Merhaba herkese, erkek arkadaşımla ilgili yardımınıza ihtiyacım var. Kendisi her konuda mutlaka karamsarlığa kapılır, en ufak bir şeye bile kafasını takar.Mesela ehliyeti yok, direksiyon sınavına daha girmedi ama ya alamazsam korkusu oluşuyor sürekli, ehliyet alsam bile uzun yola gitmem pratik yapmam seneler alır kendi arabam olmadan bunları hemen yapamam ve seni istemeye de gelemem araba kullanmadan diyor (farklı şehirlerde oturuyoruz) Hiçbir şey beceremiyorum kendimi sana daha fazla rezil etmek istemiyorum keşke başkasını bulsaydın onunla daha mutlu olurdun tarzı cümleler kuruyor. Ayriyeten sudan da korkuyor yüzme bilmiyor yani küçükken yaşadığı bir olay yüzünden. Bunu da kafasına takmış durumda, sen biliyorsun ben bilmiyorum tatillerde yüzmek isteyeceksin denize girmek isteyeceksin ama olmayacak belki de tatile gidemicez benim yüzümden diyor. Ayriyeten kilo problemine de takmış durumda boyu 75 80 arası ve kilosu da 83, onu teselli etmeme olumlu şeyler söylememe rağmen çok kiloluyum beni beğenmezsin sen VS. Diyor. Bu kadar karamsarlıkla ben nasıl başa çıkabilirim, psikolojik destek almaz ve çalıştığımız şehirde psikolog yok. Onu sürekli mutsuz görmek istemiyorum artık ama bir süre sonra elimden bir şey de gelmiyor ne yapmalıyım sizce?