- 17 Aralık 2011
- 130
- 327
- 303
- Konu Sahibi La tahzen 41
Siz o kişiyi değil o de, ilişkide olma durumunu mu seviyorsunuz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda olabilirTen uyumu yok
Ben ufak tefek şeyler alırım kendisine ama ondan hiç birşey görmedim. Karşılıksız sevdim fakat düşünmüyor da değilim. Seven , değer veren bir erkek illa düşünüp birşey alırAdam kosk9ca 1 yılda bir çöp b8le getirip hediye etmemiş. Bu işi coktan bitirmeliydin zaten.
Böyle bir yoruma hak vereceğimi tahmin etmezdim ama bence haklılık payı varMezhep diye bir şey yoktur tarihte. Dini konular yasak çok yazamayacağım ama...
Şunu demek isterim. Vücutta bir elektrik akışı var. Eğer gusülsüz geliyorsa. Sizde akisla ondaki akış birbirine zıt olduğu için ondan size negatif yüklenir..
Çünkü su negatifi alan bir şey. Ve bazen erkekler dikkat etmezler. Temizliğe.
tanimlayamadiginiz his bu da olabilir. Umarım banlanmam....
Ama yardımcı olmak istedim.
Galiba haklısın. Düşündükçe taşlar yerine oturuyor. Buluştuğumuzda hep ben içten sarılıyorum, öpüyorum. Omzuna yaslaniyorum ama ondan pek birşey görmüyorum samimi.beklediğin değeri göremediğin için soğuyor olabilirsin
Ben enerjilere inanırım aslında. Bu durumu bende düşündüm. Uzaktayken birşey yok ama buluşma sonrası sıkıntıdan patlayacak gibi oluyorum. Üstümde kötü bir enerji oluyor. Hatta mesaj bile atmıyorum. Bir kaç saat sonra kendisi yazıyorMezhep diye bir şey yoktur tarihte. Dini konular yasak çok yazamayacağım ama...
Şunu demek isterim. Vücutta bir elektrik akışı var. Eğer gusülsüz geliyorsa. Sizde akisla ondaki akış birbirine zıt olduğu için ondan size negatif yüklenir..
Çünkü su negatifi alan bir şey. Ve bazen erkekler dikkat etmezler. Temizliğe.
tanimlayamadiginiz his bu da olabilir. Umarım banlanmam....
Ama yardımcı olmak istedim.
Benim söyleyemediklerimi sanki siz çıkardınız içimden. Buda olabilir. Belki onu görmek istediğim gibi beynimde canlandırıyorum. Buluşunca da o enerjiyi almıyorum kendisindenÇünkü beğendiğiniz bir bedene hayalinizdeki ruhu koymaya çalışıyorsunuz. Karşınıza gelince de hayal kırıklığına uğruyorsunuz.
Sadece bu kişinin yanında böyle oldum. Geçmişte ki sevgililerimde yaşamadım bu durumu hiçBu bana da olurdu ilk gençlik yıllarımda.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama, 18-19 yaşlarımdayken her buluşma sonrası sevgilimden sıkılmış gibi hissederdim. Ertesi gün geçerdi bu his ve yeniden özlemeye başlardım.
Üzerinde durulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, dehb veya benzeri bir durumunuz var mı? Ben aşırı uyaran veya yoğun duygular yaşadığım her durumda bunu hala yaşıyorum. Fazla geliyor her şey, içim sıkılıyor, bıkmışım gibi. Ertesi gün hepsi geçiyor...
Ya kesin birşey var bence arkadaşım yoksa neden bu kadar huzursuz olayım. Beni ondan iten , uzaklaştıran birşey var. Eve gelince mesaj atasim arayasim bile yok. Bir kaç gün sürüyor bu üstümdeki sıkıntı.yazamıyorum buraya ama onda üç harfli bir enerji durumu olabilir mi?
aklıma bu geldi valla...
Vallahi anlamadım. O yokken de olmuyor, o varken de . Neyin içine düştüm ben anlamadım. Bana öyle birşey yaptığı da yok hani. Hediye güzel söz vs. Ben sevdiğim için duruyorum. Yada seviyorum mu zannediyorum bilmiyorum ki yaSiz o kişiyi değil o de, ilişkide olma durumunu mu seviyorsunuz acaba?
Ya kesin birşey var bence arkadaşım yoksa neden bu kadar huzursuz olayım. Beni ondan iten , uzaklaştıran birşey var. Eve gelince mesaj atasim arayasim bile yok. Bir kaç gün sürüyor bu üstümdeki sıkıntı.
beklediğiniz ilgiyi görmüyorsunuz, muhtemelenMerhabalar;
Nereden başlasam bilemedim. Bir hafta önce sevgilim ile buluştuk. Masum bir buluşma. Sarıldım öptüm sadece. Fakat nezaman kendisinin yanından ayrılsam içimi bir huzursuzluk kaplıyor. Kötü bir enerji mı desem bilemedim. O gün ona ne yazmak ne aramak geliyor içimden. Bir anda soğuma gerçekleşiyor. Uzaktayken onu çok özlüyorum, değer veriyorum. Buluşma gününü iple çekiyorum fakat bulustuktan sonra böyle oluyor. Ben anlam veremiyorum buna. Neden olur bu his. Sürekli buluşan insanlar da değiliz.
Aynen. Mutsuzsun arkadasim. Yetmiyor adam senin isteklerini karsilamiyor. Her eve donuste enerjisizsen direkt ayril yani sevgililik, iliskilenmek, birliktelik falan bunlar boyle bir sey degil.Adam kosk9ca 1 yılda bir çöp b8le getirip hediye etmemiş. Bu işi coktan bitirmeliydin zaten.
Ben şöyle düşünüyorum, eğer karşı taraf çok istekliyse yani sizi çok istiyorsa, ondan gelen bu enerji sizi itiyor.
Genelde böyle değil midir, arkadaşlıkta bile biz birini çok severiz iyi kız deriz, aslında o bizden hiç hazzetmemiş gibidir.
Buluştuktan sonra onun size karşı enerjisi yükseliyorsa, bu sizi itiyordur. Onunki düşünce, sizin ona yoğunluğunuz artıyordur.
Dengeli enerjilerde bu sorun yaşanmaz, ki ben hiç o tarz bi ilişkiye denk gelemedim ama sizinki de dengesiz sanırım.