• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşıyla ilişkiye girip acaba hamile miyim diye tutuşanlara acıyorum

sinope_

Bazen tatlı dil işe yaramaz.. Sövün rahatlayın..!
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
3.607
7.874
358
-
ya diyor ki erkek arkadaşımla ilişkiye girdim dışarı boşaldı adetim gecikti test yaptım negatif çıktı acaba hamile miyim ? yani büyük konuşmayayım ama eğer benim kızım olursa saçını başını yolarım o çocuğu da bulur ağzıyla burnunun yerini değiştirtirim kesin ! çok kızıyorum çok böylelerine ne sanıyorlar acaba sevişmeyi ne aceleleri var.. lisede başlıyolar ya şaka gibi..sanki hayttaki tek amçları birini bulup sevişmek..döverim ya çok pis döverim düşünüyorum da ben kesin döverim saç baş..

Son düzenleyen: Moderatör:
E sizene?
Sizin çocuğunuz yaparsa siz döversiniz ozaman.
Bunun için konu açıp böyle bi'tavırla yazmanın anlamı ne? Tamam ben de onaylamıyorum ama konu açıp böyle asarım keserim demek de baya garip geldi.
Gerçekten genç kardeşlerimize ders niteliğinde şeyler yazmış, erken yaşta evlilik dışı cinselliğin ne gibi zararlar doğuracağını anlatmışsınız. Dayaktan korkanlar eminim artık yapmazlar.
Tövbe tövbe.

kendi bedenleri ,kendi akılları ...

ne oluyor ki dövünce?

ben söyleyeyim....hiç bir şey olmuyor...

ayrıca yaptığınız çok ayıp...herkesin kendi hayatı,kendi bedeni

böyle konu açıp kimseyi yargılayamazsınız!

Şimdi şöyle açıklıyayım...Biriyle sevişmek adı üzerinde 'sevişmek' iğrenç değildir.Birini seversiniz.Ruhunuzdan bir parça taşır ve onunla çok yakın olmak istersiniz.Sadece birbirinize odaklanmak istersiniz.Sevişmek 'öagh iğreeenç' denilebilecek bir şey değildir ki.Hatta en özel en güzel olandır.Bu forumda bayanlar birbirleri ile dertleşmek tecrübelerini danışmak bazı konularda bilgi alışverişinde bulunmak için saatlerini harcıyorlar.Ki bahsettiğiniz konular için de cinsellik başlığı altında bir topic bile var.Hoşunuza gitmediği takdirde o topice bakmazsınız olur biter.Üstelik 'erkek arkadasımla seviştim hamile kalır mıyım' diye yazan bir genç kızın çaresizliği alay konusu iğrenilecek bir durum da değildir.Çaresizdir, derdini açabileceği biri yoktur ki öyle bir başlık açmıştır.İnsanların derdi de aman hemen birini bulayım da sevişeyim değildir.Ruhumun parçasını taşıyanı bulayım da ömrümü onunla geçireyimdir.O konuları açan kızlar maalesef ki toplumumuzda 'şş konuşma öyle şeyler ayıp'ın mağdurulardır.Seks konusunda sürekli bastırılmış bir merakları vardır yıllar sonra bu konu pat diye karşılarına çıkınca da ne yapacağını bilememiş eline yüzüne bulaştırmışlardır.Doğru mu yanlış mı diye sorgulamak kimseye düşmez.Herkesin doğrusu da yanlışı da kendine zira tek bir doğru yok bu hayatta.Aslolan sevgiliyi gerçek aşkı bekleyip özel olanı onunla yaşamakta. Yapılanları onayladığım anlamına gelmiyor bu.Sadece bilgisiz zor durumda olanlara iğrenilecek, aşağılıkmış gözüyle bakılmasına tepkimi dile getirmeye çalışıyorum.

Şimdi şöyle açıklıyayım...Biriyle sevişmek adı üzerinde 'sevişmek' iğrenç değildir.Birini seversiniz.Ruhunuzdan bir parça taşır ve onunla çok yakın olmak istersiniz.Sadece birbirinize odaklanmak istersiniz.Sevişmek 'öagh iğreeenç' denilebilecek bir şey değildir ki.Hatta en özel en güzel olandır.Bu forumda bayanlar birbirleri ile dertleşmek tecrübelerini danışmak bazı konularda bilgi alışverişinde bulunmak için saatlerini harcıyorlar.Ki bahsettiğiniz konular için de cinsellik başlığı altında bir topic bile var.Hoşunuza gitmediği takdirde o topice bakmazsınız olur biter.Üstelik 'erkek arkadasımla seviştim hamile kalır mıyım' diye yazan bir genç kızın çaresizliği alay konusu iğrenilecek bir durum da değildir.Çaresizdir, derdini açabileceği biri yoktur ki öyle bir başlık açmıştır.İnsanların derdi de aman hemen birini bulayım da sevişeyim değildir.Ruhumun parçasını taşıyanı bulayım da ömrümü onunla geçireyimdir.O konuları açan kızlar maalesef ki toplumumuzda 'şş konuşma öyle şeyler ayıp'ın mağdurulardır.Seks konusunda sürekli bastırılmış bir merakları vardır yıllar sonra bu konu pat diye karşılarına çıkınca da ne yapacağını bilememiş eline yüzüne bulaştırmışlardır.Doğru mu yanlış mı diye sorgulamak kimseye düşmez.Herkesin doğrusu da yanlışı da kendine zira tek bir doğru yok bu hayatta.Aslolan sevgiliyi gerçek aşkı bekleyip özel olanı onunla yaşamakta. Yapılanları onayladığım anlamına gelmiyor bu.Sadece bilgisiz zor durumda olanlara iğrenilecek, aşağılıkmış gözüyle bakılmasına tepkimi dile getirmeye çalışıyorum.

Agzına saglık cok guzel bır cevap vermişsin sanki işte hep bu dayatmalar yuzunden gencler yanlıs yapıyor

bende gençlere akıl,öğüt vermek onlara doğruyu anlatmak yanlışlarını göstermek yerine yargılayıcı ve büyük büyük cümleler kuran insanlara çok acıyorum üzülüyorum gerçekten..

ya diyor ki erkek arkadaşımla ilişkiye girdim dışarı boşaldı adetim gecikti test yaptım negatif çıktı acaba hamile miyim ? yani büyük konuşmayayım ama eğer benim kızım olursa saçını başını yolarım o çocuğu da bulur ağzıyla burnunun yerini değiştirtirim kesin ! çok kızıyorum çok böylelerine ne sanıyorlar acaba sevişmeyi ne aceleleri var.. lisede başlıyolar ya şaka gibi..sanki hayttaki tek amçları birini bulup sevişmek..döverim ya çok pis döverim düşünüyorum da ben kesin döverim saç baş..
şiddete hayırrrrrrrr.............................:ssz:

Hiçbir zaman evlilik öncesi ilişkiyi tasvip eden insan olmadım.
Ama şöyle bir durum var ki bizim yetiştiğimiz dönem ile şimdikilerin aynı değil. bir sonraki dönem de şimdikiyle aynı olmayacak.
Üzülüyorum evet büyük hatalar yapanlara. Anne baba nasıl yetiştirirse öyle gider derler ama bunu da unutmayın.
Aile eğitimi güzel ise çocuk nerede nasıl hareket edeceğini az çok bilir.
Ha yine de hata yapmaz mı? Elbette yapar. Herkes yapar.
Şuraya çok ergen yaşlarda olmayıp da 20li yaşlarda bayanlar gelip ilişkiye girdim ne yapmalıyım diyorsa o konuya yorum yapmıyorum genelde. Çünkü o yaşlarda eğriyi doğruyu biliyor. İstemiş de yapmış eee bizim de söyleyeceğimiz kalmamıştr.
Her koyun kendi bacağından asılır.
Çocukları kendi değerlerinizde yetiştirin ki sonradan böyle olaylarla karşılaşmayın.

E sizene?
Sizin çocuğunuz yaparsa siz döversiniz ozaman.
Bunun için konu açıp böyle bi'tavırla yazmanın anlamı ne? Tamam ben de onaylamıyorum ama konu açıp böyle asarım keserim demek de baya garip geldi.
Gerçekten genç kardeşlerimize ders niteliğinde şeyler yazmış, erken yaşta evlilik dışı cinselliğin ne gibi zararlar doğuracağını anlatmışsınız. Dayaktan korkanlar eminim artık yapmazlar.
Tövbe tövbe.

tamam haklısınız biraz fazla tepki göstermiş olabilirim fakat o kadar çok okudum ki bu tarz şeyleri birden sinirle yazdım bunları tabi ki insanların kendi hayatı ama sizce de yazık değil mi gencecik kızlar masumca seviyorlar ondan sonra koşulsuz güvenerek bir ilişki yaşıyorlar sonuç ne korku acabalarla dolu geçen onca zaman..herkesin kendi bedeni banane sadece ben sonrasında yaşayacakları şeylere ailelerine yaşatacaklarına kendisin yaşayacaklarına üzüldüm..sizleri biraz kızdırdım galiba ama inanın aslında böyle biri değilim sadece üstüste çok okudum bu tarz şeyleri burada..saç baş yolarım dediğime bakmasın kimse..özür dilerim herkesten..kimseyle de alay etmedim gerçekten acıyorum küçücük kızlar daha yaşayacakları çok güzel şeyler var diye üzülüyorum..kusura bakmayın arkadaşlar özür dilerimmm

sevişmenin iğrenç bir şey olduğunu söylemiyorum ben herkes beni yanlış anlamış bence benim söylemek istedğimi şey şimdiki kızların aceleci davranıp garip bir şekilde kendilerini kullandırtmaları..ya sizce çok mu normal yoksa ben mi taş kafayım anlamıyorum ki..herkes ne kadar kızmış böyle..aceleci davranıyorlar bence düşünsenize küçcük daha 16 17 yaşında liseye gidiyor yazık garibim sevmiş güvenmiş hamile olup olmadığı konusunda şüpheli..erkek ne kadar kabul eder böyle bir sorumluluğu o yaşta..bırkaır giderse nolacak..yazık değil mi..ben bundan bahsediyorum..olan sadece kıza oluyor..

Gençlik ne yazık ki gayrimeşru ilişkileri modern olmanın getirisi gerekliliği ya da mecburiyeti olarak çokçokkkk normal karşılayarak onaylıyor.Zorla bunları yaşayanlar dışındakileri ben utanarak izliyorum.Sokaklarda gördüğüm daha bıyığı yeni terlemiş erkek çocukları ve bedeni gelişimini tamamlamamış kız çocukları karı-koca nın cesaret edipte hayasını ayaklar altına alıp yapamayacağı şeyleri rahat bir şekilde sergilemekte.Ben sizin tepkinize hak veriyorum ama fiili hale getirmeyeceğinize eminim.Bu bir haykırış karşı çıkış ahlaksızlılığa bende kınıyor utanıyorum bu rezilliklere.:50:

tamam haklısınız biraz fazla tepki göstermiş olabilirim fakat o kadar çok okudum ki bu tarz şeyleri birden sinirle yazdım bunları tabi ki insanların kendi hayatı ama sizce de yazık değil mi gencecik kızlar masumca seviyorlar ondan sonra koşulsuz güvenerek bir ilişki yaşıyorlar sonuç ne korku acabalarla dolu geçen onca zaman..herkesin kendi bedeni banane sadece ben sonrasında yaşayacakları şeylere ailelerine yaşatacaklarına kendisin yaşayacaklarına üzüldüm..sizleri biraz kızdırdım galiba ama inanın aslında böyle biri değilim sadece üstüste çok okudum bu tarz şeyleri burada..saç baş yolarım dediğime bakmasın kimse..özür dilerim herkesten..kimseyle de alay etmedim gerçekten acıyorum küçücük kızlar daha yaşayacakları çok güzel şeyler var diye üzülüyorum..kusura bakmayın arkadaşlar özür dilerimmm

Burda emin olun kimse 16-17 yaşındaki çocukların cinsellik yaşamasını onaylamıyodur ama üslubunuzu cidden sevmedim.
Konu açıyorsunuz madem eksilerini hayat tecrübenizle taçlandırır dile getirirseniz belki o yolda olan kardeşimiz yaşındaki bi'kız arkadaşımız "cidden de haklı galiba" diyebilirdi. Ama sizin konunuzdan tek anladığım "tü, kaka, döverim, yolarım".

Evli bir bayanım bahsettiğiniz tarzda ki ilişkileri tasvipte etmiyorum fakat konuşma şekliniz yüzünden ben size ve sizin yetiştireceğiniz çocuklara acıdım doğrusu. Döverim demek ne demek dövünce yapmıyorlarsa herkes dövsün tertemiz bir gelecek olsun. Kusura bakmayın ama çok cahilsiniz. Burada yazı yazarken sizi okuyan herkese karşı sorumluluğunuz var, sinirlendim yazdım deyip kestirip atılmıyor, sizin gibi kınayan, şiddet yanlısı ailelerin çocukları daha sapkın oluyor. Ben de size çok sinirlendim ağzıma geleni sayma hakkına sahip görmüyorum kendimi ne yazık ki.

umarım kızınız olmaz demeyeceğim; bence bu konunun erkek ya da kız annesi olmakla alakası yok. cinsellik 2 cinsiyet arasında yaşanır. kız için neyse erkek için de odur... bu kızlara olan kızgınlığınız, bir kadın olarak ne kadar vahim bir cinsiyet ayrımcılığıdır...

ilk başta kimsenin tercihlerini, yaşadıklarını, duygularını, isteklerini, beklentilerini, hayallerini, endişelerini, hatalarını küçümseyemezsiniz... herkes kendi bedeni için kendi kararını verir...

ayrıca çocuklarınıza doğruyu yanlışı anlatmak, anne olarak zaten sizin görevinizdir ama bunu yaparken şiddete başvurmayı göz alıyorsanız, çocuğunuzun sizden gizli saklı hiç onaylamayacağınız şeylere karşı istek duymasının önüne geçemezsiniz...

Gençlik ne yazık ki gayrimeşru ilişkileri modern olmanın getirisi gerekliliği ya da mecburiyeti olarak çokçokkkk normal karşılayarak onaylıyor.Zorla bunları yaşayanlar dışındakileri ben utanarak izliyorum.Sokaklarda gördüğüm daha bıyığı yeni terlemiş erkek çocukları ve bedeni gelişimini tamamlamamış kız çocukları karı-koca nın cesaret edipte hayasını ayaklar altına alıp yapamayacağı şeyleri rahat bir şekilde sergilemekte.Ben sizin tepkinize hak veriyorum ama fiili hale getirmeyeceğinize eminim.Bu bir haykırış karşı çıkış ahlaksızlılığa bende kınıyor utanıyorum bu rezilliklere.:50:

sana katılıyorum arkadasım aslında glshkskn da dogru birsey soylemiş ama uslubu buraya uymamış diyelim arkadaslarımız bu konuda kızmıslar ama gercekten kendi evladınızsa bunu yasayan cok kızsanızda ona bişey yapamazsınız gercekten baskasının cocuğu olduğunda snirlenrsinz belki olur olmadık knusursunuzda ama soz knusu sizin canınızsa cok uzulur cok kırılırsınız ya kaçar giderse ya canına kıyarsa vs. gibi düşünüp pekde sesinizi cıkarmazsınız die dsunuyorum allah kmsenin basına vermesn bole seyler tabii ama artk bole seyler okullardada moda oldu kızlar veya erkekler oturup bunu birlikte knusabiliyorlar eskiden boyle seyler yokmus ama devir gercekten değişti yanlış olsada bu bunu kabullenmiyorlar cocuklar yada kabullensede uygulamıyor kendi değerlerini blmiyorlar bunlar hayatını yaşamak istediğin gercekten sevdiğin eşin olacak insanla yaşayacağın özel seyler olmalı :1:

kimseyi dövemezsiniz .. sizin kızınız böle birşey yapsa dövdün diyelim bu sefer evden kaçıcak .. zaten dikkat et bu tip şeyleri hep baskı altındaki kızlar yapıyor ... bir çocuğu rahat yetiştirrisen zaten sorun olmuyor . ama şu konuda haklısın maalesef masum kızlarımız kullanılıyor . seviyor güveniyor böle birşey yaşıyor ama işte bizim erkeğimiz cinselliğie aç .. kız görünce hemen ağzılarının suyu akar .. allah kötü niyetli insanlardan korusun ..

aslında biz çocuklarımıza doğru düzgün bir eğitim verebilsek oturup onlarla adam akıllı konuşabilsek özellikle bu cinsellik konusunda ne bizim ne de onların korkuları olur sevmek sevişmek çok normal ve çok ta güzel birşey doğamızda var ama demiyorum ki herkes her önüne gelenle yatsın kalksın bide nolursa olsun gençlere şu korunma olayını öğretmemiz gerekiyor

Valla dövünce daha beter edersiniz yavrucağı.
Onlar sevişmeyi bir halt sanıyorlar evet, niye biliyor musun, cinsellik tabu olduğu için. Ulaşılmazı istiyorlar.
Herkes hata yapar, çocuğun böyle bişey yaptı, sen de dövdün diyelim; bir daha yapmayacağını mı sanıyosun?
Asıl bilinçli anne nasıl olunur söyleyeyim sana: Kızına cinselliği tabu olarak göstermezsin, aman kızım şeyini ölümüne koru demezsin. Onlar da merak etmezler. Ha buna rağmen merak edip yaptı diyelim, bir annenin görevi evladına kucak açmaktır, eşek sudan gelene kadar dövmek değil!:51:

kızınız varmı yokmu bilmiyorum ama bu baskıyla yapma olasılığı %85 onu biliyorum

haklı oldugunuz yanlar var elbette lise cagı daha cok cahil bir cağ ve reşit bile değiller niye reşit yaşı 14 15 değil cünkü kendilerini bile bilmiyorlar o yaşta... kendini bilmezlik ve merak birleşince bu ihtimaller başa gelebiliyor ne yazık ki... bunun önüne gecebilmek için cocuga bu konuda eğitim süreci uygulanması lazım 1 kere söylenmez bu bu dogdugu andan ergenlik bitimine kadar olan bir süreçtir her yaşın aşaması başka ondan sürügendir diyorum...

cocuk yetiştirmek kolay değil ama nasıl yetiştirirsen öyle gider

sen cocuguna seni leylekler getirdi dersen adamın biri o leylege nerden geldiğini çok güzel bir şekilde öğretir bu kadar basit...
agız yüz değiştirmekle olmuyor malesef oturun konuşun evlatlarınızla kız yada erkek farketmez ikiside yaşıyor bunu

Back