- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Seven her türlü arar yazar bence bi saniye bile olsa sevdiğinin sesini duymak ister
Aramayin yazmayın bakalım napcakEskiden üstüne çok düştüğüm zamanlar da oldu beni çok daraltıyorsun bunaliyorum diyordu ben kendimi geri çektim ama yine olmuyor
En sevmedigim tip valla. Elde edene kadar her dili dökerler sonra böyle olurlar
Erkek milletine böyle yapmayacan canım. O senin peşinden koşsun neden sen yapasın ki. Ne kadardır birliktesniz
Değer verdiğin sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın. O kadar değer verip üstüne düşüp bi yerlerini kaldırıp vazgeçilmez oldugnu sanmasin canım. Kendini düşün nereye kadar böyle olabilirsin ki.1.5 yıldır birlikteyiz
Evet haklısınız ben onunla ne kadar ilgilensem o da o kadar kaçıyordu benden ama öyle tuhaf biri ki merak ediyorum acaba o benim kadar peşimden kosar mi hiç sanmıyorum ama
Değer verdiğin sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın. O kadar değer verip üstüne düşüp bi yerlerini kaldırıp vazgeçilmez oldugnu sanmasin canım. Kendini düşün nereye kadar böyle olabilirsin ki.
Neden sevgisinden şüphe ettiğin biriyle ilişkiyi ilerletme çalışıyorsunuz ? Size vaktinin 5 dakikasını bile ayırmayan biri için kendini niye üzüyorsun mutsuzsan ayrıl. Eminim çok ilgisini çeken biri olsaydın yazmak veya aramak için bi taraflarını yırtardı. Sizi Üzmek istemem ama değmez gerçekten değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?