- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
-
- Konu Sahibi standartfit
Böyle söylemeyin lütfen hiç ümit yok mu? Ben değişmeye hazırım çünkü bu iyi bi değişim olacak.Kocamda sizin gibi ve ben boşanma planları yapıyorum adam başarmış helal olsun... İnsanları bunaltmayin lütfen,herkes sizin istediğiniz şekile giremez.
Bu arada onu geri istiyorum demek ne kadar tuhaf. Oyuncak bebeğiniz mi bu geri istiyorum diyorsunuz. Düşünmüş adam yok demiş bence sizde sizi idare edecek birini bulun. Size değişim diyemem insanları kalıba sokmak saçma çünkü.
Değişimi siz düşünüyorsanız elbette mümkün. Eşimi değiştirmeyi çok istedim mesela anladım ki insanlar kendi istemedikten sonra asla degismiyorlar. Oda ben gidince ağlardı sızladı gelince yine aynıydı. Ben buyum dedi geçen gün,işte o zaman anladım herşeyin bittiğini.Böyle söylemeyin lütfen hiç ümit yok mu? Ben değişmeye hazırım çünkü bu iyi bi değişim olacak.
Ben kendimi düzeltmeyi çook istiyorum bunu yaparken o da yanımda olsun istiyorum onlayken başarabilirmişim gibi geliyo ondan önceki ilişkimde aldatılmıştım ve 3 yıl sonra tekrar sevebildim güvenebildim.Değişimi siz düşünüyorsanız elbette mümkün. Eşimi değiştirmeyi çok istedim mesela anladım ki insanlar kendi istemedikten sonra asla degismiyorlar. Oda ben gidince ağlardı sızladı gelince yine aynıydı. Ben buyum dedi geçen gün,işte o zaman anladım herşeyin bittiğini.
Katlanmak derken biraz açar mısın anlayamadım, baştaki soğukluğuna ilgisizliğine katlanmak mı demek istedin? Özür dilemek için biraz daha zaman vermek istiyorum ona iyice kendisiyle kalıp düşünsün özlesin ayrılalı 4 gün oldu daha çok tazeyiz, sinirleri yatışmamışsa hayır diyecek eminim. En azından 1 hafta daha yazıp aramayacağım. Bu süre sonunda yine olumsuz bakıyosa ilişkimize ben de vazgeçeceğim. 11-12 gün düşünüp taşınmaya, özleyip özlemediğine sevip sevmediğine karar vermesi için iyi bi süre.kendini gerçekten düzelttiysen hazır hissediyosan sevgiline göre katlanmaya hazırsan özür dileyebilirsin
Bence aldatildiginiz kişinin yüzünden bu kadar sıkıyorsunuz adamı gibi geldi. Oda hissettiyse bunu başkasının sebep olduğu şeyin cezasını niye çekeyim diye düşünmüştür belki. Tamamen tahmin yürüterek söylüyorum.Ben kendimi düzeltmeyi çook istiyorum bunu yaparken o da yanımda olsun istiyorum onlayken başarabilirmişim gibi geliyo ondan önceki ilişkimde aldatılmıştım ve 3 yıl sonra tekrar sevebildim güvenebildim.
cvp vereceğim şeyi söylemissin zaten canım umarım herşey gönlünce olur inşallahh seni seviyodurda döner seven insanda böyle etmez ben çok şey yaptım senden 2 katını yaptım ama eşimle evlendim hiç benden ayrılmadı banada soğuk davranmadıı ben bunu sevgiyle alakalı demek istiyorumBen kendimi düzeltmeyi çook istiyorum bunu yaparken o da yanımda olsun istiyorum onlayken başarabilirmişim gibi geliyo ondan önceki ilişkimde aldatılmıştım ve 3 yıl sonra tekrar sevebildim güvenebildim.
Katlanmak derken biraz açar mısın anlayamadım, baştaki soğukluğuna ilgisizliğine katlanmak mı demek istedin? Özür dilemek için biraz daha zaman vermek istiyorum ona iyice kendisiyle kalıp düşünsün özlesin ayrılalı 4 gün oldu daha çok tazeyiz, sinirleri yatışmamışsa hayır diyecek eminim. En azından 1 hafta daha yazıp aramayacağım. Bu süre sonunda yine olumsuz bakıyosa ilişkimize ben de vazgeçeceğim. 11-12 gün düşünüp taşınmaya, özleyip özlemediğine sevip sevmediğine karar vermesi için iyi bi süre.
Bir insan değişir isterse fakat yine özüne döner ilerde mutlakaBöyle söylemeyin lütfen hiç ümit yok mu? Ben değişmeye hazırım çünkü bu iyi bi değişim olacak.
Başta güvenimi kazanmak için çok uğraşırken buna benzer bir şey söylemişti. Sana bu güvensizliği sağlayan ben değilim benim suçum yok bana böyle davranma demişti. Benim böyle olmama sebep olan diğer şey ise eski kız arkadaşıyla ayrılalı yaklaşık 3-4 ay olmuştu sanırım acaba aklında hala o var mı diye düşünmeden edemiyodum o asla böyle bişeyin olmadığını, beni sevdiğini diğer şahsa herhangi bi nefret dahi hissetmediğini söylemişti ama tabiki emin olmam zordu o an için. o da aldatılmış bu arada o kişi tarafındanBence aldatildiginiz kişinin yüzünden bu kadar sıkıyorsunuz adamı gibi geldi. Oda hissettiyse bunu başkasının sebep olduğu şeyin cezasını niye çekeyim diye düşünmüştür belki. Tamamen tahmin yürüterek söylüyorum.
Bence bitirmelisiniz bana göre ama elbette son karar sizin.Başta güvenimi kazanmak için çok uğraşırken buna benzer bir şey söylemişti. Sana bu güvensizliği sağlayan ben değilim benim suçum yok bana böyle davranma demişti. Benim böyle olmama sebep olan diğer şey ise eski kız arkadaşıyla ayrılalı yaklaşık 3-4 ay olmuştu sanırım acaba aklında hala o var mı diye düşünmeden edemiyodum o asla böyle bişeyin olmadığını, beni sevdiğini diğer şahsa herhangi bi nefret dahi hissetmediğini söylemişti ama tabiki emin olmam zordu o an için. o da aldatılmış bu arada o kişi tarafından
Çok haklısın, aynı yaştayız ve biliyosun ki erkekler daha geç olgunlaşıyo bu yüzden artık dayanamadığını çekmek istemediğini düşünüyorum değişimime inancı olmadığı için, dediğim gibi bi kez daha denerim olmazsa ben de yoluma bakarım.cvp vereceğim şeyi söylemissin zaten canım umarım herşey gönlünce olur inşallahh seni seviyodurda döner seven insanda böyle etmez ben çok şey yaptım senden 2 katını yaptım ama eşimle evlendim hiç benden ayrılmadı banada soğuk davranmadıı ben bunu sevgiyle alakalı demek istiyorum
Yine aynı kişiye bürünür müyüm ilerde? :/Bir insan değişir isterse fakat yine özüne döner ilerde mutlaka
Ben bitmesi gerektiğini düşünmüyorum sevgime sahip çıkmak istiyorum bu zamanda karşılıklı seven iki insanın denk gelmesi mucize gibi bi şey çünkü. Değişimi isteyen de ben olduğum için düzelceğimize inancım çok yüksek. Umarım öyle de olur.Bence bitirmelisiniz bana göre ama elbette son karar sizin.
Umarım öyle olurBen bitmesi gerektiğini düşünmüyorum sevgime sahip çıkmak istiyorum bu zamanda karşılıklı seven iki insanın denk gelmesi mucize gibi bi şey çünkü. Değişimi isteyen de ben olduğum için düzelceğimize inancım çok yüksek. Umarım öyle de olur.
aynı yaşta olanlar bile çok fazla anlaşamıyolar oda nadir vardır tabii o kişiden kişiye değişiyor ama dediğim gibi seni gerçekten sevseydi önemseseydiii böyle yazmamazlık veya ara verelim veya bitirmeyi istemezdii belki yaşına göre daha olgunlaşmamıştır erkekler anca 30 yaşından sonra olgunlaşıyor zamanında bilmiyorum seven insan böyle yapmaz ben senden 2 katını yaptım çok aşırı derece tartıştık ama hiç bitirmedi şaşırmıştım o zamanlarda demek ki dedim sevgi başkaÇok haklısın, aynı yaştayız ve biliyosun ki erkekler daha geç olgunlaşıyo bu yüzden artık dayanamadığını çekmek istemediğini düşünüyorum değişimime inancı olmadığı için, dediğim gibi bi kez daha denerim olmazsa ben de yoluma bakarım.
Amiiinnn <3Umarım öyle olurkalbinizden geçen hayatınıza yansısın
Böyle söyleyince bi kırılmadım değil sevmiyo mudur gerçekten?aynı yaşta olanlar bile çok fazla anlaşamıyolar oda nadir vardır tabii o kişiden kişiye değişiyor ama dediğim gibi seni gerçekten sevseydi önemseseydiii böyle yazmamazlık veya ara verelim veya bitirmeyi istemezdii belki yaşına göre daha olgunlaşmamıştır erkekler anca 30 yaşından sonra olgunlaşıyor zamanında bilmiyorum seven insan böyle yapmaz ben senden 2 katını yaptım çok aşırı derece tartıştık ama hiç bitirmedi şaşırmıştım o zamanlarda demek ki dedim sevgi başka
biraz bekle istersen canımm biliyorum bazı şeyler çok üzücü oluyo atlatamıyosun ne desem boşBöyle söyleyince bi kırılmadım değil sevmiyo mudur gerçekten?
Bence önce kendini düzelt kimse toksik bi insanla birlikte olmak istemez bence sende memnun değilsin halinden. Düzelttiğine emin olana kadar da barışmayı düşünme veee kendine odaklanKızlar benim yaklaşık 4 aylık bi ilişkim var(dı). Ben biraz zor bi insanım farkındayım ilişkimizin 2. ayında falan tartışmalar başladı ben her şeyin altında bi neden-sebep olumsuzluk aradığım için, yani o öyle söylüyor. Onun bende istemediği bu gibi kötü huylarımdan vazgeçmeye başladım kendimi düzeltmeye çalıştım o da bu konuda çok yardımcı oldu sağ olsun ama en sonki tartışmamızda yine ileri gittim kızdırdım o da yeter dedi her gün modum düşük gezemem ben seni istiyorum bunları değil dedi ve ayrıldı. Ben biraz daha düşünmesi gerektiğini söyledim 2 gün düşünmek için zaman istedi 1. günün sonunda yok yapamıyorum daha önce de söz verdin olmadı değişeceğine inancım kalmadı dedi. Bir başkası olduğu ihtimalini de düşündüm ama hiç aklıma yatmıyo bu fikir her şeyini benimle paylaşırdı küs olsak bile bi yere gidiyosa haber verirdi ailesiyle de konuşuyodum gayet samimi sıcak bi ilişkimiz vardı yani. Her yerde fotoğraflarımızı da paylaşırdı bu yüzden başka biri olduğu fikrine kapılmıyorum. Bu durumu nasıl düzelteceğim hiçbi fikrim yok.
Onun da ilişki içerisinde hataları olmadı değil ama ben söyledikçe kendine çeki düzen vermişti ben neden yapamıyorum? Hayatım boyunca bu şekilde nasıl ilerleyebilirimki o olmasa bile başkasıyla? Onu geri istiyorum ne yapmam lazım? Bu tarz bi şey yaşayan varsa tecrübelerini benimle paylaşabilir mi çok ihtiyacım var...
2 gündür de rüyamda görüyorum beni özlemeye başlamış olabilir mi?