu işlerde hep aracı oluyo =) Ertesi gün ben kapıdayım dedi ve annemin babamın elini öptü Cesur yürek müstakbel kocam Ama tabii benim o gün kalp krizinden ölme ihtimalim cok yüksekti hazırlıklı olun ve asırı heycan yapmayın valla benden söylemesii =)

Canım cok üzüldüm simdi sana =( Aynı korkuyu bende yasamıstım cünkü. Ama seviyosan sen baskın çık babana karşı ama onada ters düşme. Bi kız icin cok acı ailesinin desteği olmadan gönülsüz yapılan evlilik. Ne aileni karşına al nede sevgiline bisey caktır. Az uyanık ol bak. Annenle konus onda ne gördügünu tüm olumlu yönlerini vs anlat. Bana inan bu isi halleden anneler. Oda babanı ikna edeblir cünkü. Kabullenme asamasından sonra ısınma dönemi baslıycak cünkü =)

annemi babamı dinlediğimde haklılar tek çocuk olduğum için 2 kat fazla korkuyorlar onlar 4 kardeş ama öte yandan sevdiğim insan seviyorum ancak ailemide ezip geçemiyorum haklılık payları var kızı alana kadar aldıktan sonra değişirler mi sonuçta gelin olucaksın gelinliği çıkarana kadar sadece eşimle olsa annsi babası kardeşleri sevgilime şimdilik çaktırmıyorum aileme de bişey demiyorum ne olcak bilmiyorum

Tutturdu ben babanla tanışcam tanışcam diye
Bende haliyle babama söyledim tanışmak istiyo diye oda dedi arada bişey yok ne alaka falan dedi bi kızdı ilk başta
Sonra evde olmaz dedi eve çağırmam dedi
Sonra dışarda buluşalım yemek yiyelim dedi bende sanıyorum bende gidicem meğerse başbaşa gitceklermiş
Neyse buluştular yemek yediler ben tabi evde dört dönüyorum noldu diye
Sonra babam eve geldi dedim nasıl buldun? demezmi yarın eve çağırdım diye
Bu babalar çok komik ya

ne olursa olsun babalar kızlarının mutluluğunu hisseder diye onu babama götürdüm.. 3 yıl önce mide kanserinden kaybettik melek babamı.. mezarına eğilip sana onu getirdim baba biz mutluyuz sende mutlu ol dedim.. şu an hayatta olmasa da eminim onu çok seviyor babam.. düğün davetiyeme merhum yazdırmadım.. o gece orada olacağını biliyorum (

bi gün eşim yolda önümü kesti tanışmak istiyorum dedi bi kağıda numarasını yazmış onu uzattı kızdım tersledim sokak serserisi işte diye düşündüm bi kaç gün sonra eve annesini göndermiş annem babam evde konuştuk anlattı oğlunu böylece hepimiz aynı anda öğrenmiş olduk babama anlatma stresim olmadı

Benimkilerin de tanışma hikayesi, seninkine çok benziyor. Bende de anne ve hala devreye girdi anlattı durumu, babam hemen ben tahmin ediyordum bir şeyler demiş (anlıyorlar demek ki işte) Ertesi gün onlarda dışarıda buluştu, ilk aşamada eve çağırmadı, Öğlen 12'den 14.30'a kadar bir sohbet bi muhabbet, benim bilmediğim anılarını anlatmış babam ama sevdi tabi damadını, ilk zamanlar Murat efendi diyordu şimdi muradım diyo, daha ben muradım dememişimdir...=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…