• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yanından ayrıldıktan sonra içimi bir huzursuzluk sarıyor. Sizce neden olabilir.

Değer görmek ilgilenilmekten rahatsız oluyorsun gibi geldi bana. Alt bilinçte değer görmeye layık değilim sevilmem beni kimse sevmez iyi şeyleri hak etmiyorum vsvs düşünceleri olabilir. Nereden biliyorsun diye sormayın 😆

Mezhep diye bir şey yoktur tarihte. Dini konular yasak çok yazamayacağım ama...

Şunu demek isterim. Vücutta bir elektrik akışı var. Eğer gusülsüz geliyorsa. Sizde akisla ondaki akış birbirine zıt olduğu için ondan size negatif yüklenir..
Çünkü su negatifi alan bir şey. Ve bazen erkekler dikkat etmezler. Temizliğe.
tanimlayamadiginiz his bu da olabilir. Umarım banlanmam....

Ama yardımcı olmak istedim.
Böyle bir yoruma hak vereceğimi tahmin etmezdim ama bence haklılık payı var

Mezhep diye bir şey yoktur tarihte. Dini konular yasak çok yazamayacağım ama...

Şunu demek isterim. Vücutta bir elektrik akışı var. Eğer gusülsüz geliyorsa. Sizde akisla ondaki akış birbirine zıt olduğu için ondan size negatif yüklenir..
Çünkü su negatifi alan bir şey. Ve bazen erkekler dikkat etmezler. Temizliğe.
tanimlayamadiginiz his bu da olabilir. Umarım banlanmam....

Ama yardımcı olmak istedim.
Ben enerjilere inanırım aslında. Bu durumu bende düşündüm. Uzaktayken birşey yok ama buluşma sonrası sıkıntıdan patlayacak gibi oluyorum. Üstümde kötü bir enerji oluyor. Hatta mesaj bile atmıyorum. Bir kaç saat sonra kendisi yazıyor

Çünkü beğendiğiniz bir bedene hayalinizdeki ruhu koymaya çalışıyorsunuz. Karşınıza gelince de hayal kırıklığına uğruyorsunuz.
Benim söyleyemediklerimi sanki siz çıkardınız içimden. Buda olabilir. Belki onu görmek istediğim gibi beynimde canlandırıyorum. Buluşunca da o enerjiyi almıyorum kendisinden

Bu bana da olurdu ilk gençlik yıllarımda.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama, 18-19 yaşlarımdayken her buluşma sonrası sevgilimden sıkılmış gibi hissederdim. Ertesi gün geçerdi bu his ve yeniden özlemeye başlardım.

Üzerinde durulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, dehb veya benzeri bir durumunuz var mı? Ben aşırı uyaran veya yoğun duygular yaşadığım her durumda bunu hala yaşıyorum. Fazla geliyor her şey, içim sıkılıyor, bıkmışım gibi. Ertesi gün hepsi geçiyor...
Sadece bu kişinin yanında böyle oldum. Geçmişte ki sevgililerimde yaşamadım bu durumu hiç

Siz o kişiyi değil o de, ilişkide olma durumunu mu seviyorsunuz acaba?
Vallahi anlamadım. O yokken de olmuyor, o varken de . Neyin içine düştüm ben anlamadım. Bana öyle birşey yaptığı da yok hani. Hediye güzel söz vs. Ben sevdiğim için duruyorum. Yada seviyorum mu zannediyorum bilmiyorum ki ya

Merhabalar;
Nereden başlasam bilemedim. Bir hafta önce sevgilim ile buluştuk. Masum bir buluşma. Sarıldım öptüm sadece. Fakat nezaman kendisinin yanından ayrılsam içimi bir huzursuzluk kaplıyor. Kötü bir enerji mı desem bilemedim. O gün ona ne yazmak ne aramak geliyor içimden. Bir anda soğuma gerçekleşiyor. Uzaktayken onu çok özlüyorum, değer veriyorum. Buluşma gününü iple çekiyorum fakat bulustuktan sonra böyle oluyor. Ben anlam veremiyorum buna. Neden olur bu his. Sürekli buluşan insanlar da değiliz.
beklediğiniz ilgiyi görmüyorsunuz, muhtemelen

Adam kosk9ca 1 yılda bir çöp b8le getirip hediye etmemiş. Bu işi coktan bitirmeliydin zaten.
Aynen. Mutsuzsun arkadasim. Yetmiyor adam senin isteklerini karsilamiyor. Her eve donuste enerjisizsen direkt ayril yani sevgililik, iliskilenmek, birliktelik falan bunlar boyle bir sey degil.

bazı zamanlarda banada olurdu, farklı farklı kişilerde neden bilmem ama içim sıkılırdı ama ben o zamanlar ailemin tabularını yıkarak kendi tercihlerimi yaşıyordum o tabular ve tercihlerim arasındaki sıkıntıyı yaşıyordum sanki bir suç işlemişim gibi.

Ben şöyle düşünüyorum, eğer karşı taraf çok istekliyse yani sizi çok istiyorsa, ondan gelen bu enerji sizi itiyor.
Genelde böyle değil midir, arkadaşlıkta bile biz birini çok severiz iyi kız deriz, aslında o bizden hiç hazzetmemiş gibidir.

Buluştuktan sonra onun size karşı enerjisi yükseliyorsa, bu sizi itiyordur. Onunki düşünce, sizin ona yoğunluğunuz artıyordur.
Dengeli enerjilerde bu sorun yaşanmaz, ki ben hiç o tarz bi ilişkiye denk gelemedim ama sizinki de dengesiz sanırım.

Ben şöyle düşünüyorum, eğer karşı taraf çok istekliyse yani sizi çok istiyorsa, ondan gelen bu enerji sizi itiyor.
Genelde böyle değil midir, arkadaşlıkta bile biz birini çok severiz iyi kız deriz, aslında o bizden hiç hazzetmemiş gibidir.

Buluştuktan sonra onun size karşı enerjisi yükseliyorsa, bu sizi itiyordur. Onunki düşünce, sizin ona yoğunluğunuz artıyordur.
Dengeli enerjilerde bu sorun yaşanmaz, ki ben hiç o tarz bi ilişkiye denk gelemedim ama sizinki de dengesiz sanırım.

Boyle bir şey olsa kimse bir araya gelemez. 😄 iki tane birbirini asiri istemeyen tip cift olur sadece.😁

Back