Saç Kesim Şekilleri erkek arkadaşımın saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yok canım yaaa gayet hayalimdeki gibi oldu sonuç sağol ama zaten ben erkek arkadaşımın askerdeki resimlerini görmüştüm yani sonucu az çok tahmin ediyordum güzel oldu yani sağol fikrin içinde

yok canım yaaa gayet hayalimdeki gibi oldu sonuç sağol ama zaten ben erkek arkadaşımın askerdeki resimlerini görmüştüm yani sonucu az çok tahmin ediyordum güzel oldu yani sağol fikrin içinde

sevindim..yani sonucu beğenmeyip rahatsız olacağın bişe olsaydı çok zorlanabilirdin..genelde saçı olupta kazıtanlara yakışmıyor..hani diplerinde karaltı olduğundan ama saçı hiç olmayana yakışıp karizma olabiliyor..ondan demiştim..istisna yakışanlar olabiliyor..Allah gönlüne göre vermiş senin:)

Canım önemli olan onun isteği değil mi oda dese ben çok kısa erkek kesimi gibi yapmanı istiyorum çok beğeniyorum sen napcan eğer sende her istediğini yapabilceksen onun dene

ay canım çok özür dileyerek yazmak istiyorum lütfen kırılma ilk okuduğumuda çok güldüm nası falan diye ama herkesin hoşlandığı bişey var saygı duymak lazım, istemek ve yaptırmak ta ayrı bişey çünkü buda güzel bi sevgiyi gösterir ne mutlu sana

bu arada eşimle evlenmeden önce saçları uzundu epey bi sonra kestirdi ayyyyyy hiç sevmedim şimdi tekrar uzattı ben böyle seviyosam sende öyle seviyosun işte bu kadar mutluluklar canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…