erkek arkadasımla tatil

Ay bi de ellerinde yazlık imkanı var yani daha ne olsun. Ben eve çıkmadan önce yurtta kalırken karda kışta hangi fakulteye nerden gizlice girer de oynaşırız diye plan yapıyorduk ne duvarlardan atladık sabaha kadar g.tümüz donmadan rahatça oynaşalım diye

Yani sevgiliyken insan iki gün kaçamak yapsa uno tavla mum boyama yapmayı hayal etmemeli ya
Biz olsak bir akşam meyhane fasıl bir akşam da evde şarap falan takılırdık. Unoyu tavlayı da Cafe görüşmesinde yap yani. Yazlık imkanı var aktivite arıyorlar

"we are not really strangers" diye bir kart oyunu var ilişkilere yönelik. sadece abd de satışta sanırım ama pdf i var internette, indirip kart gibi kesebilrisniz. ona cok benzer bir türkçesini de yapmışlardı ama adını unuttum. beni ilk görünce ne hissettin, bana şimdiye kadar söylemediğin, bende cok sevdiğin bir özellik gibi. böyle ilişki soruları var. tatlı baya.

İki gün zaten çok kısa, hem film izleyip hem bunları mı yapacaksınız, sevgiliyle yapılacak en güzel aktivite belli aslında ama sanırım sizin cinsel paylaşımınız yok böyle sorduğunuza göre.
cinsel paylasımımız tabiki var ten uyumumuz vs oldukca yuksek ama ben iliskinin biraz daha heyecan arayan tarafıyım yani cinselligi daha eglenceli hale getirip oyuna da cevirebiliriz direkt odaya girip sevismektense e bu da illa yasanıyor ama bi yerden sonra monotonluktan cıkmak istiyo insan, tercih meselesi bunlar tamamen

ay cok tesekkur ederim buna kesinlikle bakacagımmm

Yemek veya pasta yapabilirsiniz mutfaği seviyorsanız.Bence güzel aktivite.

Mekan değişince monotonluktan çıkıyor zaten.

Ya 21 yaşında daha ne monotonluğu

ya ne kadar abartmıssınız ahahahahs ne korkunc geldi tam olarak ? mesafe iliskisi yasamıyoruz allaha sukur her hafta gorusuyoruz tabi aramıza mesafe girdigi donemlerde oldu ama su an oyle bi sıkıntımız yok yani ben bu adamla oturup saatlerce sıkılmadan sohbet edebiliyorum flörttür cinselliktir bunlar zaten iliskimizde mevcut ama ben bunu oyun haline getirip heyecan katmak istiyorum ne var bunda. yaslarimizda buna musait 22 yasindayım simdi de dersiniz iki gun basbasa gecirmeniz yeterince heyecanlı gelmiyosa ayrılın diye yok oyle bi sey hanımefendi onunla gecirdigim yarım saat bile benim icin asırı heyecan verici

tavla oynamayı bilmem de sevmem de uno da aynı sekilde oturup satranc dama oynayacak halimde yok tabi bunlar tercih meselesi oynayip eglenen seven vardır ben daha farklı soru cevap karsılıklı challenge tarzı oyunlar ya da icinde cinsellik barındıran seylerden vs oneri istedim ha keyfim isterse oturup boyamada yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…