arkadaşlar benim bir sıkıntım var ben erkek arkadaşımın saçlarını kazıtmasını istiyorum ama onu kırmaktan yada onu kaybetmekten korktuğum için bunu kendisine bir türlü uygun bir biçimde söyleyemedim yani ona bir kaç kez dazlaklığın erkeğe çok yakıştığını söledim ama sanırım anlamadı bana bu konuda yardımcı olacak yada daha önce böyle bir deneyimi olan arkadaşlar var ise bana fikir verirse çok sevinirim.
yaaaa canım neden olmasın ki benim çok hoşuma gidiyor o tarz ve erkek arkadaşımın kafa yapısı bana kkalırsa gayet düzgün top gibi kafası var vallayaaa ben nasıl istiyecem bunu ondan bana yardımcı olun ama lütfen yaaa
ay çok güldüm ya :) tatlım sen bu şahsiyetle tanıştığında böyle değilmiydi.. şimdi neden görünüşünü değiştirmesini istiyorsun kii.. tamam belki bu senin hoşuna gidiyor olabilir.. ama bugün saçını değiştirirsin.. yarın başka birşey istersin.. sonunda da ne olacak biliyormusun.. senin istediğin bir kişi olacak karşında.. o ilk sevdiiğin değil.. ne demek istediğimi anlamışsındır canım umarım.. kesinlikle kırmak istemiyorum :) allah tamamına erdirsin
Dailys ve korpina size yorum yazdığını için kızmıorum kesinlikle sizde kendinize göre haklı olabilirsiniz ancak ben erkek arkadaşımı değiştirme niyetinde değilim sadece hoşuma gittiği için bunu istiyecektim ancak inanın bana bunu istemekten çok çekinirken herşey bir anda oluverdi ve tereyağından kıl çeker gibi halletim.Nasıl diye soracaksınız şimdi anlatayım kısaca perşembe akşamı buluştuk erkek arkadaşım ile sohbet muhabet konu geldi saç dökülmesine bende hemcecik koyu verdim lafımı gediğine hayatım dedim bu kadar şikayet edeceğine bir kere şöyle komple kazıtıversene saçını bak o zaman yeni çıkacak saçların daha sağlık olur ve bir sürede jöle kullanmıyacağın içinde dökülme bayağa bir azalır dedim tabi benimki ilk başta olmaz filan dedi ben yaa canım sanada yakışır filan dedim ki vallahi yakışacak eminim sonunda ikna oldu ve bugün gidecek berberine ama bir sorun var sende gelirmisin dedi bana ben şimdi bunu düşünüyorum benim gitmem doğru olurmu kızlar cevap verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?