Şimdi şöyle açıklıyayım...Biriyle sevişmek adı üzerinde 'sevişmek' iğrenç değildir.Birini seversiniz.Ruhunuzdan bir parça taşır ve onunla çok yakın olmak istersiniz.Sadece birbirinize odaklanmak istersiniz.Sevişmek 'öagh iğreeenç' denilebilecek bir şey değildir ki.Hatta en özel en güzel olandır.Bu forumda bayanlar birbirleri ile dertleşmek tecrübelerini danışmak bazı konularda bilgi alışverişinde bulunmak için saatlerini harcıyorlar.Ki bahsettiğiniz konular için de cinsellik başlığı altında bir topic bile var.Hoşunuza gitmediği takdirde o topice bakmazsınız olur biter.Üstelik 'erkek arkadasımla seviştim hamile kalır mıyım' diye yazan bir genç kızın çaresizliği alay konusu iğrenilecek bir durum da değildir.Çaresizdir, derdini açabileceği biri yoktur ki öyle bir başlık açmıştır.İnsanların derdi de aman hemen birini bulayım da sevişeyim değildir.Ruhumun parçasını taşıyanı bulayım da ömrümü onunla geçireyimdir.O konuları açan kızlar maalesef ki toplumumuzda 'şş konuşma öyle şeyler ayıp'ın mağdurulardır.Seks konusunda sürekli bastırılmış bir merakları vardır yıllar sonra bu konu pat diye karşılarına çıkınca da ne yapacağını bilememiş eline yüzüne bulaştırmışlardır.Doğru mu yanlış mı diye sorgulamak kimseye düşmez.Herkesin doğrusu da yanlışı da kendine zira tek bir doğru yok bu hayatta.Aslolan sevgiliyi gerçek aşkı bekleyip özel olanı onunla yaşamakta. Yapılanları onayladığım anlamına gelmiyor bu.Sadece bilgisiz zor durumda olanlara iğrenilecek, aşağılıkmış gözüyle bakılmasına tepkimi dile getirmeye çalışıyorum.
şiddete hayırrrrrrrr.............................ya diyor ki erkek arkadaşımla ilişkiye girdim dışarı boşaldı adetim gecikti test yaptım negatif çıktı acaba hamile miyim ? yani büyük konuşmayayım ama eğer benim kızım olursa saçını başını yolarım o çocuğu da bulur ağzıyla burnunun yerini değiştirtirim kesin ! çok kızıyorum çok böylelerine ne sanıyorlar acaba sevişmeyi ne aceleleri var.. lisede başlıyolar ya şaka gibi..sanki hayttaki tek amçları birini bulup sevişmek..döverim ya çok pis döverim düşünüyorum da ben kesin döverim saç baş..
E sizene?
Sizin çocuğunuz yaparsa siz döversiniz ozaman.
Bunun için konu açıp böyle bi'tavırla yazmanın anlamı ne? Tamam ben de onaylamıyorum ama konu açıp böyle asarım keserim demek de baya garip geldi.
Gerçekten genç kardeşlerimize ders niteliğinde şeyler yazmış, erken yaşta evlilik dışı cinselliğin ne gibi zararlar doğuracağını anlatmışsınız. Dayaktan korkanlar eminim artık yapmazlar.
Tövbe tövbe.
Şimdi şöyle açıklıyayım...Biriyle sevişmek adı üzerinde 'sevişmek' iğrenç değildir.Birini seversiniz.Ruhunuzdan bir parça taşır ve onunla çok yakın olmak istersiniz.Sadece birbirinize odaklanmak istersiniz.Sevişmek 'öagh iğreeenç' denilebilecek bir şey değildir ki.Hatta en özel en güzel olandır.Bu forumda bayanlar birbirleri ile dertleşmek tecrübelerini danışmak bazı konularda bilgi alışverişinde bulunmak için saatlerini harcıyorlar.Ki bahsettiğiniz konular için de cinsellik başlığı altında bir topic bile var.Hoşunuza gitmediği takdirde o topice bakmazsınız olur biter.Üstelik 'erkek arkadasımla seviştim hamile kalır mıyım' diye yazan bir genç kızın çaresizliği alay konusu iğrenilecek bir durum da değildir.Çaresizdir, derdini açabileceği biri yoktur ki öyle bir başlık açmıştır.İnsanların derdi de aman hemen birini bulayım da sevişeyim değildir.Ruhumun parçasını taşıyanı bulayım da ömrümü onunla geçireyimdir.O konuları açan kızlar maalesef ki toplumumuzda 'şş konuşma öyle şeyler ayıp'ın mağdurulardır.Seks konusunda sürekli bastırılmış bir merakları vardır yıllar sonra bu konu pat diye karşılarına çıkınca da ne yapacağını bilememiş eline yüzüne bulaştırmışlardır.Doğru mu yanlış mı diye sorgulamak kimseye düşmez.Herkesin doğrusu da yanlışı da kendine zira tek bir doğru yok bu hayatta.Aslolan sevgiliyi gerçek aşkı bekleyip özel olanı onunla yaşamakta. Yapılanları onayladığım anlamına gelmiyor bu.Sadece bilgisiz zor durumda olanlara iğrenilecek, aşağılıkmış gözüyle bakılmasına tepkimi dile getirmeye çalışıyorum.
tamam haklısınız biraz fazla tepki göstermiş olabilirim fakat o kadar çok okudum ki bu tarz şeyleri birden sinirle yazdım bunları tabi ki insanların kendi hayatı ama sizce de yazık değil mi gencecik kızlar masumca seviyorlar ondan sonra koşulsuz güvenerek bir ilişki yaşıyorlar sonuç ne korku acabalarla dolu geçen onca zaman..herkesin kendi bedeni banane sadece ben sonrasında yaşayacakları şeylere ailelerine yaşatacaklarına kendisin yaşayacaklarına üzüldüm..sizleri biraz kızdırdım galiba ama inanın aslında böyle biri değilim sadece üstüste çok okudum bu tarz şeyleri burada..saç baş yolarım dediğime bakmasın kimse..özür dilerim herkesten..kimseyle de alay etmedim gerçekten acıyorum küçücük kızlar daha yaşayacakları çok güzel şeyler var diye üzülüyorum..kusura bakmayın arkadaşlar özür dilerimmm
Gençlik ne yazık ki gayrimeşru ilişkileri modern olmanın getirisi gerekliliği ya da mecburiyeti olarak çokçokkkk normal karşılayarak onaylıyor.Zorla bunları yaşayanlar dışındakileri ben utanarak izliyorum.Sokaklarda gördüğüm daha bıyığı yeni terlemiş erkek çocukları ve bedeni gelişimini tamamlamamış kız çocukları karı-koca nın cesaret edipte hayasını ayaklar altına alıp yapamayacağı şeyleri rahat bir şekilde sergilemekte.Ben sizin tepkinize hak veriyorum ama fiili hale getirmeyeceğinize eminim.Bu bir haykırış karşı çıkış ahlaksızlılığa bende kınıyor utanıyorum bu rezilliklere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?