Saç Kesim Şekilleri erkek arkadaşımın saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hazan45

papatya
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
209
0
96
Manisa
arkadaşlar benim bir sıkıntım var ben erkek arkadaşımın saçlarını kazıtmasını istiyorum ama onu kırmaktan yada onu kaybetmekten korktuğum için bunu kendisine bir türlü uygun bir biçimde söyleyemedim yani ona bir kaç kez dazlaklığın erkeğe çok yakıştığını söledim ama sanırım anlamadı bana bu konuda yardımcı olacak yada daha önce böyle bir deneyimi olan arkadaşlar var ise bana fikir verirse çok sevinirim.

ayyy canım çok ilginçsin yaaaaahiç olurmu öyle şey..yani hani saçları zaten kelse bir nebze olabilir ama sıfır hiç hoş görünmez hele hele kafa yapısı düzgün değilse...

yaaaa canım neden olmasın ki benim çok hoşuma gidiyor o tarz ve erkek arkadaşımın kafa yapısı bana kkalırsa gayet düzgün top gibi kafası var valla yaaa ben nasıl istiyecem bunu ondan bana yardımcı olun ama lütfen yaaa

valla çok zorkendi istemiyosaama açıkça söyleyebilirsin...ne biliyim çok sexy buluyorum falan deyardımı olabilir

:111::111::111:

ayyy çok komiksin

ne garip bir istek. dene bakalım söylemeyi. bende çok merak ediyorum ne diyecek.

Çoğu erkek sevmez dazlak olmayı işin zor olabilir bu konuda ayrıca bence söyle istediğini ama güzel bi dille anlat yanlış şeyler düşünmesin sonra.

yaaa kızlar neden gülüyosunuz anlamadım ki sizin hoşunuza gitmior belki dazlak kafa ama bana çok çekici geliyor yaaa hiç mi benim gibi düşünen yok kızlar aranızda ben tekmi kaldım yani :44:

Bence hoşuna gider ya. Saç yapma derdinden kurtuluyorum diye sevinir hatta. Direkt söyle bence.

ay çok güldüm ya :) tatlım sen bu şahsiyetle tanıştığında böyle değilmiydi.. şimdi neden görünüşünü değiştirmesini istiyorsun kii.. tamam belki bu senin hoşuna gidiyor olabilir.. ama bugün saçını değiştirirsin.. yarın başka birşey istersin.. sonunda da ne olacak biliyormusun.. senin istediğin bir kişi olacak karşında.. o ilk sevdiiğin değil.. ne demek istediğimi anlamışsındır canım umarım.. kesinlikle kırmak istemiyorum :) allah tamamına erdirsin

Kesinlikle katılıyorum sana Koprina..

Hazan45 den onu sonuçta bu şekil sevdin ve neden ondan böyle birşey istiyorsun ki?
Bence hiç hoş bi istek değil.. Erkekler tuhaf yaratıklardır canım.. Sen bunu ondan istersen başka bi erkekte görüp bunu begendigini düşünür ve kıskançlığa biner. Bu iş ayrılığa kadar gider.. Erkeklerin kendilerini değiştirmesini istemeyin asla ve asla.. Ben erkek arkadaşın olsam senden benden böyle bişeyi istesen sana vericeğim tek cevap şu olur ' Ben buyum '.. Ki erkek arkadaşında böyle bir tepki verecektir doğal olarak.. Açıkçası kusura bakma ama çok saçma sapan bir istek bu. Eğer onu seviyosan ondan değişmesini isteme.. Koprina'nında dediği gibi bu sürkli böyle devam edicek. Bugün bu yarın başka birşey öteki gün başka birşey isticeksin.. Bence sen oturup düşün. Onu gerçekten sevip sevmediğini.. Onu oldugu gibi kabullenmeye çalış..

Son düzenleme:
Bu durumda hiçbir yanlışlık yok bence. Sevgi fedakarlık ister, nasıl ki erkeklerin büyük bir yüzdesinin kadınlardan saçlarını istedikleri şekilde yapmalarını istiyorlarsa kadınlar da erkeklerden benzer isteklerde bulunabilir. Hem ucunda ölüm yok ya ve iyi bir ilişkide karşılıklı hoşgörü ve anlayış çerçevesinde pozitif sonuçlar doğuracağına inanıyorum eşlerin birbirini tanıması herşeyden önemlidir ve yapılacak olan bir başkası için değil sevgi bağıyla birbirine bağlı iki insan arasındaki jest olarak değerlendirilmeli.

benim erkek arkadaşım da saçını benim istediğim gibi kestiriyor bence bu anormal bi durum değil.
ama biz 3 seneden sonra saç baş mevzusunu kırılmadan konuşabildik.
yeni çıkıyorsanız eğer bence çok kırıcı olur.
arada işte kuzenim yapmıştı çok yakışmıştı fln tarzı imalayabilirsin
ama direk yap deme bence de kendini kötü hisseder.
ya da saçını nası kestireyim diye sorarsa söyle

Dailys ve korpina size yorum yazdığını için kızmıorum kesinlikle sizde kendinize göre haklı olabilirsiniz ancak ben erkek arkadaşımı değiştirme niyetinde değilim sadece hoşuma gittiği için bunu istiyecektim ancak inanın bana bunu istemekten çok çekinirken herşey bir anda oluverdi ve tereyağından kıl çeker gibi halletim.Nasıl diye soracaksınız şimdi anlatayım kısaca perşembe akşamı buluştuk erkek arkadaşım ile sohbet muhabet konu geldi saç dökülmesine bende hemcecik koyu verdim lafımı gediğine hayatım dedim bu kadar şikayet edeceğine bir kere şöyle komple kazıtıversene saçını bak o zaman yeni çıkacak saçların daha sağlık olur ve bir sürede jöle kullanmıyacağın içinde dökülme bayağa bir azalır dedim tabi benimki ilk başta olmaz filan dedi ben yaa canım sanada yakışır filan dedim ki vallahi yakışacak eminim sonunda ikna oldu ve bugün gidecek berberine ama bir sorun var sende gelirmisin dedi bana ben şimdi bunu düşünüyorum benim gitmem doğru olurmu kızlar cevap verin lütfen

Ben de uzatmasını istiyordum uzatmıştı ama sonra baktım ondan da sıkıldım çok dağınık görünüyordu normal kestir dedim.

Yanında olmanı istiyor git bence. Gitmezsen kırılır

bence de gıt canım hem nolcak kı sankı gıdınce,ama bak begenemzsen gerı yaz buraya

saç modeli değişimi değil bu, kellik zor bir istek:) yazık bırak cocuk nasıl istiyorsa öyle kullansın saçını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…