Günaydın. Bunu ona defalarca sordum kendinden soğutup ayrılmamızı mı istiyorsun nedir diye, hayır öyle Bi niyetim yok ama seni üzmek istemem beceriksiz birini niye çekiyorsun ki tarzı cümleler kurdu. Ondan sonraki kavgalarımızda da ayrılalım dedim ben birkaç kere kendi isteğimle, ayrılmaya da yanaşmıyor istemiyor yani ben seni istiyorum diyor.Günaydın. Sizi üzmek, şüpheye düşürmek istemem ama bu korkuları bahane edip sizden ayrılmak mı istiyor acaba? İnsanın korkuları olur ama bunu sürekli sizinle bağlantı kurarak yapması tuhaf geldi bana..
Çok tuhaf, çözüm arama çabana bile hem karşılık vermeyip hem de benim gibi beceriksiz birini niye çekiyorsun cevabını vermiş. Hem kendisini sana layık görmüyor, hem onunla olursan seni üzeceğini düşünüyor hem de ayrılmak istemiyor.. Aşağılık kompleksi olabilir mi? Korkudan çok böyle gözüküyor.. Seninle olmak ta ona verdiğin değerden ötürü iyi geliyor belki.. Bilemedim.. Galiba erkek arkadaşının iyi bir psikoloğa ihtiyacı var..Günaydın. Bunu ona defalarca sordum kendinden soğutup ayrılmamızı mı istiyorsun nedir diye, hayır öyle Bi niyetim yok ama seni üzmek istemem beceriksiz birini niye çekiyorsun ki tarzı cümleler kurdu. Ondan sonraki kavgalarımızda da ayrılalım dedim ben birkaç kere kendi isteğimle, ayrılmaya da yanaşmıyor istemiyor yani ben seni istiyorum diyor.
Özgüven eksikliği var zaten onda malesef..Çok tuhaf, çözüm arama çabana bile hem karşılık vermeyip hem de benim gibi beceriksiz birini niye çekiyorsun cevabını vermiş. Hem kendisini sana layık görmüyor, hem onunla olursan seni üzeceğini düşünüyor hem de ayrılmak istemiyor.. Aşağılık kompleksi olabilir mi? Korkudan çok böyle gözüküyor.. Seninle olmak ta ona verdiğin değerden ötürü iyi geliyor belki.. Bilemedim.. Galiba erkek arkadaşının iyi bir psikoloğa ihtiyacı var..
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. İleriye dönük olarak başladık bu ilişkiye ciddi düşünüyoruz inşallah da öyle olur. Peki nasıl ikna edebilirim ki psikoloğa gitmesine, o konuda çok inat ederAyrılmak istediğini kesinlikle düşünmüyorum.Önceden yaşamış olduğu şeylerden dolayı aşağılık kompleksi ve özgüven yetersizliği var bence.Bu erkeklerde olduğunda daha da kötü oluyor maglum toplumda da güç simgesi onlara yapışıp kaldığı için.Farklı bir ilçeye ya da şehire de olsa mutlaka psikolog ya da psikiyatriste gitmeye ikna edin.Güzelim günler boş yere kuruntularla geçmesin.Mutluluklar
Söylemez miyim hiç hem de defalarca ama söylemeye devam edeceğim. İnşallah faydalı olurBunlar gerçekte olmayan senin aklının bilinç altının oyunları,madem bir yola baş koyduk madem artık ben yok biz varız o halde beni kırma beraber bu düşüncelere nokta koyalım gibi şeyler olabilir ki eminim siz bunları ya da benzerlerini soylemissinizdir.Bıkmadan ara sıra söyleyin.
Çok teşekkür ederim dualarınızı bekliyorum :)Örnekler verebilirsiniz etraftan.
Inat edince üstüne gitmek de iyi olmuyor ondan ara sıra dedim.Allah yardımcınız olsun insallah haberdar edin.
Teşekkür ederim. Aile büyüğü olsa bile ben ailesiyle tanışmadım şu an, yani gidip birine sen konuşur musun diyemem malesefgeçmiş olsun . bunu yardım almadan atlatması biraz zor canım ya da bir aile büyüğü tanıdığı varsa belki o konuşur onu rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?