• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıyla tartışan genç kız kendi boğazını kesti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Erkek arkadaşıyla tartışan genç kız kendi boğazını kesti
Bursa’da seyir halindeki kamyonette erkek arkadaşıyla kavga eden genç kızın kendi boğazını kestiği iddia edildi

İHA

Bursa’da seyir halindeki kamyonette erkek arkadaşıyla kavga eden genç kızın kendi boğazını kestiği iddia edildi.
Olay, gece saatlerinde Yalova yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Özlem Ç. (22) ve Ali Z. (43), 16 RU 238 plakalı kamyonetin içerisinde seyir halindeyken tartışma başladı. O sırada alkol aldığı öğrenilen Özlem Ç., sinir krizi geçirdi. Alkol şişesini torpidoya vurarak kıran genç kız, cam parçalarıyla boğazını kesti. Kamyoneti durduran Ali Z., durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

“ALİ’Yİ İSTİYORUM, BANA ALİ’Yİ GETİRİN”
Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri, genç kızı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırdı. Özlem Ç.’nin hastaneye girerken, "Ali’yi istiyorum. Neredesin Ali? Bana Ali’yi getirin" demesi dikkatlerden kaçmadı. Genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)
http://www.milliyet.com.tr/erkek-arkadasiyla-tartisan-genc-gundem-2165122/

Kız hala sayıklıyormuş çocuğun adını.
İnsanın aklı almıyor gerçekten, zır cahil, kara cahil. Şu işlere akıl yorduğu kadar az okusaymış da bir baltaya sap olsaymış.

İnsanın aklı almıyor gerçekten, zır cahil, kara cahil. Şu işlere akıl yorduğu kadar az okusaymış da bir baltaya sap olsaymış.
çocuk mu 43 yaşında çocuk mu olur yav:KK53:

olsa olsa moruktur o

şaka bir yana kız o yaştaki adam için ne sebeple yanıp tutuşmuş acep psikolojisinin bozuk olduğu bariz de

çocuk mu 43 yaşında çocuk mu olur yav:KK53:

olsa olsa moruktur o

şaka bir yana kız o yaştaki adam için ne sebeple yanıp tutuşmuş acep psikolojisinin bozuk olduğu bariz de
43 yaşında mıymış?:KK48:
Olsun onun aklı küçükmüş demek ki şu ortamı yaşadıklarına göre.
Allah akıl fikir versin böylelerine.

mazlumu getirin bana hesabı, iyi bişey olmamış, nasıl cesaret ediyorlar ki böyle şeylere

30 yaşımda evlenmiş kadınım, 43 lük amcaya ben bakmam.
Bu gençlere ne oluyor benim kafa almıyor valla:KK14:
Bir de boğazını kesmiş, Ali'yi pek merak ettim.:KK51:

:KK51:ne oluyor bu gençlere

çocuğum yavrum evladım

bu duygusal açlıkları nasıl doyacak bu gençliğin nereye gidiyor bunlar

maneviyatsız büyüten çocukları huzuru nerede bulacaklarını şaşırdılar

Çocuk mu :) Adam demek ıstedin sanırım...

:KK51:ne oluyor bu gençlere

çocuğum yavrum evladım

bu duygusal açlıkları nasıl doyacak bu gençliğin nereye gidiyor bunlar

maneviyatsız büyüten çocukları huzuru nerede bulacaklarını şaşırdılar

anne baba sevgisi olmayanınca her ilgiyi sevgi sanıyorlar herhalde, böyle davranan bi kızın anne babasınında normal olsuğunu düşünmem

anne baba sevgisi olmayanınca her ilgiyi sevgi sanıyorlar herhalde, böyle davranan bi kızın anne babasınında normal olsuğunu düşünmem

anne baba sevgisi abartılıncada ..yada dur tam olarak öyle değil sevgiyi gösterme şekilleri başka olunca diyelim

üzülüyorum baya üzülüyorum çocuklara-gençlere

kız 22 yaşında sevgilisi 43 yaşında, anan baban yok mu senin diyesim geldi

Burdada deniliyor ancak dogur diye. Adam sinirli ise, evde huzur yoksa "cocuklar babasiz büyümeyin, kirmizi gecelik giy, güzel yemek yapta sabret" oluyor.

Iste o yuva olmayan yuvalarda, evlilik olmayan evliliklerden böyle cocuklar cikiyor. Gercekten cok yazik :(

Back