- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
2 hafta bir işe alışmak için çok erken. yoruluyor olabilir. ve 1.5 senedir böyle bir durum olmadıysa bence anlayış göstermeniz gerekiyor. her gün çalışıyor mu mesela, çalışmadığı günler de böyle mi?
Sadece pazar günü izni var o gün bile çok fazla konuşmuyoruz eskiden de bu kadar olmasa da ilgisi azdı ise başlayınca daha da bı azaldi
Önceliği siz değilsiniz demekki hiç mi molası yok araçta adrese giderken bile mi 5dakikasi yok ,evli değilsiniz sonuçta sevgiliyken böyle yapan evlenince hiç umursamaz yol yakınken dönün kendi çok meşgul haliyle kalsın .
Aynı şeyleri yaşadım sayılır benimki de yoğunum bahanesiyle 2 hafta hiç konuşmadığımız olmuştu. Demiştim ki bu böyle olmaz bitsin hiç karşı çıkmadan kabul etmisti :) böyle yani sevgisi ilgisi bitince erkekler cabalamiyor. Ben de çabalasın çok istemiştim ama ayrılırken bile olmadı. Sizinki de o hesap işte.
Ben son çare ayrılık olsun istiyorum gerçekten onu seviyorum belki düzelir bir şeyler diyorum ama olmuyor sıkıldım
[/QUOT]
Bence sen iyi sabretmişsin ben daha çabuk vazgeçtim. Ama yok düzelmiyorlar. Bu öncelik olmama konusuna katılıyorum. Sen seviyorsun hayatının merkezine oturtuyorsun beyefendi önceliğini başka şeylere yapiyor. Çok sinir bozucu. Seven erkek öyle ya da böyle yazıyor arıyor soruyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?