• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkaşamı doğum günün de ne alabilirim ya ne yapabilirim ?

mesimina5112

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
6
0
16
29
Merhabalar erkek arkadaşımın doğum gününe 2 hafta kaldı ve hala alacak birşey bulamadım kafamda oluşan şeyler var ama emin değilim güzel ve değişik bişeyler istiyorum 4 buçuk yıldır birlikteyiz ama önceki senelerde ona güzel şeyler aldığımı düşünmüyorum mutlu olmasını istiyorum ve şaşırmasını:KK17::KK17:

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim yaratıcı fikirlerde olur :oops:

Aslına bakarsanız manevi birşey yapmak bana daha mantıklı geliyor o yüzden aklınıza ne geliyorsa fikirlerinizi paylaşın..

Teşekkür ederim ..:KK25:

bence ufak ama değerli birşey al mesela zevkine ve bütçee göre. ben kol düğmesi alıp kutusuyla beraber pastanın içine yerleştirdim ayrıca başka bir hediyede almıştım papyon ve pant. askı seti onu pastanın yanına koydum sonra hediyesini aldı teşekkür etti felan derken pastayı kesmeye başladı. tabii kesemedi :) çok şaşırdı ne olduğunu anlayamadı. didikleye didikleye pastayı kutuyu çıkardı ama hala idrak edemedi. bende çaktırmadım tabiki Allah Allah ne olduki felan derken kol düğmesini görünce çok şaşırmıştı. Hem en sevdiği şey hem ilginç bir sunumdu. tabi bunlarlada bitmedi ama çokda detay vermemek lazım:)

İlk olarak onun hobileri söylemen gerekirdi.

Sonuçta tanımadığımız biri için hediye tavsiyesi istyorsun, değil mi?

Canim sanirim bi hafta var ozel video yapan bi site var tavsiye ederim oraya bakabilirsin ama kisa surede yetisir mi bilmiyorum. Onun disinda ikinize ozel olan seyleri hediyeye dokebilirsin marka adi veremiyoruz sanirim soyleyemiyorum ama ozelden sorarsan soylerim guzel bi yer var bildigim bu tarz seyler icin.

Back
X