evt kızlar kararımı verdim bende gideceğim hatta gidicem ve berbere ben söylşeycem erkek arkadaşım öle istiyor sen söle dedi bakalım nasıl olacak sizlerlede paylaşırım akşama yada yarına nasıl olduğunu belki resimbile koyabilirim merak edenler görsün diye :))))
nur haklı senden de kesıtmenı ısterse saclarını sende sasırma sonraevet canım koy bende merak ettım,ama o da senden boyle bı sey ısterse gorurusun
ayyy kızlar çok tatlı oldu benimkisi pamuk gibi mis gibi oldu wallahi elimi atıorum kafasına çok güzel bir his muhteşem tavsiye ederim acayipte karizmatik oldu yani ama dün görecektiniz halimi çok komiktim vallahi berberde.Erkek arkadaşımda garibim ilk başta içim burkuldu koyun gibi makinayı vurdu saçlarına berber acaip oldum yani ama sonrası güzel oldu vallahi dımdıslak oldu kafası.Bu arada berberde ki diyaloğuma koptum benimkisi oturdu sandalyeye döndü bana canım nasıl olsun sen nasıl istiosun söle öle yapsın filen dior bana bende gayet cool bir şekilde hayatım bence komplesini kazıt sıfır olsun yani filan dedim berberde eminmisin yenge filan dedi valla bence ben eminim sen esas koltuktakine sor dedim o eminmi sonrası malum zaten sinek kaydı oluverdi benimkisi böle işte kızlar ben dediğimi yaptım bakalım sizde böle yapabilirmisiniz yapan olursa yada daha önce yaptıran olduysa yazın konuşalım
İlginç bir istek peki arkadaşın da senden aynı talepte bulunursa?
ayyy kızlar çok tatlı oldu benimkisi pamuk gibi mis gibi oldu wallahi elimi atıorum kafasına çok güzel bir his muhteşem tavsiye ederim acayipte karizmatik oldu yani ama dün görecektiniz halimi çok komiktim vallahi berberde.Erkek arkadaşımda garibim ilk başta içim burkuldu koyun gibi makinayı vurdu saçlarına berber acaip oldum yani ama sonrası güzel oldu vallahi dımdıslak oldu kafası.Bu arada berberde ki diyaloğuma koptum benimkisi oturdu sandalyeye döndü bana canım nasıl olsun sen nasıl istiosun söle öle yapsın filen dior bana bende gayet cool bir şekilde hayatım bence komplesini kazıt sıfır olsun yani filan dedim berberde eminmisin yenge filan dedi valla bence ben eminim sen esas koltuktakine sor dedim o eminmi sonrası malum zaten sinek kaydı oluverdi benimkisi böle işte kızlar ben dediğimi yaptım bakalım sizde böle yapabilirmisiniz yapan olursa yada daha önce yaptıran olduysa yazın konuşalım
insanın sevdiği adamı yönlendirebilmesi çok güzel bişey.çünkü genelde bayanlar erkeklere bi el atar yani duramazlar kendimden biliyorumohh yakıştıysa ne güzel valla.çok severim ben de ama benimkini dazlak düşünemiyorumm aöa yakışanda çok seviyorum... bu sana büyük bi haz vermiştir eminimm..
Niye kız yakışmayacağını mı düşünüyorsun yoksa başka bişey mi var bence denetmelisin eğer sen istiyorsan tabii ki yoksa asla böle bişey isteme sonra pişman olma yani
sanki erkekmişsin ve kelmişsin de böyle erkeklerin süper olduğunu kanıtlamaya çalışıyormuşsun gibi:) bu ne dazlak aşkısıkılmazsın umarım arkadaşının yeni halinden
pamko canım kime yazdın anlamadım
snowy_mrv canım haklısın yakışmıorsa hiç yakınına gelme derim bende ama benimkine acayip cool bir hava kattı bir daha aşık oldum desem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?