• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla doğru düzgün konuşamıyoruz napmalıyım?

Haklısınız ben de farkındayım ama hani belki konuşursam düzelir değişir diye düşünmekten ayrılmak aklıma gelmiyor

2 hafta bir işe alışmak için çok erken. yoruluyor olabilir. ve 1.5 senedir böyle bir durum olmadıysa bence anlayış göstermeniz gerekiyor. her gün çalışıyor mu mesela, çalışmadığı günler de böyle mi?

Sadece pazar günü izni var o gün bile çok fazla konuşmuyoruz eskiden de bu kadar olmasa da ilgisi azdı ise başlayınca daha da bı azaldi

Valla arnzdaku ilişkiyi bilmiyorum ama çok yorucu bir iş o.. abim de yapıyordu o işi eve gelir gelmez yemeği zor yerdi koltuğun üzerinde uyuya kalırdı.. nişanlydı 2 yazışır uyurdu.. ama pazar günlerini beraber geçirirdiler..

Bence seni sevmiyor. Üzgünüm ama öyle. Seven erkek 5 dakika görmek için şehir dışından bile geliyor. Ne zamandır berabersiniz bilmiyorum ama erkek arkadaşın ayrılığın yollarını arıyor gibj

Önceliği siz değilsiniz demekki hiç mi molası yok araçta adrese giderken bile mi 5dakikasi yok ,evli değilsiniz sonuçta sevgiliyken böyle yapan evlenince hiç umursamaz yol yakınken dönün kendi çok meşgul haliyle kalsın .

Sadece pazar günü izni var o gün bile çok fazla konuşmuyoruz eskiden de bu kadar olmasa da ilgisi azdı ise başlayınca daha da bı azaldi

bence öncelikle onu anladığınızı belli edin, saldırgan ve suçlayıcı bir uslupla konuşmayın. onu sevdiğinizi, onunla ilgilenmesini, ona sahip çıkmasını daha çok istediğinizi söyleyin. seni seviyorum ve duyguyu kaybetmek istemiyorum deyin. bu cümlelerden sizi anlaması gerekli

Aynı şeyleri yaşadım sayılır benimki de yoğunum bahanesiyle 2 hafta hiç konuşmadığımız olmuştu. Demiştim ki bu böyle olmaz bitsin hiç karşı çıkmadan kabul etmisti :) böyle yani sevgisi ilgisi bitince erkekler cabalamiyor. Ben de çabalasın çok istemiştim ama ayrılırken bile olmadı. Sizinki de o hesap işte.

Yani illaki molası vardır hadi o zaman bile arayıp mesaj atamiyorsa eve gidince yazsın arasın onu da yapmıyor çok sıkıldım yani yazsa bile sürekli yoruldum yarın çok iş var tamam anladım da yeter yani

Aynı şeyleri yaşadım sayılır benimki de yoğunum bahanesiyle 2 hafta hiç konuşmadığımız olmuştu. Demiştim ki bu böyle olmaz bitsin hiç karşı çıkmadan kabul etmisti :) böyle yani sevgisi ilgisi bitince erkekler cabalamiyor. Ben de çabalasın çok istemiştim ama ayrılırken bile olmadı. Sizinki de o hesap işte.

Ben son çare ayrılık olsun istiyorum gerçekten onu seviyorum belki düzelir bir şeyler diyorum ama olmuyor sıkıldım

Ben son çare ayrılık olsun istiyorum gerçekten onu seviyorum belki düzelir bir şeyler diyorum ama olmuyor sıkıldım
[/QUOT]
Bence sen iyi sabretmişsin ben daha çabuk vazgeçtim. Ama yok düzelmiyorlar. Bu öncelik olmama konusuna katılıyorum. Sen seviyorsun hayatının merkezine oturtuyorsun beyefendi önceliğini başka şeylere yapiyor. Çok sinir bozucu. Seven erkek öyle ya da böyle yazıyor arıyor soruyor bence.

Evet kesinlikle önceliği ben değilim belli ki
Bir şey desem de hemen yine başladın diyecek çalışıyorum yoruluyorum anlamıyor musun diyecek ama arayıp konusp soylycm yani yeter yoruldum

Back