• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşıyla ilişkiye girip acaba hamile miyim diye tutuşanlara acıyorum

zaman değişti deniyor zamanı değiştiren sanki gençlermiş gibi nedense onlar dövülüyor bence dövülecek biriler varsa onlarda dikkatsiz, ilgisiz televizyon bağımlısı yetişkinlerdir.

Dizilerde izlediği dünyayı çocuğunun yanında bilerek veya bilmeyerek onaylayan oradaki absürt ilişkilere tepki vermeyen aileler maalesef gerçek hayatta muhafazakarlaşıp hemen basıyorlar yaygarayı

behlül bihtere atlamakta ve bu ülkemizin yarısından çoğunu akşımın sekizinde ekrana kilitlemektedir, çocuğuyla ilglenmek yerine bu sahte dünyaya kapılmaktadırlar ve onlar hakkında yorumlar maalesef çocuklarda farklı ahlak anlayışları uyandırmaktadır. bunları tercih ediyorlarsa bunları yaşamaya mahkumdurlar.

lütfen dizi ve televizyon bağımlılığından ve yargılamaktan kurtulup televizyonumuzu kapatıp çocuklarımızla ilgilenelimmmmm

sonra onları döveceğimize dizimizi döveriz..

evet üslüp yanlış yaptıkları olayın başlarına açacak kkötülüklerden bassedilse daha doğru olurdu bide kız çocuklarımıza egitimin verelim kız çocuklarımızı sıkmayalım denilmiz olayın baş kahramanları erkek çocuklarımızı unutuyorsunuz bence erkek çocuklarımıza egitim verelim bir insanın hayatını mahfetmenin hakkı yok ellerinde kendi kaybedecekleri bişey yok karşısındaki insanın kaybedeceklerini düşünüp ona göre davranmaları konusunda egitilmeli bencillik yapmamalılar

Evli bir bayanım bahsettiğiniz tarzda ki ilişkileri tasvipte etmiyorum fakat konuşma şekliniz yüzünden ben size ve sizin yetiştireceğiniz çocuklara acıdım doğrusu. Döverim demek ne demek dövünce yapmıyorlarsa herkes dövsün tertemiz bir gelecek olsun. Kusura bakmayın ama çok cahilsiniz. Burada yazı yazarken sizi okuyan herkese karşı sorumluluğunuz var, sinirlendim yazdım deyip kestirip atılmıyor, sizin gibi kınayan, şiddet yanlısı ailelerin çocukları daha sapkın oluyor. Ben de size çok sinirlendim ağzıma geleni sayma hakkına sahip görmüyorum kendimi ne yazık ki.

valla benim ne demek istediğim gayet açık..ben anne değilim ve de anne olmak için çabalıyorum..siz nasıl dersiniz sizin yetiştireceğiniz çocuklara acıyorum diye..bu çok büyük terbiyesizlik..siz beni tanıyormusunuz da benim hakkımda böyle bir yargıya varıyorsunuz..asla cahil olduğumu söyleyemezsiniz..cahillik sizin gibi tanımadığınız insanlar hakkında ne yaşadıklarını nasıl bir aileden geldiklerini bilmeden atıp tutmak..kimse evladını dövmek için doğurmuyor..ben bu gencecik kızlar için üzülüyorum siz bana ne diyorsunuz..ben öyle dedim diye cahil mi oldum..insanlar burda neler yazıyorlar herkes cahil bir siz ileri görüşlüsünüz anladığım kadarıyla..beni en çok sinirlendiren de sizin yetiştireceğiniz çocuklara acıyorum demeniz oldu..siz kimsiniz ya ! ben daha hamile kalmaya karar verdiğim andan itibaren bir çocuk için nasıl iyi anne baba olunur..onu nasıl eğitirim onlarla ilgili ne kadar makale varsa okuyorum video varsa izliyorum haberiniz var mı yok ..çok şükür eğitimim de var..iyi de bir annem var benim..hiç dövülmeden büyüdüm..iyi ki bir şey yazdık yetiştireceğim çocukların şimdiden ipini çektiniz siz..döverim yolarım demekle cahil olunmaz..insanlar bi anlık sinirle neler yapıyorlar..olamaz mı yani..düşünsenize bir bakalım onca emek verdiğiniz evladınızın öylesine birinden hamile kalıp ağladığını..ilk tepkiniz nolur..bağırıp çağırmazmısnız nasıl yaparsın demez misiniz o şokla kim bilir nasıl tepki veririsiniz Allah korusun..hiç kimse şefkatle kucaklayıp olsun yavrum cahillikte olur böyle şeyler demez..lütfen hayal dünyasından çıkın artık ya..

umarım kızınız olmaz demeyeceğim; bence bu konunun erkek ya da kız annesi olmakla alakası yok. cinsellik 2 cinsiyet arasında yaşanır. kız için neyse erkek için de odur... bu kızlara olan kızgınlığınız, bir kadın olarak ne kadar vahim bir cinsiyet ayrımcılığıdır...

ilk başta kimsenin tercihlerini, yaşadıklarını, duygularını, isteklerini, beklentilerini, hayallerini, endişelerini, hatalarını küçümseyemezsiniz... herkes kendi bedeni için kendi kararını verir...

ayrıca çocuklarınıza doğruyu yanlışı anlatmak, anne olarak zaten sizin görevinizdir ama bunu yaparken şiddete başvurmayı göz alıyorsanız, çocuğunuzun sizden gizli saklı hiç onaylamayacağınız şeylere karşı istek duymasının önüne geçemezsiniz...

üslup yanlışlığı var sadece kabul ediyorum..ama söylemeye çalıştığım her şeyin arkasındayım..iyi bir anne olacağımdan kızım olsun oğlum olsun eminim kendime de güveniyorum ve de ben bu konuda çok hassasım çocuğum olmasını istiyorum ve sizin gibi biri daha bu tarz bir yazı yazdı ve çok üzüldüm umarım kızınız olmaz demişsiniz..biri de sizin yetiştireceğiniz çocuklara üzülüyorum demiş..inanın çok kızdım bu çok büyük hakaret..ya benim tek hayalim bir kızım olmasıysa..benim demeye çalıştığım şey gayet açık..evlatlarımızla konuşalım öğretelim diyorsunuz ama şimdi hangi genç dinliyor bunları etraflarında hiç doğru örnekler yokki..ben onu kızgınlıkla yazdım lanet olsun yazmayaydım doğmamış evlatlarım için herkes ağzına geleni saydı bile..yazık ya..

valla benim ne demek istediğim gayet açık..ben anne değilim ve de anne olmak için çabalıyorum..siz nasıl dersiniz sizin yetiştireceğiniz çocuklara acıyorum diye..bu çok büyük terbiyesizlik..siz beni tanıyormusunuz da benim hakkımda böyle bir yargıya varıyorsunuz..asla cahil olduğumu söyleyemezsiniz..cahillik sizin gibi tanımadığınız insanlar hakkında ne yaşadıklarını nasıl bir aileden geldiklerini bilmeden atıp tutmak..kimse evladını dövmek için doğurmuyor..ben bu gencecik kızlar için üzülüyorum siz bana ne diyorsunuz..ben öyle dedim diye cahil mi oldum..insanlar burda neler yazıyorlar herkes cahil bir siz ileri görüşlüsünüz anladığım kadarıyla..beni en çok sinirlendiren de sizin yetiştireceğiniz çocuklara acıyorum demeniz oldu..siz kimsiniz ya ! ben daha hamile kalmaya karar verdiğim andan itibaren bir çocuk için nasıl iyi anne baba olunur..onu nasıl eğitirim onlarla ilgili ne kadar makale varsa okuyorum video varsa izliyorum haberiniz var mı yok ..çok şükür eğitimim de var..iyi de bir annem var benim..hiç dövülmeden büyüdüm..iyi ki bir şey yazdık yetiştireceğim çocukların şimdiden ipini çektiniz siz..döverim yolarım demekle cahil olunmaz..insanlar bi anlık sinirle neler yapıyorlar..olamaz mı yani..düşünsenize bir bakalım onca emek verdiğiniz evladınızın öylesine birinden hamile kalıp ağladığını..ilk tepkiniz nolur..bağırıp çağırmazmısnız nasıl yaparsın demez misiniz o şokla kim bilir nasıl tepki veririsiniz Allah korusun..hiç kimse şefkatle kucaklayıp olsun yavrum cahillikte olur böyle şeyler demez..lütfen hayal dünyasından çıkın artık ya..

Daha fazla makale okumalısınız.
Üslup konusunda mesela..

Bakın size bir örnek vereyim. Geçen gün burada kürtajla ilgili bir konu açılmıştı. O konuda bir üye yorum yazdı (nickini unuttum)
Şöyleydi "Yıllar önce kürtajla ilgili bir konuda acımasızca yorum yaptım, ve bir süre sonra bu çaresiz duruma ben düştüm, aklıma burada yaptığım yorum geldi" dedi....

Yani kınadığını yaşamadan ölmezsin sözü geldi bundan sonra benim aklıma... Kınamayın. Elbette bu konuyla ilgili görüşlerinizi söyleyebilirsiniz. Ama benim kızım olsa döverim demeyin... Allah muhafaza! Büyük sözler bunlar.. Allah hayırlı evlat versin.
Ama ne zaman başımıza ne geleceği belli değil... Nefes aldığımız müddetçe yaşayacağımız neler var bilmiyoruz...

Daha fazla makale okumalısınız.
Üslup konusunda mesela..

Bakın size bir örnek vereyim. Geçen gün burada kürtajla ilgili bir konu açılmıştı. O konuda bir üye yorum yazdı (nickini unuttum)
Şöyleydi "Yıllar önce kürtajla ilgili bir konuda acımasızca yorum yaptım, ve bir süre sonra bu çaresiz duruma ben düştüm, aklıma burada yaptığım yorum geldi" dedi....

Yani kınadığını yaşamadan ölmezsin sözü geldi bundan sonra benim aklıma... Kınamayın. Elbette bu konuyla ilgili görüşlerinizi söyleyebilirsiniz. Ama benim kızım olsa döverim demeyin... Allah muhafaza! Büyük sözler bunlar.. Allah hayırlı evlat versin.
Ama ne zaman başımıza ne geleceği belli değil... Nefes aldığımız müddetçe yaşayacağımız neler var bilmiyoruz...

ben zaten üslubumun hatalı olduğunu defalarca söyledim..kabul ettim hala üstüme geliyorlar..bununla ilgili herkesten de özür diledim..ama insanlar hala sizin yetiştireceğniz çocuklara acıdım şimdiden diye söyleniyor..bu ne demek sizce ben orda hatamı kbul etmişken ve özür dilemişken üzerine bunu söylemenin ne alemi var..siz haklısnız düşüncelerimi başka şekilde ifade edebilridim..ama oldu bir kere..nerdeyse insanlar İNŞALLAH ANNE OLMAZSINIZ diyebilecek kadar acımasız..en çok bu üzdü beni en çok..

Back