- 30 Ekim 2018
- 28
- 10
- 36
- Konu Sahibi La tahzen 41
-
Merhabalar;
Nereden başlasam bilemedim. Bir hafta önce sevgilim ile buluştuk. Masum bir buluşma. Sarıldım öptüm sadece. Fakat nezaman kendisinin yanından ayrılsam içimi bir huzursuzluk kaplıyor. Kötü bir enerji mı desem bilemedim. O gün ona ne yazmak ne aramak geliyor içimden. Bir anda soğuma gerçekleşiyor. Uzaktayken onu çok özlüyorum, değer veriyorum. Buluşma gününü iple çekiyorum fakat bulustuktan sonra böyle oluyor. Ben anlam veremiyorum buna. Neden olur bu his. Sürekli buluşan insanlar da değiliz.
Hayır yok. Mesajlasirken, konuşurken sıkıntı yok bende fakat bulustuktan sonra bir soğuma geliyor. Bunu anlamıyorumBaşka sorunlarınız varmı bilinç altında?
Seviyor ve değer veriyorum. Fakat benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor sanırım. O bir adım atarken ben 5 adım atıyorum kendisine. Seni seviyorum değer veriyorum diyor ama hissettirmiyor sanki. Mesela bana hiç hediye almış biri değilAsik misin bu kisiye? Yoksa iyi biri seni seviyor deger veriyor diye mi birliktesin? Ergenlik zamanimda boyle hislere kapildigim bi kisi olmustu ve bir nedenden ayrilik karari aldigimda da hic sarsilmamistim.
ne kadar süredir sevgilisinizSeviyor ve değer veriyorum. Fakat benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor sanırım. O bir adım atarken ben 5 adım atıyorum kendisine. Seni seviyorum değer veriyorum diyor ama hissettirmiyor sanki. Mesela bana hiç hediye almış biri değil
Benim inancım var ama onun pek yok gibi. Sorguluyor hep. Aleviler bu arada. Yani neden yanında mutlu değilim. İçime sıkıntı giriyorDini yorum yapmak yasak ama erkek arkadaş olayı ile günahkar olduğunuzu vs düşünüyor musunuz ? O tarz bı çevrede vs mı yetistiniz
2 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Ama bir senedir sevgiliyiz.ne kadar süredir sevgilisiniz
doğum günlerinde ne yapıyorsunuz? hediye konusunu?Seviyor ve değer veriyorum. Fakat benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor sanırım. O bir adım atarken ben 5 adım atıyorum kendisine. Seni seviyorum değer veriyorum diyor ama hissettirmiyor sanki. Mesela bana hiç hediye almış biri değil
1 senedir hiç hediye almayan biriyle niye devam ediyorsunuz.2 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Ama bir senedir sevgiliyiz.
Bu bana da olurdu ilk gençlik yıllarımda.Merhabalar;
Nereden başlasam bilemedim. Bir hafta önce sevgilim ile buluştuk. Masum bir buluşma. Sarıldım öptüm sadece. Fakat nezaman kendisinin yanından ayrılsam içimi bir huzursuzluk kaplıyor. Kötü bir enerji mı desem bilemedim. O gün ona ne yazmak ne aramak geliyor içimden. Bir anda soğuma gerçekleşiyor. Uzaktayken onu çok özlüyorum, değer veriyorum. Buluşma gününü iple çekiyorum fakat bulustuktan sonra böyle oluyor. Ben anlam veremiyorum buna. Neden olur bu his. Sürekli buluşan insanlar da değiliz.
Benim inancım var ama onun pek yok gibi. Sorguluyor hep. Aleviler bu arada. Yani neden yanında mutlu değilim. İçime sıkıntı giriyor
1 senedir hiç hediye almayan biriyle niye devam ediyorsunuz.
Tamam hediyenin gerçekten küçüğü büyüğü olmaz. Yine de insan bekler, karşı cinste sevdiği kişiyi mutlu görmeyi ister normalde. Eee bunu da en basit şekilde küçük hediyeler ve güzel davranışlar ile belli eder.
İçten içe sıkılmışsınız sizde.
Bunları düşünerek vazgeçmek mi istiyorsun acaba bilinç altındaSeviyor ve değer veriyorum. Fakat benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor sanırım. O bir adım atarken ben 5 adım atıyorum kendisine. Seni seviyorum değer veriyorum diyor ama hissettirmiyor sanki. Mesela bana hiç hediye almış biri değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?