Erkek arkadaşımın gıcık akrabası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benimseyememeniz normal tabii
Ama işte kuzeninize o kızla daha çok yakıştığını söylemezsiniz herhalde

Haklısınız aslında ben kadına değil erkek arkadaşıma daha çok sinir oluyorum
Yoksa o kızı tabii ki sevebilir ve yakın olabilir

Ama konu başlığı bile “gıcık akraba”
Erkek arkadaşınız ortalığı kızıştırıyor, ortada fol yok yumurta yokken kimseyle didişmeyin, erkek arkadaşınız gibi tipler o akrabaya gidip sizin söylediklerinizi de anlatır inanın.

Akrabaya ayar olacağına dedikoducu mahalle kadınları gibi koğucuk yapan erkeğe ayar ol.
Bu arada eş ve eş adaylarının kadın akrabalarına diş bilemek de moda oldu heralde. Tüm bdv bunlarla doldu

Her sülalede olur böyle boş yorum yapanlar. Kız evlenmemiş olsaydı kafanıza taktığınızı belli ederek kızı daha gözde pozisyona sokarsınız diyecektim ama kız evli o akraba konuşsa ne olur konuşmasa ne olur. Erkek arkadaşınız tuhaf asıl sebebi malum.

Akrabaya ayar olacağına dedikoducu mahalle kadınları gibi koğucuk yapan erkeğe ayar ol.
Bu arada eş ve eş adaylarının kadın akrabalarına diş bilemek de moda oldu heralde. Tüm bdv bunlarla doldu

Ya inanın hiç alakası yok
Ben mesela annesine ve abisine bayılıyorum. İnanılmaz iyi insanlar. Ama bu kadınla bir sorun yaşadım sadece aileden

Sen niye sevgilinin akrabalarıyla bu kadar içli dışlısın ki bende official kocamın annesinin bile sosyal medyaları ekli değil. Erkek arkadaşın da saygısız mıdır nedir laf taşıyo

Çok haklısınız.

Bence abartmışsınız.size ne milletin ne paylaştığından.belki zamanında kızı sevmiştir yani olamaz mı?hem artık ben varım ne demek evli değilsiniz ki sonuçta.sizin yüzünüze de bi şey söylememiş ki kadın niye gıcık oluyorsunuz ki.

Aynı yorumu yazıcaktım.nedense böyle konularda eşin sevgilinin hatasını görmek istemiyorlar.

İliskiye baslamaz akrabalarini mi eklediniz ya?
Ayrica kizla muhabbetleri varsa erkek arkadasiniz ayrildi diye insanlar aralarini bozmak ya da silmek zorunda degiller. Sizi de ilgilendirmez aslinda.

Erkek arkadasiniz da tam bir laf taşiyici, ortalik karistiriyor. Ugrasirsiniz.

Aynı yorumu yazıcaktım.nedense böyle konularda eşin sevgilinin hatasını görmek istemiyorlar.

Evlendikten sonra anlaşılıyor genelde bu, imzayı atana kadar herkes nişanlısını dört dörtlük görüyor, bilmiyorlar ki bdv’de ki eş akrabası konuları hep eşlerin dengesizliğinden çıkıyor…

Yakistirmis ,söylemiştir. Sizi bilse bile tanımıyor ki.

Sen niye sevgilinin akrabalarıyla bu kadar içli dışlısın ki bende official kocamın annesinin bile sosyal medyaları ekli değil. Erkek arkadaşın da saygısız mıdır nedir laf taşıyo

Aynı soruyu sormuşsunuz. Cevaben: ben kimseyi eklemedim onun ailesinfrn onlar beni ekledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…