• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yanından ayrıldıktan sonra içimi bir huzursuzluk sarıyor. Sizce neden olabilir.

Merhabalar;
Nereden başlasam bilemedim. Bir hafta önce sevgilim ile buluştuk. Masum bir buluşma. Sarıldım öptüm sadece. Fakat nezaman kendisinin yanından ayrılsam içimi bir huzursuzluk kaplıyor. Kötü bir enerji mı desem bilemedim. O gün ona ne yazmak ne aramak geliyor içimden. Bir anda soğuma gerçekleşiyor. Uzaktayken onu çok özlüyorum, değer veriyorum. Buluşma gününü iple çekiyorum fakat bulustuktan sonra böyle oluyor. Ben anlam veremiyorum buna. Neden olur bu his. Sürekli buluşan insanlar da değiliz.
Bence farkında olmadan buluşmalarda negatif bir şey hissediyorsunuz.
Buluşma esnasında pür dikkat inceleyin.
Bulabilirsiniz....

Bana biraz değersizlik hissi gibi geldi. Beni gerek cümleleri ile gerek tavırları ile gerekse bakışları ile değersiz hissettiren insanların yanından ayrılırken çok kötü hissederim kendimi. İçim anlamadığım bir şekilde daralır ve sıkılır. Buluştuğunuzda size sürekli kendini öven bir cümlesi, ya da size değerli hissettirecek bir sevgi sözcüğü söylemiyor olabilir mi? Ya da kendini övmese, hep kendinden bahsetmesi bile buna sebep olabilir. Söylediğinize göre bir yıl içinde size bir hediye bile almamış. Bu bence değersizlik hissini yaşamak için yeterli bir sebep.

Seviyor ve değer veriyorum. Fakat benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor sanırım. O bir adım atarken ben 5 adım atıyorum kendisine. Seni seviyorum değer veriyorum diyor ama hissettirmiyor sanki. Mesela bana hiç hediye almış biri değil
Çok beklentiye girip, buluştuğunuz zaman bu beklentinin alinmamasindan dolayı olabilir. Yani aklınızda ayrıntı olarak düşünmeseniz bile size karşı davranmasını istediğiniz şeyleri aklınızda oluşturduğunuz kişiyi erkek arkadaşınızda göremiyorsunuz. Bu yüzden de istediğinizi alamayınca modunuz düşüp mutsuz oluyorsunuz. Sadece onu olduğu gibi kabul etseniz mesela.
Özel günlerinizde de mi hiçbir şey almıyor yapmıyor? Siz peki onun için neler yapıyorsunuz? Siz de beş adım atmayın. O size ne kadar veriyorsa siz de o kadar verin. Alma verme durumunda eşit davranırsanız beklentiye girmezseniz belki daha rahat hissedebilirsiniz.

Bu bana da olurdu ilk gençlik yıllarımda.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama, 18-19 yaşlarımdayken her buluşma sonrası sevgilimden sıkılmış gibi hissederdim. Ertesi gün geçerdi bu his ve yeniden özlemeye başlardım.

Üzerinde durulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, dehb veya benzeri bir durumunuz var mı? Ben aşırı uyaran veya yoğun duygular yaşadığım her durumda bunu hala yaşıyorum. Fazla geliyor her şey, içim sıkılıyor, bıkmışım gibi. Ertesi gün hepsi geçiyor...
Ya bu dehbden miymiş? Kalabalık ortamlardan sonra bunalıyorum, kötü, huzursuz hissediyorum.

Boyle bir şey olsa kimse bir araya gelemez. 😄 iki tane birbirini asiri istemeyen tip cift olur sadece.😁
Ne bileyim sanki konular hep böyle.
İlk buluşmada kız çok hoşlanıyor, adam etkilenmemiş o kadar ama kız beğenmemiş olsun, adam istekli oluyor.
Anlamadım tam olarak nasıl bir denge var bu işte. 😀

Ne bileyim sanki konular hep böyle.
İlk buluşmada kız çok hoşlanıyor, adam etkilenmemiş o kadar ama kız beğenmemiş olsun, adam istekli oluyor.
Anlamadım tam olarak nasıl bir denge var bu işte. 😀

Bu istekli olmakla alakali degil ki. Bir taraf digerinin dış gorunuşunu begenmemiş olabiliyor, muhabbeti sarmamiş, sevmemiş olabiliyor. Bu gayet sık karşilaşilabilecek bir şey.

Yoksa iki tarafta birbirini begendikten, sohbet aktiktan sonra isteklilikten bir zarar gelmez. 😀

Bana biraz değersizlik hissi gibi geldi. Beni gerek cümleleri ile gerek tavırları ile gerekse bakışları ile değersiz hissettiren insanların yanından ayrılırken çok kötü hissederim kendimi. İçim anlamadığım bir şekilde daralır ve sıkılır. Buluştuğunuzda size sürekli kendini öven bir cümlesi, ya da size değerli hissettirecek bir sevgi sözcüğü söylemiyor olabilir mi? Ya da kendini övmese, hep kendinden bahsetmesi bile buna sebep olabilir. Söylediğinize göre bir yıl içinde size bir hediye bile almamış. Bu bence değersizlik hissini yaşamak için yeterli bir sebep.
Kesinlikle dediğiniz gibi oluyor. Buluştuğumuzda güzel bir söz ve yakınlık hissetmiyorum. Ben elini tutuyorum. Ben sarılıyorum. O hep bir durgun. Buluşmayı isteyen de o anlamadım. Ama niyeti tabiri caizse öpmek vs. Bende öyle biri değilim. Duygusal bakıyorum hep olaya. Oda onda yok. Mesela son buluşmamızda artık eve giderken ona güzel bir parça attım. Cevap vermedi. Bir kaç saat sonra napıyosun yazdı sadece. Ben düşündüm çok ve ayrıldım kendisinden.

Bulabilirsiniz....
Çok düşündüm
Bulabilirsiniz....
Ben buldum galiba sorunu. Benim verdiğim değeri o bana vermiyor. Sadece ağzında var. Seviyorum değer veriyorum diye. Hiç hissettirmemiş bana. Ayrıldım, bitirdim.

Benim inancım var ama onun pek yok gibi. Sorguluyor hep. Aleviler bu arada. Yani neden yanında mutlu değilim. İçime sıkıntı giriyor
Neden su kısımda alevi oldugunu vurgaladin sanki Aleviler müslüman değilmi madem alevi inanci yok neden sevgilisin insanları otekilestirmeyin artık birde belirtmiş mezhebini

Değer görmek ilgilenilmekten rahatsız oluyorsun gibi geldi bana. Alt bilinçte değer görmeye layık değilim sevilmem beni kimse sevmez iyi şeyleri hak etmiyorum vsvs düşünceleri olabilir. Nereden biliyorsun diye sormayın 😆
Bunu nasıl atlattiniz acaba

Neden su kısımda alevi oldugunu vurgaladin sanki Aleviler müslüman değilmi madem alevi inanci yok neden sevgilisin insanları otekilestirmeyin artık birde belirtmiş mezhebini
Asla otekileştirmedim. Arkadaşın mesajına istinaden yazdım. Ve şaka gibi ama yeni öğrendim. Bilmiyordum. O gün öğrendim.

Merhabalar;
Nereden başlasam bilemedim. Bir hafta önce sevgilim ile buluştuk. Masum bir buluşma. Sarıldım öptüm sadece. Fakat nezaman kendisinin yanından ayrılsam içimi bir huzursuzluk kaplıyor. Kötü bir enerji mı desem bilemedim. O gün ona ne yazmak ne aramak geliyor içimden. Bir anda soğuma gerçekleşiyor. Uzaktayken onu çok özlüyorum, değer veriyorum. Buluşma gününü iple çekiyorum fakat bulustuktan sonra böyle oluyor. Ben anlam veremiyorum buna. Neden olur bu his. Sürekli buluşan insanlar da değiliz.
yetince sevmiyor olabilirsin, bide şöyle bi durum var bazen insan kendi gölgesinden bile kaçıyor onun enerjisi seni yoruyor olabilir

Back