• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Erkek Arkadaşımın Soyadı, Ne Olur Akıl Verin..

On41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
4.154
12
116
39
Kocaeli
canlarım, kısmetse kışa aile arası tanışma ve söz düşünüyoruz.. ama benim bi sorunum var.. ileride nüfus kağıdıma işlenecek soyadım mafoldumben ilk tanıştığımız zamanlar tesadüfen öğrendim.soyadı
g
e
y senağlama
kimliğini görmüştüm. sırf o yüzden ayrılmayı bile düşündüm..ama sonrada hoşlanma ve aşk başladı. yapamadım.elbette soyadı için ayrılık olmaz. benim sorunum bundan sonrası.. ileri de çok sorun olacak. Allah kısmet ederse çocuklarım olacak,hele erkek çocuğu olunca okulda orda burda arkadaşları dalga geçicek,psikolojisi çöker tamamen. ben bu konuyu hiç açamıyorum,açamam da.. soyadından oda çok hoşnut değil ama bana hiç bi sorun yaşamıyomuş gibi yansıtıyo. bu yaşına kadar değiştirmemiş. bundan sonra da değiştirmez,sanmıyorum.. onu rencide etmek istemiyorum .dile getirirsem benm böyle düşünüdüğümü öğrenince çok kırılır.sorun olur.ben o soyadı almak istemiyorum..hele çocuklarımın o soyadını taşımasını hiç.napıcam yardım edin mafoldumben

canım bu kadar büyütülcek bi konu değil bence daha ne soyadları var takılma derim..
kim mükemmelki zaten?

gülü seven dikenıne katlanır lafı herhalde bu olayda cuk oturur..

sen kendı soyadını da kullanırsın ..ama cocuklar nasıl olur bılmıyorum..

eşine soyadını ver dıcem ama kabul eder mı kı ..herkes Tansu Çiller ve onun eşi gibi degıl kı kaydirigubbakcemile3

o zaman evlenmeyeceksin!
yada kabul edeceksin ...
senin almama gibi bir ihtimalin var elbet ama çocuklarının bu soyadınını kullanma zorunluluğu var...

onu niye dert ediyosunki tatlım erkek arkadasında eger bu konudan rahatsıslını dile getiriyosa cok bsit bir mahkemeye bakar ...

toplum içinde rencide edici anlamı bozuk aşagılanabilen farklı imalara maruz kalınan soyisimlerini mahkeme bir celsede degiştiriyor aklında olsun hiç zorlaştırmıyolar .... sen bir sor ssen rahatsız isen erkek arkadasın belki daha cok rahatsısdır ve belli etiyodur belkide ...

erkek arkadasın sorunlu mu yasamıskı sorunlu cocukalrın olsun bence cok önemlı degıll

en azından mutlulugum kdr onemlı degıl

benim de bi arkadaşım bu durumda olsa inanın sizin gibi düşünürdüm ama kendi başında olunca böyle kolay kabullenilmiyo..şimdiden dalga konusu oldum bile..ooof off

canım başkaları ve başkalarının ne düşündüğü senin için niye bu kadar önemliki ? Her salak insan istediği zaman zaten takılcak kendi çapında eğlencek bişeyler bulur kendine , dalga geçmeleri de onlardan biri sadece bu olmasa başka bişey bulcak o zaman hiçbişey yapmaman lazım takmaman gereken bişey bunca evlenmeyi düşünecek kadar çok paylaşımın var bi bu sorun olmamalı

hımmmm zor durum
senin için cok önemli değil kendininkini kullanırsın ama cocuklarınız için okul yılları hiç kolay gecmiyecek gibi cok dalga geciyolar böle seylerle cocuklar
ama cokta öenmli değil bi süre sonra lısırsın sende normal gelmeye baslar a.s.
canını sıkma

amann canımm tek sorunun bu olsun insallah bir ömürr
memlekette neler var koca dayagı var aldatılan var yalan söleyen var
iti kopugu ugursuzu nursuzu var calısmayanı deger kıymet bilmeyen
serserisi var sen soyada takılmısısn Allah sana bir ömür huzur mutluluk saglık versin
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

benim de bi arkadaşım bu durumda olsa inanın sizin gibi düşünürdüm ama kendi başında olunca böyle kolay kabullenilmiyo..şimdiden dalga konusu oldum bile..ooof off

bende takma diyecektim ama bu yorumundan sonra fikrimi değiştirdim

tek çaresi var ozaman erkek ardaşına bu konuyu açıp mahkeme kararıyla değişeceksin
ne soyisimleri var bu neki ama ısrarla takıyorum ilerisini düşünüyorum yani çocuklarımı diyorsan mahkemede çözülür bu sorun başka çaresi yok tatlım

bence zor bir durum
siizin için değilde
ilede cocuklarnız zorluk ceker
şimdiki cocuklar zehir gibi ve okul ortamında isim ve soy isimle dalga konusu cok olur diye düşünüyorum
tabi bu ayrılmanız için sebep değil ama soy adını buna yakın bir sey ile değiştirebilir

ayyy ciddenn hoş bi soyadı deil..sen ve erkek arkadaşın kulanır sorun deilde..çocugunuz olunda okulda arkadaşları arasında alay konuzuuu olurrr..benim dayımın soyadı bi hayvan ismiydi:)yaniii sırf çocukları rencide oluyo diye soyismini deiştirdiii...benceee takılcak bi konu deill kendi adıma..ama çocugun olursa heleki erkek olursaaa üzülebilirr..ama daha bu konulara gelene kdr en az bi 8-9 sene var:)

onu çok seviyosan bence bunları hiç düşünme..büyütülcek bi sorun değil bence canım..en buyuk derdin bu olsun...

Back